Skånskan > Nyheter

Saturday, 07 December, 18:43

Skånskan - 03 dec 19 kl. 10:42

Fick bekräftelse på fakturaköpKävlinge En 60-årig Kävingebo har polisanmält ett misstänkt bedrägeri. Kvinnan fick på måndagen ett sms med bekräftelse om att hennes fakturaköp beviljats och att telefonerna skulle skickas inom ett par dagar.
Kvinnan hade dock inte köpt några mobiler. Vid kontakt med Tele2 visade det sig att de fått flera samtal om fakturaköp som var beviljade..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
En, Kävingebo, Tele2

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fick bekräftelse, fakturaköp
BT - 10 okt 13 kl. 08:52

Nyström: Bekräftelse är något mer än bara en klapp på axeln

Vårdvetenskap handlar om människorna i vården, och inom forskningen betonas ofta vikten av att vi människor blir sedda och bekräftade, som patienter, som anhörigvårdare eller som professionella vårdare. Hur man ger och får bekräftelse på ett bra sätt är dock inte självklart. En klapp på axeln eller schablonartat beröm känns sällan ärligt, framför allt inte om man genomskådar det som ett sätt att få oss att arbeta mera, eller ta ansvar för något som ingen annan vill göra.

YLE - 06 dec 16 kl. 11:59

Dick Idman: Pro Finlandia är en bekräftelse på andras uppskattning

Skådespelaren och regissören Dick Idman från Borgå är en av de tio som i år förlänas Pro Finlandia-medaljen. "En gubbmedalj", säger nypensionerade Idman skämtsamt, och syftar på att liknande utmärkelser ofta ges efter många år av trogen tjänst. Den finlandssvenska skådespelaren och regissören Dick Idman, född i Helsingfors 1950, är en av de tio som i år tilldelas Pro Finlandia-medaljen.

UNT - 12 sep 13 kl. 17:57

Assad-uttalande "viktig bekräftelse"

Syriens president Bashar al-Assad bekräftar i en intervju med ryska tv-kanalen Rossija 24 att Syrien avser överlämna sina kemiska vapen.-En viktig bekräftelse på att vapnen faktiskt finns, säger Ian Anthony, expert vid fredsforskningsinstitutet Sipri i Stockholm..

BT - 12 sep 13 kl. 17:59

Assad-uttalande "viktig bekräftelse"

Syriens president Bashar al-Assad bekräftar i en intervju med ryska tv-kanalen Rossija 24 att Syrien avser överlämna sina kemiska vapen. - En viktig bekräftelse på att vapnen faktiskt finns, säger Ian Anthony, expert vid fredsforskningsinstitutet Sipri i Stockholm.Överlämningen kommer att ske som en följd av Rysslands förslag - inte på grund av amerikanska hot, betonar al-Assad.

GöteborgsPosten - 12 sep 13 kl. 18:19

Assad-uttalande "viktig bekräftelse"

Syriens president Bashar al-Assad bekräftar i en intervju med ryska tv-kanalen Rossija 24 att Syrien avser överlämna sina kemiska vapen. -En viktig bekräftelse på att vapnen faktiskt finns, säger Ian Anthony, expert vid fredsforskningsinstitutet Sipri i Stockholm..

YLE - 06 okt 13 kl. 10:27

Petter: Vi vill ha bekräftelse hela tiden

Den framgångsrika artisten Petter besökte Vasa på Festivaldagen i lördags och gav sin föreläsning "Så blev jag artist" inför föreningsaktiva finlandssvenskar från hela landet. Han konstaterar att tiderna verkligen har förändrats. Petter var tonåring i slutet av 80-talet och början av 90-talet.

Kristianstadsbladet - 26 maj 14 kl. 06:01

Lätt få bekräftelse med Twitter

Att glädjas av ett 'like' på Facebook eller en diskussion på Twitter - sociala medier har blivit viktiga i vardagen. För viktiga, anser föreläsaren Micke Darmell. - Det är som när barn hela tiden ropar "titta på mig!

BT - 26 maj 14 kl. 06:01

Lätt få bekräftelse med Twitter

Att glädjas av ett 'like' på Facebook eller en diskussion på Twitter - sociala medier har blivit viktiga i vardagen. För viktiga, anser föreläsaren Micke Darmell. - Det är som när barn hela tiden ropar "titta på mig!

BT - 27 okt 12 kl. 09:58

Fragmente är en senkommen bekräftelse

Mitt på scenen står ett berg av sopor och skräp, klädbylten, plastpåsar, gamla skåp och byttor. Uppsläpad i högen står en sjukhussäng med en skröplig åldring i som för att riktigt bortom allt tvivel visa hur uselt sjuk- och åldringsvården fungerar i det här landet. Men det finns ett stort problem med den här tablån, den säger ingenting som vi inte känner till och problematiserar inte den ideologi eller det tänkande som ligger bakom att människor ibland behandlas illa.

