YA > Nyheter

Friday, 06 December, 02:30

YA - I förrgår: 11:05

Polisen dröjde 50 minuter: ”Det kunde slutat i en dödsmisshandel”Det kunde slutat i en dödsmisshandel. Det menar ett vittne till händelserna utanför Måns Byckare i helgen. Hen anser att det tog för lång tid innan polisen var på plats – kommunpolisen tycker att kritiken är befogad..
Läs mer på YA
Läs mer om:
Måns Byckare

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Polisen, dröjde50 , minuterDet kunde , slutati en , dödsmisshandel
GT - 20 nov 15 kl. 08:46

Polisen "röjde runt" – får betala trasig dörr

Polisen "röjde ordentligt i de kriminella kretsarna" efter trippelmordet i Uddevalla. I samband med det slog man in en lägenhetsdörr – som sedan behövdes byta ut. Reparationskostnaden får polismyndigheten nu stå för, skriver Bohusläningen..

Skånskan - 16 okt 15 kl. 15:38

Polisen dröjde vid mordlarm

HELSINGBORG Det dröjde över en timme innan polisen var på plats efter dubbelmordet i Vallåkra. Det menar en anhörig till den mordmisstänkte som säger sig ha larmat polisen långt innan de dök upp.Det är Helsingborgs Dagblade som har pratat med kvinnan, som vill vara anonym.

Jönköpingsnytt - 09 nov 16 kl. 20:59

Polisen dröjde efter bussolyckan

När bussen på linje 101 välte i diket dröjde det innan polisen kom. Enligt P4 Jönköping tog det närmare 20 minuter från att larmet kom till att de skickade en polisbil dit..

Sydsvenskan - 28 jul 16 kl. 13:38

Polisen dröjde med dementi av skott

Det dröjde en månad innan polisen kunde dementera att mannen själv avlossat skott..

UNT - 28 jul 16 kl. 16:27

Polisen dröjde med dementi av skott

Det dröjde en månad efter att en man skjutits ihjäl av en patrull, innan polisen dementerade att mannen själv skulle ha skjutit..

Nerikes Allehanda - 03 okt 17 kl. 20:18

Anna skrämde iväg inbrottstjuv – polisen dröjde två timmar: "Kändes som de ignorerade oss"

Villor i Västra Oxhagen har vid flera tillfällen den senaste tiden drabbats av inbrott. Natten innan de senaste inbrotten larmade boende i området polisen efter att två män försökt ta sig in i deras hus. Men det dröjde två timmar innan någon polis kom till platsen..

Trelleborgs Allehanda - 29 mar 18 kl. 16:00

Chef för Polisen i Trelleborg har slutat

Två år efter att han tillträdde, har nu Michael Storm, lokalpolisområdeschef i Trelleborg, slutat. – Han har beslutat sig för att gå vidare, säger Susanne Hagström Rosenkvist, polisområdeschef..

GöteborgsPosten - 28 jan 17 kl. 11:35

Efter GP:s granskning: Polisen höjde säkerheten och en grupp som välkomnar flyktingar bildades

När campingen skulle bli ett boende för flyktingar eskalerade hatet på en sluten facebookgrupp. Vi tog oss in i gruppen och berättade om hoten och hatet. Detta gjorde att polis och kommun höjde säkerheten.

Skånskan - 18 nov 15 kl. 17:00

Polisen röjde upp i gångtunneln

Malmö Dagen efter migrantaktionen i Stadshuset gjorde ett 15-tal poliser ett tillslag mot manifestationen under bron och kastade filtar, sovsäckar och annat i en container.
– Det här är en ren bestraffning för att de ville träffa stadens borgmästare, sa Catalin Mihai, tolk för migranterna. Det var andra gången som polisen gjorde en insats i gångtunneln utanför Stadshuset där EU-migranter och aktivister protesterar mot att migranterna inte får en boplats.

Helsingborgs Dagblad - 28 jul 16 kl. 13:38

Polisen dröjde med dementi av skott

Först en dryg månad efter att en man sköts ihjäl av en patrull dementerade polisen att mannen själv hade avlossat skott. Polisen säger sig ha velat dementera uppgiften tidigare, men inte fått klartecken från åklagaren, som i sin tur hävdar att han kontaktades först i går..

Fler nyheter från YA

YA - 15 minuter sedan

Bröder åtalas för insiderbrott

YA - 30 minuter sedan

Peo Örnsved (SD): Ekonomiskt haveri i familjenämnden

Familjenämnden i Tomelilla har under året brottats med att få budgeten i balans..

YA - 1 timme sedan

Lucka 6: Ferdinand ger sig ut i världen – vilken bok?

Det är fredag och lucka 6 ska öppnas. Härligt att vi kommer allt närmare jul. Och en julaktig mening i 24 ord.

YA - 1 timme sedan

”Maktordningen sattes redan i Bibeln. Kvinnan ska hållas på plats, föda barn och vara tyst!”

En rapport över jämställdheten får författaren och jämställdhetsstrategen i Östra Göinge kommun, Lotta Persdotter, att bli upprörd. Att det fortfarande i slutet av 2010-talet är såpass orättvist fördelat vad gäller makt och ekonomi. Men att det är så här finner hon förankrat djupt i historien, i Bibelns syn på vad det innebär att vara man och kvinna.

YA - 1 timme sedan

Nya utmaningar väntar för Tokarczuks förläggare

Genom sitt förlag utanför Linderöd är Mikael Nydahl den person som gett Olga Tokarczuk en publik i Sverige. Givetvis är han på plats när hon i veckan tar emot Nobelpriset. ”Att hon skulle få Nobelpriset är inte överraskande, däremot kom det tidigare än jag trodde.

YA - 1 timme sedan

Åke Andrén Sandberg (L): Personangrepp skapar bara politikerförakt

Ordet politik är ju grekiska och betyder ”statskonst”, och ordet demokrati betyder ”folkstyre”. För mig är orden positiva. Därför bli jag förundrad (och förfärad) över hur de praktiseras ibland – kanske eftersom jag fortfarande känner mig ny i politiken..

YA - 2 timmar sedan

Helgtips: Lyssna på Olga Tokarczuk

När debattens vågor går höga om Nobelpriset kan det vara idé att gå till källorna. Till litteraturen. Lyssna på Olga Tokarczuk..

YA - 2 timmar sedan

Spontana sångare på gudstjänsten

Nu söks sångare till Spontankören. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.