Skånskan > Nyheter

Saturday, 07 December, 16:05

Skånskan - 03 dec 19 kl. 11:04

Kan ha hackat kontotSTAFFANSTORP Någon har på okänt sätt kommit över en persons konto hos Play station och utan tillstånd använt detta för att göra köp.
Kontoägaren har kontaktat Play station för att undersöka om bedragaren har lyckats hacka kontot. En bedrägerianmälan hos polisen är också gjord..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
STAFFANSTORP Någon, Play

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kan ha hackat, kontot
Magazin24 - 05 apr 13 kl. 09:29

Hackat Tradera-konto

En boende i Surahammar har anmält att någon hackat sig in på hans konto på Tradera. Där har någon lagt ut en falsk annons. Någon gång mellan tisdagen och onsdagen har någon hackat sig in på ett konto på Tradera.

Cornucopia - 15 apr 19 kl. 03:48

BREAKING: Socialdemokraternas Twitterkonto hackat

Socialdemokraternas Twitter-konto har blivit hackat under natten. Det postas skräp på kontot, och hackaren valde inte att subtilt ligga med i kontot och bevaka, t ex eventuella direktmeddelanden.
Det enda det säger är att S behöver se över sin IT-säkerhet.

Skånskan - 15 apr 19 kl. 10:31

Socialdemokraternas Twitterkonto hackat

Inrikes Under natten började Socialdemokraternas Twitterkonto att sprida hotfulla och felaktiga uppgifter på plattformen. Det visade sig att kontot blivit hackat.Bland annat så skrev den okände gärningsmannen bland annat att Stefan Löfven skulle avgå, att Bitcoin skulle bli Sveriges valuta, samt uppmaningen ”1 like – en död muslim”.

Nyheter 24 - 26 okt 11 kl. 17:44

SD-politikerns twitterkonto hackat


Sverigedemokraternas riksdagsledamot har blivit utsatt för Bloggtoppen-hacken. Efter att William Petzälls twitterkonto blivit hackat, uppdagas nu nästa skandal. Nu har även Josef Franssons twitter utsatts för en hackerattack.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Sonens konto hackat – nu varnar pappan Fifa 15-spelare

När Alfred van den Brink satte sig för att spela Ultimate Team på Fifa 15 gick det först inte att logga in. När han satte sig vid sitt Playstation senare under kvällen upptäckte han att hans spelare låg ute för försäljning väldigt billigt. Minuter senare var spelarna sålda och Alfreds lag förstört.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Youtube-stjärnan: "Mitt konto har blivit hackat"

Under söndagsmorgonen fick Youtube-stjärnan Dennis Widehammar flera sms där personer undrade varför han avföljt dem på Twitter. Det visade sig att hans konto var hackat. – Det gick inte att logga in på mitt konto men jag kunde se min profil på Twitter och hur antalet som jag följer minskade snabbt.

DN - 16 jan 15 kl. 12:50

Trodde CIA var hackat efter mystisk tweet


CIA lade ut ett ryskt citat på Twitter med hänvisning till författaren Boris Pasternak. Det fick många att tro att kontot var hackat..

Expressen - 07 jun 16 kl. 19:20

Kontot hackat – skrev att NFL-chefen var död

Plötsligt på tisdagen så twittrade NFL:s officiella Twitterkonto ut att ligans högsta chef, Roger Goodell, hade dött. Men det var bara en bluff. Någon hade hackat NFL:s konto och publicerat den falska nyheten.

DN - 13 aug 16 kl. 19:22

Ryska visselblåsarens hemliga konto hackat

Ryska löparstjärnan Julia Stepanova har fått sitt konto hos antidopningsorganisationen Wada hackat. Stepanova befinner sig på hemlig ort och kontot kan avslöja var hon är..

SVT - 30 aug 19 kl. 22:29

Twitters vd fick sitt egna konto hackat

Twitters vd Jack Dorsey har fått sitt egna konto på det sociala mediet hackat, det rapporterar Reuters. Under fredagen ska kontot ha postat flera rasistiska inlägg fulla av svordomar. Inläggen har sedan upptäckten tagits bort..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 30 minuter sedan

Sportbilen som ville vara snäll

Honda hade gjort snabba motorcyklar och tävlingsbilar, men aldrig någon extrem sportbil för landsvägsbruk. När NSX visades 1989 fick den översvallande beröm och kom att forcera utvecklingen hos både Ferrari och Porsche – men säljsuccén uteblev.Om du någon gång får chansen att titta under en Honda NSX ska du ta god tid på dig.

