Affärsvärlden > Ekonomi

Thursday, 12 December, 02:33

Affärsvärlden - 03 dec 19 kl. 08:39

Black Friday slog rekord - var tredje svensk handladeBlack Friday satte åter nya rekord och omsättningen landade på 7,1 miljarder kronor..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Friday

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Black, Friday, slog, rekordvar tredje svensk , handlade
Dagensanalys.se - 23 nov 18 kl. 12:21

Black Friday slog rekord under natten

Redan under Black Friday-dygnets första timme har e-handelsköpen ökat rejält jämfört med förra året. Klarna ser en försäljningsökning via sina betalningslösningar på 50 procent. Inatt startade Black Friday och shoppingentusiasterna satt redo vid midnatt när många handlare släppte sin erbjudanden.

E24 - 30 nov 15 kl. 07:40

Black Friday slog alla rekord i e-handeln

Black Friday slog i år nya rekord för den svenska e-handeln. Både omsättningen och antalet transaktioner via nätet ökade med över 60 procent, enligt ny statistik..

GöteborgsPosten - 29 nov 15 kl. 10:38

Black Friday slog e-handelns förväntningar

Köpintresset under Black Friday överträffade e-handelns förväntningar. Sajten Prisjakt talar om en 62 procentig ökning av omsättningen..

Dagens PS - 02 dec 19 kl. 08:21

Handlade du på Black Friday?

DAGENS FRÅGA – tyck till om dagens snackis direkt här på Dagens PS. Vi lägger alltid upp resultatet från gårdagens fråga. Årets Black Friday slog nytt rekord för femte året i rad, men ökningen är klart mindre än tidigare.

GöteborgsPosten - 28 nov 17 kl. 21:39

Nya rekord för Black Friday i Göteborg

Årets Black Friday slog nytt försäljningsrekord. Bara näthandeln ökade med 20 procent i Sverige. Även Göteborgsbutikerna slog fjolårets Black Friday..

DI - 26 nov 17 kl. 13:55

Nytt försäljningsrekord under Black Friday i Sverige

Näthandeln under readagen Black Friday slog nytt rekord i Sverige. Försäljningen ökade med 20 procent. Mest sålde varor inom elektronik, hobby, hem, hälsa och skönhet..

Länstidningen i Jämtland - 29 nov 18 kl. 12:14

Vi shoppade för över en miljard – mer – under årets Black friday: Här är varorna vi köpte mest

Black friday slog som väntat nytt köprekord den gångna helgen. Det visar en färsk rapport från....

Dagensanalys.se - 21 nov 17 kl. 11:31

Vad är Black Friday?

Black Friday, denna notoriska shoppingdag när vi ser amerikaner rusa in i butiker och slita och slåss för att få tag på de bästa erbjudandena. Nu börjar vi även i Sverige se reklam för Black Friday-rabatter. Men vad är egentligen Black Friday?

Dagensanalys.se - 13 nov 17 kl. 11:31

Alibabas ”Singles’ Day” slog försäljningen under Black Friday och Cybermonday tillsammans

Att Black Friday är en stor shoppinghändelse i USA vet de flesta redan, men hur många visste att årets största shoppingdag faktiskt är den kinesiska ”Singles’ Day” den 11 november? E-handelsportalen Alibaba sålde under dagen i år för totalt 25,3 miljarder dollar, dubbelt så mycket som Black Friday och Cybermonday tillsammans genererade i försäljning i USA under 2016. Fram till för några år sedan var Singles’ Day en liten tillställning som sågs på med humoristiska ögon.

Dagensanalys.se - 16 nov 16 kl. 08:37

Black Friday förväntas slå nya rekord – så här optimerar du din e-handel

Black Friday och stormen till e-handeln har tagit fart och etablerat sig på även den svenska marknaden. Criteo, som arbetar med datadriven och beteendebaserad annonsering, har gjort en djupdykning i de svenska konsumenternas köpaktivitet för Black Friday och Cyber Monday de senaste fyra åren. Baserat på data från över 150 svenska e-handlare och varumärken framgår det att online-försäljningen under Black Friday ökar kraftigt, medan Cyber Monday saktar ned.

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 8 timmar sedan

Pistat för säkert åk

Förutsatt att inget dramatiskt händer med konjunktur och krona är Skistar ett säkert kort. Med nuvarande värdering är det dock svårt att se ett lyft för aktien det kommande året..

Affärsvärlden - 8 timmar sedan

Billig massaproducent

Aktiekursen i Rottneros är på många sätt en förlängning av det globala massapriset. Det visar dock tecken på att bottna samtidigt som svajigheten i Rottneros vinst kan vara på väg att minska..

Affärsvärlden - 8 timmar sedan

Finns en frisk kärna

Efter årets kursras ser Affärsvärlden nu kärnteknikbolaget Studsvik som ett turnaroundbolag med mer möjligheter än risker..

Affärsvärlden - 8 timmar sedan

Från Affärsvärlden nummer 50, 2019

Här är ett axplock från Affärsvärlden nummer 50, 2019..

Affärsvärlden - 8 timmar sedan

”En lysande affär”

BÖRSGOLVET..

Affärsvärlden - 8 timmar sedan

Stål och byggmaterial i nästa hållbarhetsvåg

Ett framgångsrikt hållbarhetsarbete visar sig både på sista raden i resultaträkningen och i aktiekursen. Det kommer nya EU-regler som ger ännu ett verktyg för att hitta hållbarhetsstjärnorna..

Affärsvärlden - 8 timmar sedan

Köper ifrågasatt duo

Avkastningsportföljen går mot andra raka året med bättre avkastning än börsen. Nu tar ett par nya aktier plats i portföljen..

Affärsvärlden - 8 timmar sedan

Pensionsfällan

Ryggmärgsreflexen är att vi måste spara mer för att få ut högre pensioner. Effekten blir dock den motsatta – avkastningen sjunker ännu mer..

Affärsvärlden - 8 timmar sedan

Stålbad öppnar för affärer

Flera sammanfallande faktorer har satt stålindustrin i knipa. Men stålbadet öppnar också för en konsolidering där SSAB kan vara på offensiven..

Affärsvärlden - 8 timmar sedan

Med ena benet på tysk mark

Investerare håller andan inför hyresregleringen i Berlin. Samtidigt fortsätter svenska börsbolag att växa på Europas största spelplats för bostäder..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.