Dagensanalys.se > Ekonomi

Sunday, 15 December, 22:56

Dagensanalys.se - 03 dec 19 kl. 10:27

Hon tar över IAB Sverige Task Force ProgrammaticDen programmatiska handeln står idag inför många utmanade frågor. Nu tar IAB:s Task Force Programmatic nästa steg i att driva frågorna framåt. Med över 15 års erfarenhet och expertis inom digital marknadsföring tar Ulla van Berkum över rollen som ordförande för Task Force Programmatic. Det är viktigt att vi fortsätter driva utvecklingen framåt och att vi bidrar till ökad kunskapsnivå inom branschen, framför allt på annonsörssidan. Programmatic är en betydande beståndsdel i hela ekosystemet för marketing automation och inhousing, som [. ] Inlägget Hon tar över IAB Sverige Task Force Programmatic dök först upp på Dagensanalys.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
IAB Sverige Task Force Programmatic, IAB, Task Force Programmatic, Ulla, Berkum, Hon, Dagensanalys

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hon taröver , IAB, Sverige, Task, Force, Programmatic
Dagensanalys.se - 24 apr 17 kl. 19:02

IAB Sverige svarar på artikel om reklamblockerare

När vi på Dagensanalys.se publicerade en artikel om ett initiativ att ta fram en branschutvecklad reklamblockerare fick vi svar från Charlotte Thür, från IAB Sverige. Hon säger att det inte alls stämmer att IAB ska vara bakom en sådan satsning.

Dagensanalys.se - 09 feb 17 kl. 12:31

IAB Sverige lockar med namnkunnig jury inför kommande Mixx Awards 2017

Branschorganisationen IAB (Interactive Advertising Bureau) Sverige laddar upp för 30 mars, då man för fjärde gången ska dela ut priser till de som har tagit ”interaktiv reklam till nya nivåer”. I år lockar man med en ”maxad jury” med personer från riktigt stora företag. IAB Mixx Awards är namnet på en tävling som IAV Sveriga anordnar för att föra fram utvecklingen inom digital marknadsföring.

Dagensanalys.se - 20 okt 17 kl. 09:45

IAB Sverige motsätter sig EUs beslut gällande ePrivacy

European Parliament’s Committee on Civil Liberties, Justice and Home Affairs (LIBE) röstade igår för förslaget om ePrivacy. En effekt av detta som IAB Sverige lyfter fram är att sajter kan bli tvingade att ”erbjuda sitt innehåll gratis”. Vad menar du att de måste erbjuda det gratis?

Dagensanalys.se - 07 maj 19 kl. 20:10

IAB Sverige har fått ny styrelse

IAB Sverige fick under sin årsstämma i tisdags en ny styrelse. Nytillkomna i styrelsen är bland annat Andrea Sahlgren på Nent, Linda Palmgren på Starcom och Liv Sandberg på Facebook. Daniel Weilar, ordförande för tredje året i rad, kommenterar i ett pressmeddelande: Jag är stolt över att ha fått fortsatt förtroende att driva styrelsearbetet i Sveriges finaste branschorganisation, IAB.

Dagensanalys.se - 26 sep 19 kl. 13:00

Hanna Westman går till IAB Sverige

Hanna Westman börjar den här veckan som kommunikatör och projektledare på IAB Sverige. Hanna kommer närmast från tjänsten som digital kommunikatör på teknikföretaget SICK och en nyligen avslutad kandidatexamen från Kommunikation & media på Mittuniversitetet. Inlägget Hanna Westman går till IAB Sverige dök först upp på Dagensanalys.

Dagens Media - 06 mar 14 kl. 08:55

Olof Brundin till IAB Sverige

Schibsteds förre informationsdirektör Olof Brundin har börjat jobba för IAB Sverige..

Dagensanalys.se - 08 maj 17 kl. 15:45

Maria Hagman går till IAB Sverige

Maria kommer från och med maj att jobba som kommunikatör och projektledare. Maria har senast arbetat som marknadskommunikatör och tidigare varit egenföretagare inom sport och hälsa. Från ett decennium i Storbritannien har hon med sig en examen i psykologi och studier i marknadsföring samt arbetslivserfarenhet från bland annat shopping-TV.

Dagens Media - 13 mar 18 kl. 06:00

"IAB Sverige enar branschen"

PODD. Veckans avsnitt av Digitala Mediepodden gästas av Daniel Weilar, ordförande för IAB Sverige..

