SVT > Kultur

Thursday, 05 December, 16:42

SVT - I förrgår: 13:16

Julkalendern slår tittarrekordÅrets julkalender ”Panik i tomteverkstan” slår tittarrekord på webben. Det första avsnittet är det mest sedda programmet över tre minuter sedan MMS (Mediamätning i Skandinavien) började mäta online..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Panik, MMS, Skandinavien

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Julkalendernslår , tittarrekord
Helsingborgs Dagblad - 28 dec 15 kl. 16:44

Årets julkalender slår tittarrekord

Årets julkalender i SVT, "Tusen år till julafton", har slagit tittarrekord. Den både hyllade och kritiserade serien nådde ett högre genomsnittligt tittande per avsnitt än den förra rekordinnehavaren "Barna Hedenhös uppfinner julen" som sändes julen 2013.Årets julkalender är den mest sedda sedan nuvarande mätmetod infördes 1993, uppger SVT.

Sydsvenskan - 28 dec 15 kl. 16:44

Årets julkalender slår tittarrekord

Årets julkalender i SVT, "Tusen år till julafton", har slagit tittarrekord. Den både hyllade och kritiserade serien nådde ett högre genomsnittligt tittande per avsnitt än den förra rekordinnehavaren "Barna Hedenhös uppfinner julen" som sändes julen 2013.Årets julkalender är den mest sedda sedan nuvarande mätmetod infördes 1993, uppger SVT.

Sydsvenskan - I förrgår: 13:03

Julkalendern slår tittarrekord

Årets julkalender "Panik i tomteverkstan" slår tittarrekord på webben. Det första avsnittet är det mest sedda programmet över tre minuter sedan MMS (Mediamätning i Skandinavien) började mäta online. "Att årets julkalender är det mest sedda innehållet on.

Helsingborgs Dagblad - I förrgår: 13:03

Julkalendern slår tittarrekord

Årets julkalender "Panik i tomteverkstan" slår tittarrekord på webben..

GöteborgsPosten - I förrgår: 15:01

Julkalendern slår tittarrekord

Årets julkalender "Panik i tomteverkstan" slår tittarrekord på webben. Det första avsnittet är det mest sedda programmet över tre minuter sedan MMS (Mediamätning i Skandinavien) började mäta online..

BT - 17 jan 16 kl. 20:43

Tittarrekord – men barnen svek julkalendern

Julkalendern hyllades för sitt publikrekord, men i den viktigaste målgruppen – barnen – var det i själva verket färre som tittade..

Expressen - 24 dec 15 kl. 17:14

Årets julkalender kan slå nytt tittarrekord

SVT:s julkalender "Tusen år till julafton" har stött på mycket kritik. Trots det ser det nu ut som att julkalendern kan slå rekord. – Det är ganska jämnt med Hedenhös som hade rekordet innan, säger Johanna Gårdare, programchef..

SVT - 29 dec 18 kl. 07:36

Succé för julkalendern – sågs av fler än någonsin

Årets julkalender i SVT slog tittarrekord – både i tv och på nätet. ”Storm på Lugna gatan” sågs av fler än någon annan julkalender någonsin, och digitalt ökade tittningen med 85 procent. Henrik Johansson, som spelar pappa Trond i familjen Storm, har märkt av populariteten.

Skånskan - 30 nov 18 kl. 17:21

Julkalendern startar vid Scala

ystad Ystads julkalender på gator och torg startar på biografteatern Scala på lördag och avslutas med en julaftonkonsert med Hemvärnets musikkår på Stortorget. Det bjuds på kulturaktivitet varje dag fram till den 24 december.Julkalendern1/12 Veckans bio på Scala, kl 14,
2/12 Få en julkram på Snedgränd/Stora Östergatan kl 14,
3/12 Christmas Carolls vid Ystads gymnasiums stora port kl 17,
4/12 Cennet Jönsson på saxofon vid Ystads teater kl 17,
5/12 Opera i Midvintertid vid Ystads teater kl 17,
6/12 Sommarteaterns julshow vid Ystads teater kl 17, 7/12 Granen – en julsaga – utanför stadsbiblioteket kl 17,
8/12 Linedancers utanför systembolaget kl 14,
9/12 Skulptur i nytt ljus vid Bollhusparken kl 14,
10/12 ”Den gamla julsån

BT - 12 nov 14 kl. 08:01

Han designar julkalendern

Årets julkalender i SVT, Piratskattens hemlighet, handlar om hur några barn på Medelhavssemester börjar leta efter sjörövaren Aquilas försvunna skatt. Magiska skattkartor och finurliga ledtrådar blir det gott om. Något som också har blivit en utmaning vid utformningen av den medföljande papperskalendern med de 24 luckorna.

