Realtid > Ekonomi

Friday, 06 December, 07:36

Realtid - I förrgår: 10:55

Spiltan satsar på samhällsfastigheter – startar nytt bolagInvestmentbolaget Spiltan startar ett nytt fastighetsbolag med fokus på samhällsfastigheter..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Spiltan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Spiltan, satsar, samhällsfastigheter, startar, nytt, bolag
BT - 16 okt 19 kl. 11:49

Boråskoncern startar nytt bolag – ska utveckla samhällsfastigheter

Ett ökat tryck på fler och bättre samhällsfastigheter har lett till att Boråskoncernen Bockasjö nu startar ett nytt bolag. Målet är att utveckla och bygga nya fastigheter till skola, vård och omsorg..

DI - 19 nov 14 kl. 06:34

Hemfosa förvärvar samhällsfastigheter

I en strategisk bytesaffär med fastighetsbolaget Hemsö förvärvar Hemfosa Fastigheter 60 samhällsfastigheter på elva orter i Sverige till ett underliggande fastighetsvärde av närmare 3,3 miljarder kronor..

DI - 29 jun 18 kl. 17:20

Offentliga Hus förvärvar samhällsfastigheter för 655 mkr

Fastators största intressebolag Offentliga Hus i Norden AB (publ) har träffat överenskommelse om förvärv av samhällsfastigheter för en total köpeskilling om 655 miljoner kronor..

DI - 29 jun 18 kl. 17:27

Offentliga Hus köper samhällsfastigheter för 655 miljoner kronor

Offentliga Hus i Norden AB, ett intressebolag till First North-listade Fastator, förvärvar samhällsfastigheter för 655 miljoner kronor. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 05 jul 18 kl. 06:50

SBB köper två samhällsfastigheter

SBB förvärvar två samhällsfastigheter, med äldreboende och utbildning, samt 35 bostadsfastigheter för ett totalt fastighetsvärde om cirka 730 miljoner kronor. Det framgår av ett pressmeddelande..

Affärsvärlden - 05 jul 18 kl. 07:54

SBB köper två samhällsfastigheter

SBB förvärvar två samhällsfastigheter, med äldreboende och utbildning, samt 35 bostadsfastigheter för ett totalt fastighetsvärde om cirka 730 miljoner kronor..

DI - 25 okt 18 kl. 13:29

Hemsös vd ser växande behov av samhällsfastigheter

Offentliga hyresgäster och stabilt kassaflöde kombinerat med den demografiska utvecklingen har lockat investerare till segmentet samhällsfastigheter. Och behoven växer och Nils Styf, vd för Hemsö, tror att kommunerna kan få det jobbigt när de måste växla upp inom skola, vård och omsorg..

Realtid - 05 jul 18 kl. 07:07

SBB köper två samhällsfastigheter

Ilija Batljans Samhällsbyggnadsbolaget i Norden AB förvärvar samhälls- och bostadsfastigheter i Stockholm, Oskarshamn och Avesta..

DI - 29 nov 18 kl. 08:05

SBB köper samhällsfastigheter till ett värde av 238 miljoner

Samhällsbyggnadsbolaget i Norden, SBB, förvärvar ett äldreboende i Sundbyberg samt en skolfastighet i Luleå till ett totalt fastighetsvärde på 238 miljoner kronor. Det framgår av ett pressmeddelande. .

GöteborgsPosten - 10 dec 13 kl. 20:02

GFC satsar på talanger - startar nytt lag

Kopparbergs/Göteborg FC startar F19-lag, som delvis byggs på talanger från tio klubbar i regionen. – Vi är inte ute efter att värva någon, säger sportchefen Lasse Svensson..

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 1 timme sedan

M&A dålig affär för aktieägarna

Europa utmärker sig på ett negativt sätt enligt en ny rapport från PWC om fusioner och förvärv i finansbranschen. Aktieägarna förlorar stort – både på köpar- och säljarsidan – två år efter affären..

Realtid - 1 timme sedan

Därför misslyckas så många med rekrytering av jurister

Generellt så är jurister hett eftertraktade, men varför lyckas vissa företag med sin juristrekrytering och andra inte? Det frågar sig Lisa Tsiaklides, rekryteringskonsult på Sharp Recruitment. .

Realtid - 14 timmar sedan

June bäst i robotklassen

Danske Banks robotrådgivare June tar täten i kampen mellan robotrådgivare på den svenska marknaden.  "En noga genomtänkt portföljkonstruktion utgör grunden," säger affärsutvecklingschef Martin Hagman..

Realtid - 15 timmar sedan

Kända profiler förhörs efter ekobrottshärva

Byggföretagaren Percy Nilsson och IT-miljardären Dan Olofsson har förhörts av polis efter misstänkta ekobrott i samband med miljardköpet av Victoria Park i Malmö..

Realtid - 16 timmar sedan

Därför riskerar dagens unga bli fattigpensionärer

Klimatstrejker bör följas upp av pensionsstrejker. Dagens unga får betala nuvarande pensioner, men lär bli fattigpensionärer själva. Det skriver Realtids Claes Folkmar..

Realtid - 17 timmar sedan

Hemfosa köper för 650 miljoner kronor

Fastighetsbolaget Hemfosa har gjort förvärv i både Finland och Sverige. Värdet på förvärven ligger på 650 miljoner kronor..

Realtid - 19 timmar sedan

Swegaming förvärvar Kortio

Kreditkortsförmedlaren Swegaming förvärvar konkurrenten och samarbetspartnern Kortio..

Realtid - 19 timmar sedan

"Investeringarna är min främsta prioritering"

Johanna Norberg, vd för Danske Bank Sverige sedan i september, har fullt fokus på ökad marknadsandel. För Realtid berättar hon hur det ska gå till. Avancerade fintechbolag snarare än andra banker är förebilder..

Realtid - 21 timmar sedan

Nu är Tieto Evry ett legalt bolag

Allt är nu klart för att slå samman två av Nordens största IT-leverantörer, Tieto och Evry..

Realtid - 21 timmar sedan

Hon tar över som vd för FCG

Riskhanteringsspecialisten FCG tillsätter Christine Ehnström som ansvarig för den svenska konsultverksamheten och vd för FCG Risk & Compliance..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.