Skånskan > Nyheter

Friday, 13 December, 15:25

Skånskan - 03 dec 19 kl. 10:42

Intrång i fastighet i KävlingeKävlinge En fastighetsägare har polisanmält intrång i en fastighet i Kävlinge. Huset står tomt. Det har konstaterats att människor tagit sig in i huset vid minst två tillfällen mellan den 26 november och 1 december.
De ovälkomna besökarna har ägnar sig åt skadegörelse i huset..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Kävlinge, En

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Intrångi , fastigheti , Kävlinge
Skånskan - 10 apr 19 kl. 17:04

Ytterligare inställda bussar

Kävlinge Även på torsdagen ställs kvällsbussarna i Kävlinge in. Därefter tar Skånetrafiken och Nobina beslut från dag till dag. För att få slut på stöket i centrum sätter kommunen in väktare, men när och i vilken omfattningen är hemlig.

Skånskan - 23 nov 18 kl. 15:20

Kvinna slog med ledstång

Kävlinge Beväpnad med en ledstång gick en 44-årig kvinna loss på en dörr på en fastighet på Kvarngatan i Kävlinge.Kvinnan slog så hårt att dörren fick ett flertal hål. Det är oklart varför hon gav sig på dörren.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 15 minuter sedan

Platanerna planterade

Lund Sex tyska plataner har planterats på Clemenstorget. De ersätter sjuka träd men det dröjer åtminstone ett år innan det går att säga om de kommer att överleva.Clemenstorget har varit avstängt sedan början av året.

Skånskan - 15 minuter sedan

Nya ägare till fastighet i Blentarp

Blentarp Emilie och Hans Christian Bergstrand, 36 och 37 år, har köpt fastigheten på adressen Dovhjortsvägen 9 i Blentarp av säljaren Henrik Nilsson och Anna Madeleine Göransson. Köpesumman blev 3 100 000 kronor och de nya ägarna tog över marken i december 2019. Tomten är 1 064 kvadratmeter stor.

Skånskan - 1 timme sedan

Hästar med feber tvingar ridklubb att stänga

ESLÖV Eslövs ridklubb har stängt anläggningen för in- och utgående hästar till minst efter nyår efter att ett par hästar i stallet konstaterats ha feber. Ridskolan är öppen som vanligt.– Det är en försiktighetsåtgärd efter att de två hästarna stått med feber.

Skånskan - 1 timme sedan

Nu börjar elbussarna rulla i Trelleborg

TRELLEBORG Från och med söndag kommer alla stadsbussar i Trelleborg att köras på el.Den 15 december är det premiärdags för Skånetrafikens elbussar i all stadsbusstrafik i Trelleborg. Renare luft, en tystare stad tillsammans med en bekvämare resa utlovas.

Skånskan - 1 timme sedan

97 kvadratmeter stort hus i Vollsjö sålt till ny ägare

Vollsjö Nu är det klart vem som köpt huset på adressen Dragarörsvägen 168 i Vollsjö av Vera Beata Jönssons dödsbo. Ny ägare är Daniel Rydala, 39 år, tidigare boende på Rydala Långarödsvägen i Vollsjö. Priset blev 800 000 kronor och den nya ägaren tog över huset i oktober 2019.

Skånskan - 1 timme sedan

Lastbilsolycka på E6

Landskrona En personbil krockade med en lastbil på E6 vid middagstid på fredagen
Vägen stängdes av helt i norrgående riktning och trafiken fick ledas om.Olyckan inträffade på E6 utanför Glumslöv i norrgående riktning, mellan trafikplats Landskrona södra och Helsingborg södra. Enligt larminfon ska föraren ha kört in i lastbilen bakifrån.

Skånskan - 1 timme sedan

Ofredade och hotade

STAFFANSTORP Det var sannolikt två yngre män som hotade flera personer i torsdags kväll i Staffanstorp.
Polisen sökte efter dem efter händelsen men utan att finna dem.
Det var vid två tillfällen som personer blev hotade och polisen utesluter alltså inte att det handlar om samma gärningsmän i båda fallen.

Skånskan - 1 timme sedan

Hade brottsverktyg i bilen

STAFFANSTORP När polisen i torsdags vid 14-tiden stoppade en bil på Industrivägen i Staffanstorp hittades brottsverktyg i bilen.
Dessutom var föraren, en 18-årig ung man, drograttfull, påverkad av narkotika och samma sak gällde den ännu yngre passageraren. Båda misstänks nu för ringa narkotikabrott och föraren dessutom för drograttfylla och grov olovlig körning eftersom han bland annat körde på gång- och cykelväg..

Skånskan - 1 timme sedan

Guns´n´Roses till Sweden Rock

Nöje Det amerikanska hårdrocksbandet Guns´n´Roses gör en spelning på Sweden Rock nästa sommar. Spelningen blir Guns enda i Norden och bara en av totalt tre i Europa.
”Den kanske största bokningen i festivalens historia är därmed ett faktum” skriver arrangörerna i ett pressmeddelande.

Skånskan - 1 timme sedan

Opposition fruktar försämrad socialtjänst

LUND Den internbudget som socialnämnden fattade beslut om i onsdags leder till flera försämringar, enligt Socialdemokraterna.
Oppositionen (S, V och Fi) ville att internbudgeten för socialförvaltningen skulle avslås, men med hjälp av SD gick den igenom.Internbudgeten innebär enligt Socialdemokraterna bland annat att nämnden skär ner på uppdrag som syftar till att bryta hemlöshet och missbruk med tre och en halv miljon kronor.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.