Affärsvärlden > Ekonomi

Saturday, 14 December, 01:42

Affärsvärlden - 03 dec 19 kl. 12:45

SEB: Därför är klädjätten köpvärdLäget har förbättrats för H&M det senaste året och även om mycket arbete återstår tror SEB att bolaget är på rätt spår..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
SEB

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SEBDärför är , klädjätten, köpvärd
Affärsvärlden - 29 sep 17 kl. 09:18

SEB: Klädjätten inte längre köpvärd

SEB Equities sänker sin rekommendation för H&M..

Affärsvärlden - 27 mar 19 kl. 10:09

Swedbank och SEB sänke på börsen

Stockholmsbörsen inledde en bit ner på minus på onsdagen. Swedbank och SEB pressade index. Den förstnämnda efter att Uppdrag granskning kommit med ytterligare uppgifter och SEB då rätten till utdelning avskilts..

Cornucopia - 23 apr 19 kl. 18:35

SEB tar krafttag mot penningtvätt - begränsar privatpersoners kontantuttag

SEB-banken tar nu krafttag mot den senaste tidens enorma penningtvättskandaler med hundratals miljarder i ryska pengar. Man begränsar nu svenska privatkunders möjlighet att ta ut kontanter.
SEB-kontor i Oslo.

Dagens PS - 21 nov 17 kl. 07:41

SEB:s dom: Så mycket rasar bopriser framöver

SEB har släppt en ny konjunkturprognos i vilken man ser ”en rad mörka moln”. Den svenska storbanken har justerat upp sina prognoser för tillväxten i världsekonomin något och spår nu att världsekonomin växer med 3,9 procent under nästa år och 3,8 procent. Det är en höjning med 0,1 procentenheter för respektive år.

Sydsvenskan - 28 feb 15 kl. 01:39

SEB betalar tillbaka bedrägeripengar

Under fyra år plockade en företagare i Piteå ut drygt 420 000 kronor från en 48-årig mans konto — trots att tingsrätten hade beslutat att skilja företagaren från uppdraget som förvaltare åt 48-åringen, skriver Piteå-Tidningen.Domstolens beslut nådde aldrig SEB, vilket gav företagaren fortsatt full tillgång till 48-åringens tillgångar.— Enligt vår bedömning har han använt lönekontot för egna löpande fakturor, egna inköp och överföringar, säger Nils-Åke Claeson, SEB:s kontorschef i Luleå, till tidningen.

Helsingborgs Dagblad - 28 feb 15 kl. 01:39

SEB betalar tillbaka bedrägeripengar

Under fyra år plockade en företagare i Piteå ut drygt 420 000 kronor från en 48-årig mans konto — trots att tingsrätten hade beslutat att skilja företagaren från uppdraget som förvaltare åt 48-åringen, skriver Piteå-Tidningen.Domstolens beslut nådde aldrig SEB, vilket gav företagaren fortsatt full tillgång till 48-åringens tillgångar.— Enligt vår bedömning har han använt lönekontot för egna löpande fakturor, egna inköp och överföringar, säger Nils-Åke Claeson, SEB:s kontorschef i Luleå, till tidningen.

Expressen - 24 sep 15 kl. 04:27

SEB-ägarnas oro över vd:ns band till VW

Annika Falkengren sitter på dubbla stolar som vd för SEB och ledamot i Volkswagens styrelse. Nu befarar flera SEB-ägare att hennes styrelsepost i den skandalomsusade biljätten kan vara skadligt för banken, rapporterar Di. Samtidigt rycker Marcus Wallenberg, styrelseordförande i SEB, ut till sin vd:s försvar..

Expressen - 25 jun 15 kl. 20:17

Döms att betala tillbaka 28 miljoner till SEB

En man döms av hovrätten i Västra Sverige till att betala tillbaka 28 miljoner kronor till SEB. En medåtalad ska ha hjälpt mannen att ta ett lån på 5,7 miljoner dollar utan säkerhet som han saknade möjlighet att betala tillbaka. Men på grund av bankens bristande rutiner när utbetalningen skedde anser hovrätten att mannen bara är skyldig att betala tillbaka halva beloppet..