Dagensanalys.se - 27 nov 19 kl. 18:39

Åtta-minuters trendsseminarium med IAB Sverige

Den 11 december är det återigen dags för IABs trendseminarium 8 Minuter. Årets talare levererar spaningar om trender och tendenser inom digitalbranschen. Varje talare har bara 8 minuter på sig, vilket leder till att det rasslar på i bra takt och det blir mindre tid för säljsnack.

Sydsvenskan - 24 jun 15 kl. 15:00

Tar sig Sverige till semi?

Seger i den avlsutande gruppspelsmatchen mot Portugal tar Sverige till semifinal, men även oavgjort kan räcka. Tar sig Sverige vidare? Följ vår direktrapportering här..

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 3 timmar sedan

Billboard kommer att använda visningar från Youtube

Billboard som många av oss tittar på för att se vilka låtar som är mest populära kommer nu addera lyssningar på Youtube. Det är Billboard 200 album som räknar med lyssningar/visningar på Youtube. Även andra lyssningar på Apple, Spotify, Tidal och Vevo ska räknas med.

Dagensanalys.se - 3 timmar sedan

Apple drar i handbromsen för kakorna – det här måste du veta

Apples blockering av kakor, som heter Intelligent Tracking Prevention (ITP), har nyligen uppdaterats. Vi skrev om det tidigare men tänkte att vi bryter ned uppdateringen till konsekvenser. Det är främst två uppdateringar som påverkar spårning av personer som använder Apples webbläsare och/eller mobiler som har Safari på iOS och iPadOS 13.

Dagensanalys.se - 3 timmar sedan

Annonsinvesteringar på Stories ökar 70 procent

Analysföretaget Socialbakers har jämfört annonsintäkterna på Facebook och Instagram. Allt fler annonsörer väljer numera att lägga sina kampanjer på Instagram Stories. Det visar sig att annonsinvesteringarna på Instagram Stories har ökat med 70 procent jämfört med föregående år.

Dagensanalys.se - 3 timmar sedan

Så här många följare måste du ha på Instagram för att tjäna en vanlig lön

Om du vill vara en professionell influencer måste du ha många följare. Den här studien har tagit reda på exakt hur många för att du ska kunna dra in en vanlig lön som influencer. Det är analysföretaget inzpire.

Dagensanalys.se - Igår: 10:37

Vad finns att tillgå i en molnlösning idag?

När man pratar molnlösning idag handlar det om mycket mer än att bara lagra sina filer i molnet. AWS är en av de mest använda molnlösningarna, och erbjuder hela 175 olika verktyg och features. För dig som överväger att flytta till en molnlösning kommer här därför en kort genomgång av vad som finns att få tillgång till.

Dagensanalys.se - I förrgår: 16:52

Varför använda Google Ads? Här är 10 skäl till varför

Osynliga auktioner sker blixtsnabbt nästan varje gång du söker efter en produkt eller tjänst på Google. Och bakom dessa auktioner står annonsörer i krig för ditt klick. Varför kämpar så många av dem så här?

Dagensanalys.se - I förrgår: 10:08

Google tar bort www från adresserna

Google tycker det är onödigt att ha med www framför webbadressen så från och med kommande version av Chrome är det borta. I Chrome version 79 tar Google helt enkelt bort www från webbadresserna. Kanske inte något vi kommer direkt sakna men ändå ett historiskt ögonblick.

Dagensanalys.se - I förrgår: 08:40

En miljon sålda visar att vikbara mobiler kan bli något

Vad tänker vi egentligen om vikbara mobiler? En gimmick som kommer att fasas ur, eller något nytt på gång? Mobilbranschen har länge letat efter något nytt, och det som står närmast är den tekniska utvecklingen med 5G.

Dagensanalys.se - I förrgår: 07:47

Nu ska sträcktittare få egna annonsformat

Att ’binge-titta’ på en massa avsnitt i en serie eller flera serier på rad har blivit en grej som streamingtjänsten Hulu vill anpassa sin reklam till. Annonsörer kan numera rikta speciella annonstyper till sträcktittarna på Hulus streamingtjänst. Annonserna känner av när en tittare börjar sträckkolla med hjälp av maskininlärning och visar därefter kontextuella annonser .

Dagensanalys.se - I förrgår: 07:38

Microsoft lanserar uppdaterad logga och ikoner

Microsoft har som mål att föryngra sitt företag och kännas mer fresh. Inte bara nya produkter som Surface Pro utan även uppdaterade ikoner och en modernare logga. Allt från Office till Surface-produkterna ska få en ny look och i grunden finner vi Microsoft Windows 10X.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.