Affärsvärlden > Ekonomi

Saturday, 14 December, 01:39

Affärsvärlden - 03 dec 19 kl. 13:11

Aktiespararna ger tummen upp till Vonovias budpliktsbud på HemblaOrganisationen Aktiespararna rekommenderar sina medlemmar att tacka ja till Vonovias budpliktsbud på fastighetsbolaget Hembla på 215 kronor..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Vonovias, Hembla, Aktiespararna

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Aktiespararnager , tummenupp till , Vonovias, budpliktsbud, Hembla
DI - 03 dec 19 kl. 11:52

Aktiespararna anser att Vonovias Hembla-bud ska accepteras

Aktieägarna bör ställa sig bakom Vonovias budpliktsbud på Hembla, anser organisationen Aktiespararna..

DI - 05 jun 18 kl. 12:45

Aktiespararna: Tyska budet på Victoria Park oskäligt

Tyska Vonovias bud om 38 kronor per stamaktie i Victoria Park är finansiellt oskäligt. Aktieägare bör därför inte acceptera detta bud. Det rådet ger Aktiespararna sina medlemmar, enligt ett pressmeddelande..

VA - 24 feb 11 kl. 15:09

Aktiespararna säger fortsatt nej

24 februari Aktiespararna säger fortsatt nej till Netonnet-budet från Waldir. Organisationen anser att alternativet att stanna kvar som minoritetsägare i Netonnet är attraktivt i förhållande till det mycket ofördelaktiga alternativet att sälja till Waldir till ett pris som inte motsvarar Netonnets långsiktiga värde. Det skriver Aktiespararna i ett pressmeddelande, sedan Netonnets styrelse på onsdagen meddelade att den nu väljer att rekommendera aktieägarna att överväga Waldirs budpliktsbud.

SvD - 22 apr 14 kl. 08:56

Transatlantic: aktiespararna sÄger nej till budpliktsbud

Det budpliktsbud som norska Kistefos lagt på rederiet Transatlantic återspeglar inte de värden som finns i bolaget..

SvD - 22 apr 14 kl. 08:56

Transatlantic: aktiespararna sÄger nej till budpliktsbud

Det budpliktsbud som norska Kistefos lagt på rederiet Transatlantic återspeglar inte de värden som finns i bolaget..

Realtid - 22 feb 11 kl. 08:23

Aktiespararna säger nej till Waldir-bud

Familjen Bengtssons budpliktsbud på Netonnet får kalla handen av både styrelse och Aktiespararna..

DI - 26 aug 13 kl. 08:16

Aktiespararna säger nej till Drillconbud

Aktiespararna rekommenderar aktieägare att säga nej till Tractions budpliktsbud på Drillcon. Budet på 2:90 kronor per aktie är finansiellt oskäligt, menar aktieägarorganisationen. Det framgår av ett pressmeddelande..

Affärsvärlden - 26 aug 13 kl. 08:46

Aktiespararna säger nej till Drillconbud

Aktiespararna rekommenderar aktieägare att säga nej till Tractions budpliktsbud på Drillcon..

DI - 05 mar 14 kl. 08:17

Aktiespararna nobbar Probibud

Aktiespararna rekommenderar sina medlemmar att inte anta det budpliktsbud som huvudägaren Symrise har lagt på Probi. Anledningen är att erbjudna 40,10 kronor per aktie inte återspeglar den potential som finns i bakteriebolaget..

Affärsvärlden - 22 apr 14 kl. 09:05

Aktiespararna: Rata budet

Aktiespararna rekommenderar sina medlemmar att inte anta det budpliktsbud som huvudägaren Kistefos har lagt på Transatlantic..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 9 timmar sedan

Börslyft efter framsteg i handelsavtal

Kina och USA har gjort stora framsteg med ett "fas ett"-avtal och kommer att slutföra detta inom kort. De ska arbeta på texten och därefter försöka hitta ett datum för undertecknande..

Affärsvärlden - 10 timmar sedan

Grus i handelsavtalen bromsar upp USA-terminerna

Terminerna för New York-börserna tappade en del av sin uppåtriktade kraft på fredagseftermiddagen. Tydligt bidragande till det var Kina, som enligt tv-kanalen CNBC är fortsatt skeptiskt till att införa ett så kallat "hårt mål" vad gäller omfattningen av köp av jordbruksprodukter från USA..

Affärsvärlden - 10 timmar sedan

Fastigheter toppar noteringarna 2019

Det är många fastighetsbolag i topp när årets bästa nykomlingar på Stockholmsbörsen listas, visar Affärsvärldens sammanställning..

Affärsvärlden - 11 timmar sedan

Delivery Hero rusar efter Woowa-köp

Svenskbekanta Delivery Hero, som har svensken Niklas Östberg som en av grundarna, köper den sydkoreanska foodtechappen Woowa i en affär som värderar Woowa till 4 miljarder dollar, enligt ett pressmeddelande. Aktien steg med 15 procent i Frankfurt efter nyheten..

Affärsvärlden - 11 timmar sedan

Analytikerna: Nu kommer nollräntan

Riksbankens kommer sannolikt att höja reporäntan med 25 punkter, till noll procent, vid det penningpolitiska mötet den 18 december (räntebesked lämnas den 19 december)..

Affärsvärlden - 12 timmar sedan

Deutsche Bank kan sänka bonusar med 20 procent

Deutsche Bank överväger att sänka bonusar för 2020 med upp till 20 procent, att jämföra med en 5-procentig minskning 2019, rapporterar Bloomberg med hänvisning till källor..

Affärsvärlden - 12 timmar sedan

Brittiska valet och tullhopp lyfter börsen

Stockholm steg rakt upp på fredagen, sedan USA:s president Donald Trump godkänt ett så kallat "fas ett"-avtal med Kina vilket gör att en ny omgång tullar som skulle träda i kraft på söndag kan undvikas. Dessutom vann det konservativa partiet i Storbritannien en tydlig majoritet i parlamentet, vilket banar väg för ett ordnat brittiskt EU-utträde..

Affärsvärlden - 12 timmar sedan

Inga exportkrediter till fossila verksamheter

Sverige ska sluta med exportkrediter som går till fossila verksamheter. Senast 2022 ska det vara stopp enligt den nya handelsstrategi som regeringen i dag presenterar..

Affärsvärlden - 14 timmar sedan

Storseger för Boris Johnson

När 649 av de 650 valkretsarna har räknats har de konservativa Tories vunnit 364 mandat (+47 från valet 2017) mot 203 för oppositionspartiet Labour (-59) i torsdagens brittiska parlamentsval..

Affärsvärlden - 12 timmar sedan

Därför säljer och köper Moberg Pharmas finanschef

Moberg Pharmas finanschef Mark Beveridge har på fredagen den 13 köpt 16.500 aktier i bolaget till kurs 15:68 kronor, motsvarande ett totalt värde på affären om 258.720 kronor..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.