Sydöstran > Nyheter

Friday, 13 December, 17:47

Sydöstran - 03 dec 19 kl. 11:08

Kommunen krävs på pengar för bild på FlinckEn bild på Thorsten Flinck kan kosta Ronneby kommun pengar. Enligt bildbyrån TT har en bild på skådespelaren använts utan tillstånd i det kommunala kulturprogrammet. .
Läs mer på Sydöstran
Läs mer om:
Flinck, Thorsten Flinck, Ronneby, TT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kommunen, krävs, pengarför , bild, Flinck
YA - 25 aug 19 kl. 06:00

Tidigare långvård och HVB-hem ska säljas: ”Har kostat kommunen otroligt mycket pengar genom åren”

Kommunens fastighet Tallen 14 – Välagården – ska säljas, beslutar samhällsbyggnadsnämnden enigt. – Välagården har kostat kommunen otroligt mycket pengar genom åren, vi vill inte lägga ännu fler miljoner på den, säger Sander Dijkstra (M). .

Trelleborgs Allehanda - 17 mar 11 kl. 10:32

Kommunen hoppas på pengar till Albäck

I över två år har planerna på att utöka Albäcksområdet legat på is. Nu har kommunen sökt pengar hos länsstyrelsen och hoppas komma igång med projektet till hösten.
Kommunen presenterade 2008 ett idéförslag för att göra Albäcksområdet större, tystare och mer tillgängligt.

SmålandsPosten - 07 maj 14 kl. 06:58

Kommunen ger nya pengar till Café KV

Kommunen vill fortsätta stötta Kulturverkstans fritidsgårdsverksamhet Café KV. Däremot av­slutas det elevprojekt som varit riktat mot ungdomar i riskzonen. – Vi ser inte att det behovet finns kvar på samma sätt i?

Kristianstadsbladet - 13 jul 16 kl. 03:00

Kommunen söker pengar till bättre skolmiljö

Kommunen anser att ventilationen på Glimåkraskolan inte är dimensionerad för dagens storlek på barngrupper. Därför söker man nu pengar från Boverket..

Expressen - 26 mar 19 kl. 21:47

Kommunen ska spara pengar – drar in gratis bad för barn

Idrotts- och föreningsnämnden inom Göteborgs stad måste spara pengar. Prognosen visar att nämnden kan få ett underskott i sin budget.Det handlar om 25 miljoner kronor som ska dras in och bland besparingarna finns gratis inträde för barn och unga i stadens simhallar, skriver kommunen i ett pressmeddelande..

Trelleborgs Allehanda - 27 apr 11 kl. 20:30

Kommunen krävs på pengar för utebliven assistent

En handikappad Trelleborgare beviljades 2009 en personlig assistent. Två år senare har den handikappade fortfarande ingen ledsagare. Nu anmäler Socialstyrelsen Trelleborgs kommun till förvaltningsrätten.

NT - 30 aug 11 kl. 21:07

Kommunen får nya pengar för att hjälpa våldsutsatta kvinnor

Söderköping kommun har fått mer pengar för att utveckla arbetet med att stötta kvinnor och barn som utsatts för våld eller bevittnat våld i nära relationer..

Kristianstadsbladet - 21 mar 12 kl. 12:59

Kommunen tar inte pengar från ABK

Foto: Bosse Nilsson
Kommunstyrelsens arbetsutskott dragit tillbaka förslaget.
Enligt det tidigare förslaget skulle kommunen göra en värdeöverföring på tio miljoner från ABK:s vinst. Pengarna skulle gå till bostadssociala ändamål.

Kristianstadsbladet - 12 sep 16 kl. 03:00

Kommunen söker pengar för ensamkommande barn

Socialen har byggt upp en stor organisation för att klara verksamheten för ensamkommande barn. Nu behöver de mer pengar för att klara året..

LV - 17 nov 16 kl. 12:30

Kommunen får pengar till asylsökande

Västerviks kommun beviljas 498 233 kronor av länsstyrelsen i Jönköpings län för att genomföra insatser för asylsökande i kommunen..

Expressen - 25 maj 17 kl. 07:00

Kommunen blöder pengar – cheferna får ut miljoner

Yxan viner över chefer och höga tjänstemän i Alingsås kommun.Och det är skattebetalarna som får stå för notan.På bara några månader köptes fyra höga tjänstemän och chefer ut från kommunen - för över fem miljoner kronor.

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 10 minuter sedan

Nilsson om Karlssons förbud: "Inte påverkats"

Flera skidåkare påverkas av Frida Karlssons tävlingsförbud på grund av hälsoskäl. Men Stina Nilsson fokuserar mest på sitt..

Sydöstran - 15 minuter sedan

Skådespelaren Danny Aiello är död

Sydöstran - 15 minuter sedan

Melkemichel tillbaka i AFC

Sydöstran - 30 minuter sedan

FKK kommer byta akademichef till nästa säsong

Det blev bara en säsong för Filip Heimfors som akademichef i FK Karlskrona. Istället blir han tränare för klubbens P17-lag kommande säsong. – Vi har en ersättare på gång som vi tror på, säger Peter Christenson i FKK..

Sydöstran - 45 minuter sedan

Övertygande seger för Damkronorna

Sydöstran - 45 minuter sedan

Ledande socialdemokrater i hemligt krismöte

Sprickan inom Socialdemokraterna är på väg att expandera. Efter oenigheten i det senaste kommunfullmäktige kallade ledande personer i partiet till krismöte. – Det stämmer att vi har haft ett möte, men vad som sades där vill jag inte kommentera i nuläget, säger Rolf Persson, ordförande i Kyrkhult..

Sydöstran - 1 timme sedan

KHK bryter med forward – hamnar hos konkurrent

Karlskrona HK har inte varit nöjda med forwarden Hugo Leufvenius. – Den här värvningen hade jag större förväntningar på, säger sportchefen Patric Larsson..

Sydöstran - 1 timme sedan

Hektiskt schema för att lysa upp årets mörkaste dag

Det var ett hektiskt schema för de sex körmedlemmarna i LionSingers som fredagen den 13 december lyste upp utvalda delar av Sölvesborg. .

Sydöstran - 45 minuter sedan

FN: Indisk lag kan diskriminera muslimer

Indiens nya medborgarlag har väckt ilska och demonstrationer i landet – och FN luftar nu oro över att lagen är diskriminerande mot muslimer..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.