Skånskan - 30 minuter sedan

Färre gifter i vardagen

Kommissionen har med bred marginal röstat för ett förbud mot klorpyrifos som är ett av världens vanligaste insektsmedel. Det har redan tidigare varit förbjudet inom ekologisk odling, så den här gången handlar det om konventionellt odlade frukter.
Så mycket som var femte citrusfrukt som importerats till Sverige har haft spår av ämnet.

Skånskan - 30 minuter sedan

Gamla skolbyggnader är på väg att rivas

ESLÖV Snart ryker några gamla skolbyggnader bakom det nybyggda Carl Engström-gymnasiet.I ett området som ligger granne med det nybyggda Carl Engström-gymnasiet pågår ett kommunalt exploateringsprojekt.
Det finns en antagen detaljplan som bland annat omfattar byggrätter för bostäder.

Skånskan - 30 minuter sedan

Ger bättre gräs och miljö

LUND I Lund anläggs Sveriges första fotbollsplan med biokol.
Det ska gynna idrotten men också klimat och miljö.Här slås flera flugor i en smäll, konstaterar Markus Paulsson som är energistrateg på Lunds kommun och projektledare för det Vinnova-finansierade innovationsprojektet Rest till Bäst.

Skånskan - 30 minuter sedan

Skola krävs på svar av inspektion

höör Skolinspektionen begär att en skola i Höör svarar på en lång rad frågor, detta efter en anmälan från en vårdnadshavare.
I anmälan riktas flera anklagelser mot skolan och dess rektor.Enligt en anmälan som lämnats in till Skolinspektionen, riktar en vårdnadshavare hård kritik mot en skola i Höör och dess rektor.

Skånskan - 30 minuter sedan

Mögelhuset ute till försäljning

HÖRBY Kommunen har lagt ut den skandalomsusade fastigheten på Torggatan 3 till försäljning hos mäklare.
Huset köptes in som flyktingboende för snart tre år sedan, men visade sig vara i så dåligt skick att det inte gick att bo i det. Nu riskerar kommunen att göra en rejäl förlust på affären.

Skånskan - 30 minuter sedan

Sug efter centrumboende

Kävlinge Nu är ”Brunna pizzerian” i Kävlinge ett minne blott. På den gamla utbrunna ödetomten står nu en nybyggd hyresfastighet med gammaldags charm.
Intresset för lägenheterna har varit enormt och nu är rubbet uthyrt, både lägenheter och affärslokaler.

Skånskan - 1 timme sedan

Huset på Peder Brahes Gata 14 i Bjärsjölagård, Sjöbo sålt för andra gången på kort tid

Sjöbo Bo Göran Anders Wihlborg, 56, är ny ägare till fastigheten på adressen Peder Brahes Gata 14 i Bjärsjölagård, Sjöbo. Ägarbytet blev klart i november 2019 och köpesumman blev 1 250 000 kronor. Den tidigare ägaren köpte huset så sent som så sent som i oktober i år och även då landade priset på 1 250 000 kronor.

Skånskan - 2 timmar sedan

51-åring ny ägare till hus i Sjöbo

Sjöbo Ulf Silbersky, 51 år, från Skurup har köpt huset på Elestorpsvägen 119-73 i Sjöbo av säljaren Helen Ann-Charlott Sveningsson. Köpesumman blev 2 500 000 kronor och den nya ägaren tog över huset i november 2019. Huset är 125 kvadratmeter stort och byggdes 1927.

Skånskan - 5 timmar sedan

Misstänkt rattfull körde in i mitträcke

Föraren körde i norrgående körriktning på E6 i höjd med Häljarp när han tappade kontrollen över sin bil och kraschade in i mitträcket.Olyckan inträffade tidigt på lördagsmorgonen och larmet kom 04.46.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.