YLE > Finland

Friday, 06 December, 05:21

YLE - I förrgår: 10:20

Karis mathjälp fick 3 000 euro av stadenEfter ett nej från social-och hälsovårdsnämnden beslöt stadsstyrelsen att bevilja föreningen Matjälp i Karis ett verksamhetsbidrag på 3 000 euro..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Matjälp, Karis

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Karis, mathjälpfick 3 , 000, euroav staden
YLE - 02 dec 16 kl. 15:39

Ishallen i Karis får 25 000 euro i bidrag

Bolaget Raseborgs ishall får det största understödet av Sparbanksstiftelsen i Karis-Pojo. Stiftelsen ger 25 000 euro till bolaget för att stöda barns och ungdomars skridskoverksamhet i Karis. Sparbanksstiftelsen i Karis-Pojo delar i år ut 157 000 euro i ekonomiskt bidrag.

YLE - 28 aug 17 kl. 16:14

Raseborg reklamerar: Kräver Attendo på 350 000 euro

Vårdjätten Attendo har inte följt avtalen vid äldreboendena Villa Stella i Ekenäs och Villa Pentby i Karis under vintern och våren. Raseborgs stad kräver nu Attendo på stora summor i prisnedsättning och vite på grund av avtalsbrott. För klienterna kan det innebära ekonomisk kompensation.

YLE - 16 okt 17 kl. 11:07

Högsta anbudet 612 000 euro för Raasepori Resort i Karis

Konkursboet Raasepori Resort vid Kvarnträsket i Karis var till salu på nätauktionssidan Huutokaupat.com igen. Anbudstiden gick ut på måndagen (16.

YLE - 25 apr 18 kl. 06:57

Karis idrottshalls fasad saneras för 235 000 euro

Det är företaget Consti julkisivut som sanerar fasaderna på Karis idrottshall. Priset är drygt 235 000 euro..

YLE - 26 jan 18 kl. 14:09

Väyrynens löfte om 50 000 euro till Hursti irriterar på Twitter – Forskare: Valfläsk men inte valfusk

I Yles stora valdebatt på torsdag kväll lovade Paavo Väyrynen skänka 50 000 euro av sin lön till Heikki Hurstis organisation som delar ut mathjälp - om han blir president. På Twitter gick diskussionen het. Försökte Väyrynen köpa röster?.

YLE - 28 jun 17 kl. 11:34

Raasepori Resort såldes för 400 000 euro

Anbudet för Raasepori Resort har godkänts. Det betyder att det tidigare kurscentret är sålt för drygt 400 000 euro. Fastigheten vid Kvarnträsk i Karis var till salu på nätauktionssidan Huutokaupat.

YLE - 22 nov 13 kl. 07:12

Karis ishall får 50 000 av staden

Raseborgs stad stöder ishallen i Karis med 50 000 euro per år. Det beslöt fritidsnämnden under sitt möte i går (21.11).

YLE - 02 dec 19 kl. 12:55

Mathjälp i Karis kan trots allt få tusen euro i understöd av Raseborgs stad

Föreningen Mathjälp Ruoka-apu i Karis föreslås få 1 000 euro i understöd. Tidigare beslutade staden att föreningen inte får något stöd..

YLE - 17 nov 19 kl. 16:21

Mathjälpen i Karis besvikna på Raseborg: "Vi sköter en stor del av stadens sociala arbete"

Under sina fem levnadsår har Mathjälpen i Karis fått understöd av Raseborgs stad en enda gång. Då var summan 1 000 euro. Ordförande Robert Karlman säger att han inte är imponerad av stadens engagemang..

YLE - 12 nov 19 kl. 05:35

Mathjälpen i Karis blir utan verksamhetsbidrag från staden

Den ideella föreningen Mathjälp Ruoka-apu ansökte om ett bidrag på 5 000 euro för verksamheten. Hyreskostnaderna har ökat efter att de var tvungna att byta lokal..

Fler nyheter från YLE

YLE - 10 timmar sedan

Utrikesministeriets fackorganisation kritiserar omplacering av tjänsteman – Haavisto: Något slutgiltigt beslut om omplacering fattades aldrig

Fackorganisationen för de anställda vid Utrikesministeriet UHVY kräver svar med anledning av att den konsulära chefen Pasi Tuominen flyttats från sin arbetsroll på Utrikesministeriet..

YLE - 10 timmar sedan

Utrikesministeriets fackorganisation kräver förklaring av Pekka Haavisto efter omplacering – Haavisto ber om ursäkt

Fackorganisationen för de anställda vid Utrikesministeriet UHVY kräver svar med anledning av att den konsulära chefen Pasi Tuominen flyttas från sin arbetsroll på Utrikesministeriet..

YLE - 12 timmar sedan

Omöjligt att veta vilken lönenivå som försämrar konkurrenskraften

Enligt arbetsgivarsidan ligger Finland efter liknande länder när det gäller lönernas konkurrenskraft. Men konkurrenskraften är svår att mäta..

YLE - 13 timmar sedan

Antti Rinne utsågs till regeringssonderare - Samlingspartiet och Rörelse nu protesterar

Socialdemokraternas ordförande Antti Rinne har som väntat valts till uppdraget som regeringssonderare vid riksdagsgruppernas gemensamma möte på torsdag eftermiddag. Samlingspartiet och Rörelse nu protesterar mot valet..

YLE - 14 timmar sedan

Nybakade Virkbystudenterna firar självständigheten med Okänd soldat, studentfest, gröna kulor och slottsbalen

De nybakade studenterna Oscar Snellman från Karis och Emil Wikström från Sjundeå firar i dag (5.12) i dubbel bemärkelse..

YLE - 14 timmar sedan

Alma Medias vd Kai Telanne går fri - åtalet om diskriminering i arbetslivet förkastas

Tingsrätten i Birkaland har förkastat åtalet mot Alma Medias verkställande direktör Kai Telanne om diskriminering i arbetslivet i fallet då en kvinnlig sökande till chefredaktörsposten nobbades..

YLE - 16 timmar sedan

Centern förväntas ge Sossarna sin förklaring till de senaste dagarnas händelser - vi följer direkt

Antti Kurvinen förväntas förklara för sina socialdemokratiska kolleger varför Centern förlorade förtroendet för statsminister Antti Rinne..

YLE - 16 timmar sedan

Industrin varnar: Tredagarsstrejken nästa vecka kostar hundratals miljoner

Teknologiindustrin varnar för att de varslade strejkerna kommer att medföra förluster på hundratals miljoner euro. Inom teknologiindustrin är 60 000 anställda på väg i strejk natten mot måndagen..

YLE - 16 timmar sedan

Många demonstrationståg i Helsingfors under självständighetsdagen - kolla rutterna här!

Under självständighetsdagen ordnas flera olika demonstrationer på olika håll i Helsingfors. I år har det rapporterats om färre demonstrationer än tidigare..

YLE - 16 timmar sedan

Supo: Tiotals utländska agenter spionerar på Finland kontinuerligt

Skyddspolisens senaste översikt om den nationella säkerheten visar att det finns tiotals utländska spioner i vårt land. I rapporten som publicerades på torsdagen heter det att utländska underrättelsetjänster visar allt större intresse för Finlands kritiska infrastruktur..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.