Barometern > Nyheter

Saturday, 07 December, 08:24

Barometern - 03 dec 19 kl. 10:29

Så mycket steg försäljningen i länet under Black WeekBlack Friday och Black Week blev en försäljningssuccé i landet – och Kalmar län var inget undantag. Totalt ökade försäljningen med 12 procent i länet och 14 procent i Sverige som helhet..
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Black Week, Friday, Kalmar, Sverige

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: mycket , steg, försäljningeni , länetunder , Black, Week
PrivataAffärer - 28 okt 19 kl. 13:00

Insiders som köpt aktier efter rapporterna

Munters vd Klas Forsström har köpt 14 200 aktier i bolaget för 45,75 kr styck, motsvarande 0,65 miljoner kr. Transaktionen genomfördes i fredags. Finanschefen Jan Öhman har köpt 2 000 aktier i Industrivärden för 211 kr styck.

Dagens PS - 09 aug 18 kl. 13:40

Lyckad månad för Lannebos fondsparare

Lannebo Utdelningsfond steg med 4,7 procent i juli, vilket medför att fondens avkastning sedan årsskiftet summerar till 8,6 procent. Det är något bättre än jämförelseindexavkastningen om 8,4 procent. Det framgår av en månadsrapport.

PrivataAffärer - 03 maj 19 kl. 06:33

Insiders som köpt aktier efter rapporterna

Personer med insyn i företagens ekonomi får inte handla med aktier i bolaget inom en viss tidsperiod inför att delårsrapporterna släpps. Men när rapporterna offentliggjorts är det fritt fram att handla igen. Finansinspektionens insynsregister, dit alla insiders måste anmäla transaktioner, är fullt av tunga insynspersoner som handlat efter den senaste tidens rapporter.

BT - 13 sep 13 kl. 17:51

Nokia upp på sur Stockholmsbörs

Stockholmsbörsen backade marginellt i fredagshandeln. Men Nokia fortsatte vandringen uppåt efter försäljningen av mobilerna till Microsoft.När handeln stängde hade OMXS-index sjunkit 0,1 procent till 400,7.

BT - 13 sep 13 kl. 13:20

Minus på Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen fortsatte att ligga undre minusstrecket i eftermiddagshandeln. Vid 13-tiden hade OMXS-index sjunkit med 0,2 procent. Nedgången var i linje med utvecklingen på de ledande börserna i Europa.

Sydsvenskan - 14 sep 13 kl. 06:30

Nokia upp på sur börs

Stockholmsbörsen backade marginellt i fredagshandeln. När handeln stängde hade OMXS-index sjunkit 0,1 procent till 400,7.Nedgången var i linje med utvecklingen på de ledande börserna i Europa.

PrivataAffärer - 25 okt 18 kl. 16:30

Lista: Här är rapporterna du ska kolla in på fredag

Inte lika många som på torsdagen men fredagen får med sina cirka 40 rapporter ändå betraktas som en av de mest intensiva rapportdagarna denna säsong. Morgonen inleds klockan 0700 med D. Carnegie, Fingerprint och Intrum.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 45 minuter sedan

Effektiva Blohm: Spanien en nyckelmatch

Sverige lär behöva ta full pott i mellanrundan för att nå kampen om medaljerna i handbolls-VM. Första måstematchen är på söndag – mot ett obesegrat Spanien..

Barometern - 30 minuter sedan

Indiskt våldtäktsoffer död – sattes i brand

En 23-årig kvinna har avlidit på sjukhus i New Delhi efter att flera män dränkt henne i fotogen och satt eld på henne..

Barometern - 30 minuter sedan

Björk: Greta Thunberg kommer förändra världen

En kör bestående av 50 sångare, en flöjtensemble, en stor "ekokammare" – och Greta Thunbergs röst. När isländska Björk intar Globen med sin show "Cornucopia" finns klimataktivisten med i en förinspelad video..

Barometern - 30 minuter sedan

Nu ska det bli enklare att besöka "Dödens ö"

Ön är en sista viloplats för över en miljon människor. Men eftersom det är fångar som gräver gravarna har tillgängligheten varit begränsad – något som staden New York nu har beslutat att ändra på..

Barometern - 1 timme sedan

Körkortsfusk: Dold kamera ersätter fusklappen

Fusklappar, fejkad identitet och mutförsök. Fuskförsöken vid körkortsproven tar sig olika uttryck. Samtidigt försöker Trafikverket täppa igen hålen – och efterfrågar hårdare straff mot fusket..

Barometern - 1 timme sedan

Träning blev ett sätt att hantera stressen efter flykten

Anas Shahrour flydde från Syrien för drygt fyra år sedan. Gymträning och skogspromenader gjorde att han lättare kunde hantera stressen av att hamna i ett nytt land och i en ny kultur..

Barometern - 45 minuter sedan

Villabrand i natt – en allvarligt skadad

Barometern - 1 timme sedan

Misstänkt mordbrand på LSS-boende

Barometern - 1 timme sedan

Här är nattens händelser – lokalt och i omvärlden

Misstänkt påverkad ertappad med 10 000 kronor kontant i Växjö. .

Barometern - 2 timmar sedan

Anna gasade istället för att bromsa – så kom hon tillbaka

Anna Gustafsson gasade istället för att bromsa. Genom den tuffa vägen har hon lärt sig vikten av återhämtning och att lyssna på kroppens signaler..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.