BT > Nyheter

Thursday, 12 December, 13:03

BT - 03 dec 19 kl. 10:39

Exner (SD) om nya mätningen: ”Enorm ökning på kort tid”Sverigedemokraterna ökar mest i senaste undersökningen från SCB – både sedan valet och sedan mätningen i maj. Regionsiffrorna visar på en oerhört tight kamp om förstaplatsen mellan S och SD i Västsverige. – Vår framgång har varit extraordinär, säger Andreas Exner (SD). .
Läs mer på BT
Läs mer om:
SCB, SD, Västsverige, Andreas Exner

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: ExnerSD om nya , mätningen, Enorm, ökning, kort, tid

Fler nyheter från BT

BT - 45 minuter sedan

Efter bråket vid skolan – tonåring döms för flera brott till ungdomsvård

Efter bråket på Ängskolan i slutet på augusti i år döms en tonåring vid Borås tingsrätt till ungdomsvård för misshandel, olaga hot, ofredande och förolämpning. Tonåringen erkänner ofredande men förnekar annars brott..

BT - 1 timme sedan

S-veteranen: Han bör avgå efter bastuprotokollen – ”Belastar partiet”

Roland Andersson (S), mångårig toppolitiker, kräver att partikollegan Kent Hedberg ska avgå på grund av de så kallade bastuprotokollen. – Det är han som skrivit protokollen och stått för inslagen i dem. Det belastar partiet, säger Andersson till BT..

BT - 1 timme sedan

Efter avslöjandet om diagnosfusk – vårdcentraler tvingas betala 23 miljoner

Sju vårdcentraler i Sjuhärad tvingas betala tillbaka 23 miljoner efter avslöjandet om överdriven vårdtyngdsrapportering. – Sanktionerna står inte i proportion till ”brottet”, anser primärvårdschefen Maritha Bäck..

BT - 1 timme sedan

Nätjättarna ritar om kartan på leksaksmarknaden: ”Vi tävlar hela tiden”

Julhandeln står för dörren, men tomtens verkstad är sig inte längre lik. 7H Affärer har tagit tempen på leksaksbranschen, där små leksaksbutiker allt mer får lämna plats för stora lagerkomplex och nätjättar med hundratusentals följare på Instagram..

BT - 1 timme sedan

Företaget som peppar gravida: ”Finns en annan oro idag”

Många kvinnor som ska föda känner rädsla under graviditeten. För barnmorskan Ulrika Floberg har stöttning av gravida blivit till en affärsidé. .

BT - 1 timme sedan

Agnes Westberg: ”I slutändan är det barnet som bestämmer”

2018 föddes det 115 832 barn i Sverige. Ett av dem är mitt. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.