Skånskan > Nyheter

Friday, 06 December, 10:05

Skånskan - I förrgår: 12:38

Polisen förberedd på hämndaktionMalmö För tre veckor sedan mördades 15-åriga Jaffar vilket föranledde den stora nationella satsningen Operation Rimfrost med kraftigt ökade resurser för Malmöpolisen.
På måndagen sköts ytterligare en ung man på öppen gata på Professorsgatan i Hermodsdal och Polisen förbereder sig för en hämndaktion.– Skulle vi få sådana indikationer så kommer vi att ta det på allra högsta allvar, säger Claes-Arne Hermansson, chef för avdelningen för grova brott vid Malmöpolisen. Det var vid halv åtta på måndagskvällen som polisen fick en meddelande om en skottlossning på Professorsgatan.
– Vi åker till platsen och ser omgående en man som ligger på marken bredvid gatan.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
För, Jaffar, Operation Rimfrost, Malmöpolisen, Professorsgatan, Hermodsdal, Polisen, Claes-Arne Hermansson, Claes, Hermansson, Wiberg, Syd, Anders Wiberg, Rimfrost, Malmö, Ankarvik

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Polisen, förberedd, hämndaktion

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 1 timme sedan

Misstänkte Tollarpsmördaren begärs häktad

Tollarp Den man som misstänks för att ha mördat den 20-åriga kvinnan i Tollarp begärs häktad.I onsdags anhölls en person på sannolika skäl misstänkt för mord på en ung kvinna i Tollarp. Häktningsförhandlingen hålls mot mannen klockan 11.

Skånskan - 1 timme sedan

Ansvariga för evenemanget skyller på varandra

höör Ansvarsfrågan för hästkortegen tycks vara oklar när SkD pratar med arrangörerna.
– Vi håller på med butiker och utställare. Hästarna har Sture Nilsson hand om, säger Anders Löfvall på huvudarrangören föreningsalliansen.

Skånskan - 2 timmar sedan

Morgonens nyheter

Webb-TV Få koll på nattens händelser.

Skånskan - 3 timmar sedan

Menlöst när Jumanji är tillbaka igen

recension FILM
Jumanji: The Next Level
Regi: Jake Kasdan
Medverkande: Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart, Karen Gillan, Nick Jonas med fleraNär Jumanji rebootades för ganska exakt två år sedan var succén lika omedelbar som gigantisk. Nära en miljard dollar tjänades in på biografer världen över. En sådan kassavältare kunde naturligtvis inte bara ignoreras, och denna uppföljare är konsekvensen av detta.

Skånskan - 3 timmar sedan

En sevärd maffiafilm

FILM
Camorrans barn
Regi: Claudio Giovannesi
Medverkande: Viviana Aprea, Francesco DiNapoli med fleraOm vi en gång trott att det här med gängkrig och maffia var fenomen som hörde hemma i Chicago och möjligen West Side Story lever vi i bättre vetskap nu när verkligheten kommit ikapp oss.
Som om inte problemet i sig själv är stort nog så växer det ytterligare av att det kryper allt längre ner i åldrarna och tar sin början redan i skolåren. Som ytterligare lök på laxen blir det allt vanligare med skjutvapen som snurrar runt på världskartan med någon öststat som avsändare.

Skånskan - 3 timmar sedan

Misstänkt dödsfall på rastplats

Skåne Vid kvart i sex-tiden på torsdagskvällen hittades en död man på Hallandsåsens rastplats.
Ärendet utreds som mord.Det var 17.

Skånskan - 4 timmar sedan

HVB-hem görs om till transitboende

Skurup/Skivarp HVB-hemmet Trampolinen i Skivarp finns inte mer.
Först gjordes det om av förvaltningen till ett stödboende när ungdomarna växte och blev mer självständiga. Nu görs det om till transitlägenheter i en politisk reform av M-styret.

Skånskan - 13 timmar sedan

Att spela clown är att få vara sig själv

SANN. Viveka Olofsson säger att hennes clownfigur är ett sätt att få vara sig själv.
– När en clown sätter på sig sin mask är det att öppna upp – med sminket blir alla uttryck större, man måste vara sann, på något sätt.

Skånskan - 14 timmar sedan

Börsraket ny hyresvärd i Kävlinge

Kävlinge Skånska K-Fast Holding AB, som nyligen noterades på Nasdaq Stockholm, har köpt en byggrätt i centrala Kävlinge. Det blir bolagets första etablering i Kävlinge, men inte första markavtalet på orten.K-Fast Holding, som introducerades på Nasdaq Stockholm i november, blev på onsdagen ägare till sin första fastighet i Kävlinge.

Skånskan - 15 timmar sedan

Tandläkarklinik spred allvarlig blodsmitta

Malmö En skönhets- och tandläkarklinik i Malmö har så allvarliga hygienbrister att verksamheten stoppas med omedelbar verkan.
Vid en inspektion konstaterades att det med stor sannolikhet spridits hepatit B från en patient till en annan på kliniken.Inspektionen för vård och omsorg (Ivo) konstaterar efter en inspektion på skönhetskliniken att det finns allvarliga brister i hygienrutinerna och i hanteringen av såväl läkemedel som utrustning.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.