Fler nyheter från SVT

SVT - 2 timmar sedan

Amanda Kernell tävlar på Sundancefestivalen

Amanda Kernells nya film ”Charter” har blivit uttagen att tävla vid den amerikanska filmfestivalen Sundance i januari. Filmen deltar i sektionen World dramatic competition..

SVT - 3 timmar sedan

Stina Wollter och Anders Hansen bland årets vinterpratare

När lyssnarna återigen väljer sina favoriter som vintervärdar i P1 återfinns många välkända ansikten. Författaren Fredrik Lindström inleder på juldagen tätt följd av konstnären och radioprofilen Stina Wollter. Programledaren Petra Mede knyter ihop säcken på nyårsaftonen och miljöprofessorn Johan Rockström pratar in det nya året 1 januari.

SVT - 5 timmar sedan

Post Malone och Kendrick Lamar till Lollapalooza

Flera stora artister är klara för Lollapalooza i Sverige nästa år – däribland Post Malone, Kendrick Lamar och Camila Cabello. Festivalen släpper nu namnen på ett 50-tal artister och band som kommer till Stockholm i juni..

SVT - 5 timmar sedan

Robyn toppar lista över 2010-talets bästa låtar

Musiktidningen Rolling Stone har utsett Robyns hit Dancing on my own från 2010 till decenniets bästa låt, det meddelade tidningen under torsdagen..

SVT - 7 timmar sedan

Karin Pettersson blir Aftonbladets nya kulturchef

Det blir Karin Pettersson som tar över som kulturchef på Aftonbladet efter att Åsa Linderborg lämnade posten i somras, meddelar Aftonbladet..

SVT - 8 timmar sedan

Ture Sventon gör comeback i rutan

1989 var privatdetektiven som älskar temlor huvudperson i SVT:s julkalender, spelad av Helge Skoog. Nu tar Robert Gustafsson över Sherlock Holmes-mössan i en moderniserad version..

SVT - 8 timmar sedan

Lista: Tre exempel på Ture Sventon genom tiderna

Åke Holmberg är författaren till böckerna om Ture Sventon som gavs ut mellan 1948–1973. Spela videon ovan för att se tre exempel på hur privatdetektiven Ture Sventon skildrats genom tiderna..

SVT - 8 timmar sedan

Dan Tyminski om Avicii: ”Världen förlorade ett musikaliskt geni”

Dan Tyminski är amerikansk bluegrassmusiker och rösten som hörs på Aviciis hit Hey brother. Nu är han i Stockholm för att uppträda på en hyllningskonsert i den bortgångne svenske musikerns ära. – Alla jag känner jobbar med musik på ett eller annat sätt, men jag har aldrig träffat på någon som han, säger Dan Tyminski till Kulturnyheterna..

SVT - 8 timmar sedan

Aviciis familj ger stort bidrag till självmordslinjen

Tim Bergling Foundation stödjer Självmordslinjen med tio miljoner kronor per år i tre år. Målsättningen är att den ska kunna hålla öppet dygnet runt. – Det är den bästa insatsen vi kan göra för att minska antalet självmord, säger Klas Bergling, Tim Berglings pappa..

SVT - 10 timmar sedan

Akademiker planerar manifestation mot SD-föreläsare

Runt 500 personer, däribland flera akademiker, har skrivit under en namninsamling mot att SD:s partisekreterare Rickard Jomshof får föreläsa på Göteborgs universitet. Föreläsningen äger rum som planerat i morgon, enligt universitetet. Nu planeras även en manifestation utanför föreläsningssalen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.