Aftonbladet > Sport

Thursday, 12 December, 05:08

Aftonbladet - 03 dec 19 kl. 12:21

”Jag är öppen för att lyssna på projekt”
Läs mer på Aftonbladet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Jag är öppenför att , lyssna, projekt
SmålandsPosten - 22 aug 13 kl. 06:57

Storregion ? ett bisarrt projekt

Moderaternas arbetslinje gäller tydligen bara för sjuka och oförskyllt arbetslösa. Nu ska skattemedel fortsätta och rulla i förberedelserna för en storregion, ett dödfött megalomant projekt, skriver Bengt Järhult, distriktsläkare, Ryd. Inför öppen ridå har i sommar svenska folket kunnat följa kaoset i Region­ Skånes sjukvård.

Skånskan - 04 dec 18 kl. 05:00

Lyssna på Gre­ta, FN

Kli­mat­kon­fe­rensen i Ka­to­wi­ce, COP24, in­vigdes på mån­dagen med FN:s ge­ne­ral­sek­re­te­ra­re Antonio Gu­ter­res som en av hu­vud­ta­la­rna. Men störst me­di­al upp­märk­sam­het fick kan­ske en svensk 15-år­ing, Gre­ta Thun­berg. Hon har skol­strejkat i Stockholm var­je fre­dag den sen­ate tiden och har fått en sär­skild in­bju­dan till kli­mat­kon­fe­rensen för att träffa FN-chefen.

Supermiljöbloggen - 29 sep 17 kl. 17:57

Klimatkliv minskar utsläppen!

Klimatklivet, en av regeringens satsningar för miljön, beräknas enligt Naturvårdsverket minska koldioxidutsläppen med  20 miljoner ton till 2020, vilket motsvarar drygt en tredjedel av Sveriges totala utsläpp av koldioxidekvivalenter under ett år.  Förra veckan lämnade Naturvårdsverket över en lägesbeskrivning till Naturvårdsverket gällande den stora satsningen Klimatklivet, som sedan 2015 gett stöd åt både små och stora lokala projekt som främjar miljön. Genom ansökningar till mer omfattande projekt som kommit in under senare tid räknar Naturvårdsverket med att utsläppen ska minska med 20 miljoner ton till 2020.

Expressen - 12 feb 15 kl. 13:09

"Rasmus är öppen för att lyssna på klubbar"

Rasmus Bengtsson är bänkad i holländska Twente och sitter på ett utgående kontrakt till sommaren. Nu talar den landslagsmeriterade backens agent Hasan Cetinkaya ut om situationen – och Malmö FF:s intresse. – Rasmus är öppen för att lyssna på klubbar, sedan får vi se om det blir någonting nu eller i sommar, säger Hasan Cetinkaya till Fotbolldirekt.

Dagens PS - 05 dec 17 kl. 10:50

Krönika: Checklista för ett lyckat AR-projekt

Dagens PS krönikör Johan Hagegård ger handfasta tips på hur du utnyttjar framtidens teknik för att skapa ”verkligt” värde för ditt företag. Detta är en krönika. I texten är det krönikörens åsikter som förs fram, inte DagensPS.

Sydsvenskan - 06 jul 12 kl. 00:07

Lyssna, en sittkissare

Kanske är det rätt åt oss i medierna.
Inte minst på denna opinionssida framhåller vi gärna ? på goda grunder egentligen ?

Nyan - 22 nov 17 kl. 18:00

Tolv finalister i Östersjöprojekt

Tolv projekt har gått vidare till omröstningen för Ålandsbankens Östersjöprojekt. Bland dem finns Ålands fiskevårdsförenings projekt att stärka rovfiskbestånd för att förbättra vattenkvalitén utmed Östersjöns kuster. Samt Mariehamns stads projekt att anlägga multifunktionell våtmark i Slemmern för att motverka mikroplaster.

IDG - 14 feb 13 kl. 16:45

Här är 25 bra projekt med öppen källkod för it-proffs


TechWorld listar 25 användbara men inte fullt så kända öppen källkod-projekt som du som it-proffs säkerligen kommer att älska..

IDG - 17 apr 13 kl. 16:32

13 nya heta öppen källkod-projekt

Här är 13 heta och växande öppen källkod-projekt som kan vara värda att hålla ögonen på. Många av dem har goda möjligheter att blomma ut och göra succé..

IDG - 16 dec 13 kl. 16:30

7 öppen källkod-projekt som gått i graven

I slutet av året är det mycket som kan sammanfattas. Här tittar vi på några lovande öppen källkod-projekt som nyligen gått i graven..

Uppsalanyheter.se - 30 okt 14 kl. 09:00

Recension: Spontan och öppen Zelmani på Regina

Runda bord med stolar närmast scenen och fullsatt läktare skapar tillsammans med ljuset mjuk atmosfär, det var en spontan och öppen Sophie Zelmani som mötte publiken på Regina under onsdagkvällen.Runda bord med stolar närmast scenen och fullsatt läktare skapar tillsammans med ljuset mjuk atmosfär, det var en spontan och öppen Sophie Zelmani som mötte publiken på Regina under onsdagkvällen.   Huvudpersonen är för kvällen iförd svart hatt, vit ärmlös skjorta med fluga, ett par mörka byxor och höga nätta klackar.

Fler nyheter från Aftonbladet

Aftonbladet - 5 timmar sedan

Succébacken till Juniorkronorna

Aftonbladet - 3 timmar sedan

Uppgift: Haaland i Tyskland för förhandling

Aftonbladet - 4 timmar sedan

Football Radical: We love you, Mo!

Aftonbladet - 5 timmar sedan

Västerås vände och vann mot Hammarby

Aftonbladet - 6 timmar sedan

Niva rankar: De är bäst i Champions League

Aftonbladet - 7 timmar sedan

Hemmakuskens succé – efter motgångarna

Aftonbladet - 7 timmar sedan

AIK kan tvingas flytta julfesten

Aftonbladet - 9 timmar sedan

Uppgifter: Rösler lämnar Malmö FFOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.