Expressen - 07 jun 16 kl. 08:39

Korthaveri för bankjätten SEB

Bankjätten SEB:s kortbetalningstjänst har legat nere under morgonen. – Jag försökte köpa min frukost, men kortet fungerade inte, säger en kund..

Affärsvärlden - 23 jun 16 kl. 08:11

SEB höjer oljejätten

SEB höjer rekommendationen för norska oljejätten Statoil till köp från tidigare behåll. Riktkursen höjs samtidigt till 155 norska kronor från tidigare 140 norska kronor..

BT - 16 jul 12 kl. 17:42

SEB vinnare på stigande börs

Stockholmsbörsen steg svagt på måndagen. Vinnare var bankkoncernen SEB, som rusade efter en oväntat bra delårsrapport.Vid stängning hade OMXS-index stigit med 0,7 procent.

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 9 timmar sedan

Börslyft efter framsteg i handelsavtal

Kina och USA har gjort stora framsteg med ett "fas ett"-avtal och kommer att slutföra detta inom kort. De ska arbeta på texten och därefter försöka hitta ett datum för undertecknande..

Affärsvärlden - 10 timmar sedan

Grus i handelsavtalen bromsar upp USA-terminerna

Terminerna för New York-börserna tappade en del av sin uppåtriktade kraft på fredagseftermiddagen. Tydligt bidragande till det var Kina, som enligt tv-kanalen CNBC är fortsatt skeptiskt till att införa ett så kallat "hårt mål" vad gäller omfattningen av köp av jordbruksprodukter från USA..

Affärsvärlden - 10 timmar sedan

Fastigheter toppar noteringarna 2019

Det är många fastighetsbolag i topp när årets bästa nykomlingar på Stockholmsbörsen listas, visar Affärsvärldens sammanställning..

Affärsvärlden - 11 timmar sedan

Delivery Hero rusar efter Woowa-köp

Svenskbekanta Delivery Hero, som har svensken Niklas Östberg som en av grundarna, köper den sydkoreanska foodtechappen Woowa i en affär som värderar Woowa till 4 miljarder dollar, enligt ett pressmeddelande. Aktien steg med 15 procent i Frankfurt efter nyheten..

Affärsvärlden - 11 timmar sedan

Analytikerna: Nu kommer nollräntan

Riksbankens kommer sannolikt att höja reporäntan med 25 punkter, till noll procent, vid det penningpolitiska mötet den 18 december (räntebesked lämnas den 19 december)..

Affärsvärlden - 12 timmar sedan

Deutsche Bank kan sänka bonusar med 20 procent

Deutsche Bank överväger att sänka bonusar för 2020 med upp till 20 procent, att jämföra med en 5-procentig minskning 2019, rapporterar Bloomberg med hänvisning till källor..

Affärsvärlden - 12 timmar sedan

Brittiska valet och tullhopp lyfter börsen

Stockholm steg rakt upp på fredagen, sedan USA:s president Donald Trump godkänt ett så kallat "fas ett"-avtal med Kina vilket gör att en ny omgång tullar som skulle träda i kraft på söndag kan undvikas. Dessutom vann det konservativa partiet i Storbritannien en tydlig majoritet i parlamentet, vilket banar väg för ett ordnat brittiskt EU-utträde..

Affärsvärlden - 12 timmar sedan

Inga exportkrediter till fossila verksamheter

Sverige ska sluta med exportkrediter som går till fossila verksamheter. Senast 2022 ska det vara stopp enligt den nya handelsstrategi som regeringen i dag presenterar..

Affärsvärlden - 14 timmar sedan

Storseger för Boris Johnson

När 649 av de 650 valkretsarna har räknats har de konservativa Tories vunnit 364 mandat (+47 från valet 2017) mot 203 för oppositionspartiet Labour (-59) i torsdagens brittiska parlamentsval..

Affärsvärlden - 12 timmar sedan

Därför säljer och köper Moberg Pharmas finanschef

Moberg Pharmas finanschef Mark Beveridge har på fredagen den 13 köpt 16.500 aktier i bolaget till kurs 15:68 kronor, motsvarande ett totalt värde på affären om 258.720 kronor..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.