FriaTider > Nyheter

Tuesday, 10 December, 10:04

FriaTider - 03 dec 19 kl. 13:25

Riksrevisionen varnar för att starta företag i Sverige: Mer lönsamt gå på bidrag
Läs mer på FriaTider
Läs mer om:
Sverige

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Riksrevisionen, varnarför att , starta, företagi , Sverige, Mer, lönsamt gå på bidrag
Dagensanalys.se - 01 nov 19 kl. 10:09

Var tredje svensk drömmer om att starta företag

Var tredje svensk drömmer om att starta eget företag, visar en ny Sifo-undersökning på uppdrag av Visma. Rädsla för ekonomisk otrygghet och svårigheter att skaffa startkapital är två vanliga skäl till betydligt färre än så gör verklighet av sina drömmar. Fyra av fem jobb skapas i små och medelstora företag.

DrivaEget - 26 jan 11 kl. 07:29

Starta företag med din partner

 Guide / Starta eget  När Niklas vaknar mitt i natten med en lysande jobbidé behöver han bara väcka Gabriella med en liten knuff. De är gifta och jobbar ihop i den egna firman. Här är deras råd till andra par som vill starta företag ihop.

DrivaEget - 26 nov 15 kl. 09:53

Så gammal måste du vara för att starta företag

 Starta eget  Driva Egets läsare Jasmine undrar hur gammal man måste vara för starta företag, här får hon råd. Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - 19 jan 16 kl. 13:30

Största hindren att starta företag – enligt svenskarna

 Starta eget  Unga har en mer positiva till att starta företag i Sverige än den äldre generationen. Här listar vi de hinder som svenskarna tycker är störst. Läs vidare, kommentera eller dela.

Nya Wermlands Tidningen - 24 sep 13 kl. 06:00

Starta företag-turné besökte Sunne

Ett tjugotal personer kom till Ideum när Starta företag-turnén stannade till i Sunne. Inspiratörer, som redan startat egna företag, fanns på plats för att ge andra mod och kraft att komma i gång. ?

DI - 11 aug 19 kl. 19:43

Näringslivsstrategen: ”Vi måste bli bättre på att starta företag”

Värmlands näringsliv präglas av stora starka massa- och pappersbruk. Men länet behöver fler småföretag. ”Vi måste bli bättre på att starta företag”, säger Helena Stor Hansson, näringslivsstrateg på Region Värmland..

SVT - 06 mar 15 kl. 07:12

Mattan dras undan för organisation som hjälper invandrare starta företag

Politiker från höger till vänster vill satsa på att få fler invandrare att starta företag. Men nu när Tillväxtverket tvingas spara försvinner nära hälften av stödet till den organisation som jobbat med frågan sen 1990-talet..

ÖstersundsPosten - 26 okt 15 kl. 18:38

Underlätta för invandrare att starta företag

Tyvärr går företagen som invandrare startar relativt ofta i konkurs. Mönstret borde vara en väckarklocka för alla politiker, oavsett partitillhörighet. Folk som kommit till Sverige har alltså inte bara viljan att starta företag, utan gör dessutom verklighet av sina idéer.

DI - 11 apr 16 kl. 12:11

Snabbspår för nyanlända som vill starta företag

Regeringen vill göra det enklare för nyanlända invandrare med företagarbakgrund att starta företag. Därför föreslås en satsning på 18 miljoner kronor i vårändringsbudgeten..

SR - 25 apr 16 kl. 05:00

Allt fler tvingas starta företag för att få jobb

De kallas "nödvändighetsföretagare" - de som tvingas starta företag för att överhuvudtaget få ett jobb. Enligt organisationen Företagarna är det många som känner oro och stress för att klara försörjningen..

DrivaEget - 03 jun 16 kl. 12:13

Nytt avsnitt av Driva Eget-podden – om att starta företag

 Skatt  Nu är ett nytt inslag av Driva Eget-podden ute. I nya programmet handlar det om att starta företag. Läs vidare, kommentera eller dela.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.