GöteborgsPosten > Nyheter

Tuesday, 10 December, 12:40

GöteborgsPosten - 02 dec 19 kl. 23:43

Misstänkt föremål vid Rättscentrum ofarligtEtt misstänkt farligt föremål har hittats vid Rättscentrum i Malmö. Tekniker från Nationella bombskyddet som kallats till platsen har gjort bedömningen att det är ofarligt..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Rättscentrum, Malmö, Nationella

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Misstänkt, föremålvid , Rättscentrum, ofarligt
GöteborgsPosten - 27 aug 19 kl. 22:40

Misstänkt föremål i Kalmar ofarligt

Polisen skickade under tisdagskvällen sina bombexperter till en lokal tillhörande fraktfirman DHL i Kalmar efter larm om ett misstänkt farligt föremål. Strax efter klockan 21 hade bombgruppen lokaliserat föremålet, som visade sig vara ofarligt..

UNT - 27 aug 19 kl. 22:40

Misstänkt föremål i Kalmar ofarligt

Polisen skickade under tisdagskvällen sina bombexperter till en lokal tillhörande fraktfirman DHL i Kalmar efter larm om ett misstänkt farligt föremål..

SmålandsPosten - 18 jan 18 kl. 17:45

Misstänkt föremål hos polisen ofarligt

Receptionen på polisstationen på Södermalm i Stockholm spärrades av under torsdagen sedan man fått en misstänkt försändelse. Lokalpolisområdeschefen Peter Ågren säger till DN att det rörde sig om ett kuvert med vitt pulver. Polisen larmades vid 13-tiden och det Nationella bombskyddet kallades in.

UNT - 18 jan 18 kl. 17:45

Misstänkt föremål hos polisen ofarligt

Receptionen på polisstationen på Södermalm i Stockholm spärrades av under torsdagen sedan man fått en misstänkt försändelse..

DN - 02 dec 19 kl. 22:58

Misstänkt föremål vid Rättscentrum i Malmö var ofarligt

Rättscentrum i Malmö spärrades av efter att ett misstänkt föremål hittats..

Skånskan - 02 dec 19 kl. 22:50

Misstänkt föremål utanför Rättscentrum

Malmö Flera gator kring rättscentrum har spärrats av sedan ett misstänkt föremål hittats utanför byggnaden. Polisen bekräftar att ett föremål som anses vara misstänkt ligger bakom avspärrningarna. Platsen är avspärrad och vägarna in till Rättscentrum från Exercisgatan, Östra Förstadsgatan och Drottninggatan är avstängda.

Helsingborgs Dagblad - 11 sep 17 kl. 14:45

Misstänkt föremål vid polisen var ofarligt

Ett misstänkt föremål som hittats utanför polisstationen i Lysekil har visat sig vara ofarligt, sedan bombgruppen undersökt det. – Föremålet är undersökt och analyserat, och bedöms som ofarligt. Det betyder att vi häver avspärrningar och det mesta återg.

Skånskan - 30 jul 16 kl. 09:38

Misstänkt föremål orsakade tågstopp

Polisens bombgrupp kallades in men föremålet, som hittats på Cronmans väg, visade sig vara ofarligt.Vid tiotiden på fredagskvällen larmades polisen till Cronmans väg på Rosengård sedan ett misstänkt föremål upphittats utomhus. En vit kartong med något som stack upp ur den stod på taket till en bil som stod parkerad.

Helsingborgs Dagblad - 09 nov 17 kl. 19:52

Misstänkt föremål utanför polisstation ofarligt

Ett misstänkt föremål hittades utanför polisstationen i Solna på torsdagskvällen. Området kring polisstationen spärrades av och tekniker undersökte föremålet. Några timmar senare konstaterade polisen att föremålet var ofarligt..

Helsingborgs Dagblad - 10 sep 16 kl. 16:31

Misstänkt föremål var ofarligt

Polisens bombtekniker har sprängt ett misstänkt föremål som hängts på ytterdörren till polisstationen i Kungälv, norr om Göteborg. – Föremålet var ofarligt, säger Robert Edh, gruppchef vid polisen i region väst, till Göteborgs-Posten. När en väska med o.

DN - 11 dec 18 kl. 12:32

Misstänkt föremål på Norrtälje sjukhus var ofarligt

Ett misstänkt föremål hittades på Norrtälje sjukhus på tisdagsförmiddagen. Enligt en källa till DN ställdes alla operationer på sjukhuset in till följd av upptäckten. Strax efter lunchtid kom beskedet att föremålet var ofarligt..

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 3 timmar sedan

Nära tusen orosanmälningar om barn varje dag

Landets socialtjänster tog förra året emot sammanlagt 331 000 orosanmälningar om barn och unga. Det motsvarar närmare 1 000 per dag, visar Socialstyrelsen första kartläggning av antalet orosanmälningar..

GöteborgsPosten - 17 timmar sedan

Bloomberg åker till klimatmötet i Madrid

Den amerikanske mångmiljardären Michael Bloomberg, som hoppas bli Demokraternas presidentkandidat i nästa års val i USA, reser på tisdagen till FN:s klimatmöte i Madrid för att argumentera för mer amerikansk handlingskraft gentemot den globala uppvärmningen..

GöteborgsPosten - 17 timmar sedan

Tv-toppen: "På spåret" populärast

Säsongspremiären av "På spåret" lockade över två miljoner tittare..

GöteborgsPosten - 16 timmar sedan

Första fallen av e-cigarettskador i Sverige

Giftinformationscentralen varnar för allvarliga lungskador efter e-cigaretter, uppger Läkartidningen. Detta efter två fall i Sverige där användarna misstänks ha andats in THC-haltiga vätskor och drabbats av skador..

GöteborgsPosten - 16 timmar sedan

Här är behandlingarna som fungerar mot tunnhårighet

Det finns flera metoder som lovar att återskapa en tjock kalufs. Men bara ett fåtal med vetenskapliga belägg..

GöteborgsPosten - 16 timmar sedan

Cyklist påkörd – allvarligt skadad

En cyklist i 40-årsåldern skadades allvarligt när hon blev påkörd av en bil i Linköping på måndagseftermiddagen..

GöteborgsPosten - 16 timmar sedan

Spanska spelare frikända i matchfixningsdom

Samtliga 36 spelare som stod åtalade i en rättegång rörande matchfixning frikändes i spansk domstol..

GöteborgsPosten - 16 timmar sedan

Klart: Öis värvar från konkurrenten

Meddelar nyförvärv timmar efter att huvudtränaren presenterats..

GöteborgsPosten - 16 timmar sedan

Enighet om "nya Nafta" uppges nära

Demokraterna i USA:s representanthus och den amerikanska regeringen uppges vara nära att nå en enighet om detaljerna i ett nytt nordamerikanskt handelsavtal..

GöteborgsPosten - 16 timmar sedan

Får inte ha avrättningsmetod som förnamn

Blodörn, eller att rista blodörn, är enligt de isländska sagorna en mycket grym avrättningsmetod från vikingatiden. När en man i Södertälje ansökte om att få heta just Blodörn i förnamn tyckte därför inte Skatteverket att det var någon bra idé och har därför sagt nej till namnbytet, skriver.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.