SR - 05 dec 13 kl. 06:55

"En bekräftelse på det vi har anat"

– En bekräftelse på det vi har anat, säger Ekots försvarsreporter Mats Eriksson..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 1 timme sedan

Kreatörer ger nytt liv åt det ingen vill ha

Malmö På Sysav i Norra hamnen kan Malmöborna lämna in möbler och prylar som sedan säljs vidare av frivilligorganisationer. Det som inte går att sälja blir avfall. Men i stället för att grejerna slängs får en del av det nytt liv i Upsyched, ett projekt med återanvändning i fokus.

Skånskan - 3 timmar sedan

Sportbilen som ville vara snäll

Honda hade gjort snabba motorcyklar och tävlingsbilar, men aldrig någon extrem sportbil för landsvägsbruk. När NSX visades 1989 fick den översvallande beröm och kom att forcera utvecklingen hos både Ferrari och Porsche – men säljsuccén uteblev.Om du någon gång får chansen att titta under en Honda NSX ska du ta god tid på dig.

Skånskan - 3 timmar sedan

Färre gifter i vardagen

Kommissionen har med bred marginal röstat för ett förbud mot klorpyrifos som är ett av världens vanligaste insektsmedel. Det har redan tidigare varit förbjudet inom ekologisk odling, så den här gången handlar det om konventionellt odlade frukter.
Så mycket som var femte citrusfrukt som importerats till Sverige har haft spår av ämnet.

Skånskan - 3 timmar sedan

Gamla skolbyggnader är på väg att rivas

ESLÖV Snart ryker några gamla skolbyggnader bakom det nybyggda Carl Engström-gymnasiet.I ett området som ligger granne med det nybyggda Carl Engström-gymnasiet pågår ett kommunalt exploateringsprojekt.
Det finns en antagen detaljplan som bland annat omfattar byggrätter för bostäder.

Skånskan - 3 timmar sedan

Ger bättre gräs och miljö

LUND I Lund anläggs Sveriges första fotbollsplan med biokol.
Det ska gynna idrotten men också klimat och miljö.Här slås flera flugor i en smäll, konstaterar Markus Paulsson som är energistrateg på Lunds kommun och projektledare för det Vinnova-finansierade innovationsprojektet Rest till Bäst.

Skånskan - 3 timmar sedan

Skola krävs på svar av inspektion

höör Skolinspektionen begär att en skola i Höör svarar på en lång rad frågor, detta efter en anmälan från en vårdnadshavare.
I anmälan riktas flera anklagelser mot skolan och dess rektor.Enligt en anmälan som lämnats in till Skolinspektionen, riktar en vårdnadshavare hård kritik mot en skola i Höör och dess rektor.

Skånskan - 3 timmar sedan

Mögelhuset ute till försäljning

HÖRBY Kommunen har lagt ut den skandalomsusade fastigheten på Torggatan 3 till försäljning hos mäklare.
Huset köptes in som flyktingboende för snart tre år sedan, men visade sig vara i så dåligt skick att det inte gick att bo i det. Nu riskerar kommunen att göra en rejäl förlust på affären.

Skånskan - 3 timmar sedan

Sug efter centrumboende

Kävlinge Nu är ”Brunna pizzerian” i Kävlinge ett minne blott. På den gamla utbrunna ödetomten står nu en nybyggd hyresfastighet med gammaldags charm.
Intresset för lägenheterna har varit enormt och nu är rubbet uthyrt, både lägenheter och affärslokaler.

Skånskan - 3 timmar sedan

Huset på Peder Brahes Gata 14 i Bjärsjölagård, Sjöbo sålt för andra gången på kort tid

Sjöbo Bo Göran Anders Wihlborg, 56, är ny ägare till fastigheten på adressen Peder Brahes Gata 14 i Bjärsjölagård, Sjöbo. Ägarbytet blev klart i november 2019 och köpesumman blev 1 250 000 kronor. Den tidigare ägaren köpte huset så sent som så sent som i oktober i år och även då landade priset på 1 250 000 kronor.

Skånskan - 5 timmar sedan

51-åring ny ägare till hus i Sjöbo

Sjöbo Ulf Silbersky, 51 år, från Skurup har köpt huset på Elestorpsvägen 119-73 i Sjöbo av säljaren Helen Ann-Charlott Sveningsson. Köpesumman blev 2 500 000 kronor och den nya ägaren tog över huset i november 2019. Huset är 125 kvadratmeter stort och byggdes 1927.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.