Skånskan > Opinion

Thursday, 12 December, 20:51

Skånskan - 03 dec 19 kl. 10:31

Julmarknad på DösjebroskolanDösjebro På torsdag kväll hålls Dösjebroskolans årliga julmarknad. I år har elevrådet valt att överskottet ska gå till Barncancerfonden.
Elever kommer att sälja saker som hör julen till. Det kommer att säljas lotter och små barn kan få ansiktsmålning. På skolgården kommer korv med bröd, glögg och pepparkakor att säljas.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Dösjebroskolan, , Dösjebroskolans, Barncancerfonden, Tanja

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Julmarknad, Dösjebroskolan
Sydsvenskan - 29 nov 16 kl. 06:00

Julmarknad på Dösjebroskolan

Skolans elever stödjer Musikhjälpen på torsdag..

Skånskan - 30 nov 16 kl. 17:17

Skola samlar pengar till Musikhjälpen

Dösjebro Det är inte alla barn förunnat att gå i skolan, något barnen på Dösjebroskolan är medvetna om.
Därför arrangerar de på torsdagen en julmarknad där hela överskottet går till Musikhjälpen. ERWP.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 15 minuter sedan

Musikavgifter höjs nästa år

STAFFANSTORP
Från och med den 1 januari 2020 höjs avgifterna i musikchecksystemet. Det beslöt en majoritet i kommunfullmäktige på onsdagen men beslutet var långt i från enigt. Beslutet innebär att avgifterna höjs från 1 300 till 1 500 per termin i ämneskurs, från 650 till 800 för liten grupp och från 500 till 600 kronor per termin i stor grupp.

Skånskan - 15 minuter sedan

Han forskar om brädspelens mysterier

SPELPAPPA. Jimmy Wilhelmsson tycker om att spela brädspel. Men kanske ännu mer tycker han om att forska kring dem, hur de kom till, vem som kläckte idén.

Skånskan - 1 timme sedan

Leksaksmuseet vill växa

ESLÖV Platsen räcker inte till för det populära leksaksmuseet i Eslöv. Nu ansöker man om att få bygga till för att kunna visa ännu fler föremål.Tusentals föremål finns redan att se på Eslövs leksaksmuseum, som ligger på Kvarngatan.

Skånskan - 1 timme sedan

Vikingar och ponnyridning

HJÄRUP De två kommande helgerna blir det julkul i Jakriborg i Hjärup.
Det är trettonde året i rad som julmarknad arrangeras här och nu är programmet klart.Genuin julstämning i medeltida miljö utlovas liksom hantverk, besök av vikingar med mera.

Skånskan - 1 timme sedan

Stal plånbok från 87-åring

Kävlinge När den 62-åriga kvinnan handlade med sin demenssjuka mor passade hon på att stjäla från en 87-åring. Nu döms kvinnan mot sitt nekande för stöld.Det var i maj i år som 62-åringen var på Netto med sin svårt demenssjuka mamma.

Skånskan - 1 timme sedan

Nöbbelöv får 700 bostäder

lund Byggnadsnämnden tog på torsdagskvällen rad viktiga beslut för kommunens utveckling.
Politikerna gav grönt ljus för 700 nya bostäder på Nöbbelöv, för lägenheter i den byggnad där historiska institutionen tidigare låg samt för en ny fördjupad översiktsplan för Veberöd utan järnvägsplaner.Nämnden gav även klartecken till Skanska att gå vidare med planerna på ett kongresscenter på fastigheten där gamla tingsrätten ligger.

Skånskan - 2 timmar sedan

Slog på fel bil som sen brann

Furulund/Lund Slumpen tycks spela stor roll för paret som står åtalade för tretton av sommarens bilbränder. Bitvis har det varit svårt för rätten att hänga med i förklaringarna. Nu tar rättegången julledigt.

Skånskan - 2 timmar sedan

Miljoner i minus för nämnd

ESLÖV Året går mot sitt slut och vård- och omsorgsnämnden kan konstatera att man ser ut att gå mot ett minusresultat på åtta miljoner kronor för helåret.
Tony Hansson (S) konstaterar att läget i alla fall inte verkar ha försämrats, utan att det är ungefär samma prognos som delårsprognosen visade..

Skånskan - 2 timmar sedan

Ny norm för socialbidrag

ESLÖV Regeringen tar varje år beslut om en riksnorm som ska ligga till grund för beräkningen av försörjningsstöd. Normen för nästa år räknas upp med 1,9 procent jämfört med årets norm.
Det är sedan kommunerna som ska dela upp riksnormen i olika kostnadsposter som motsvarar de kostnader i ett hushåll som riksnormen är tänkt att täcka.

Skånskan - 2 timmar sedan

Polis fann stulna silverskedar

BORLUNDA En 39-åring från Åkarp misstänks för häleri sedan polisen funnit en ask med silverskedar i en ryggsäck som tillhör en bilpassagerare.
Det var i onsdags vid 14.40-tiden som polisen kontrollerade ett fordon vid Borlunda.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.