PrivataAffärer > Ekonomi

Monday, 16 December, 01:43

PrivataAffärer - 03 dec 19 kl. 10:16

”Potential för Sinch med stark position i växande marknad””Med ett av de mest konkurrenskraftiga erbjudandena inom allt relaterat till uppkoppling, tror vi att Sinch kommer att kunna växa minst i linje med marknaden, utöver att det kommer att förvärva bolag för ytterligare skala och teknologiskt ledarskap”, skriver Carnegie i en analys där den årliga marknadstillväxten uppskattas till 10 procent. Som Nyhetsbyrån Direkt rapporterat om tidigare på tisdagen återupptar investmentbanken bevakningen av Sinch med en köprekommendation och en riktkurs på 305 kr. ”Vi ser dock fortfarande flera scenario där aktien kan ge mycket mer än det”, skriver Carnegie. Enligt Carnegies analys kan Sinch ebitda-resultat visa en genomsnittlig tillväxt på omkring 30 procent under perioden 2018-2021. Investmentbanken menar samtidigt att bolaget äv
Läs mer på PrivataAffärer
Läs mer om:
Sinch, Carnegie, Nyhetsbyrån Direkt, Carnegies, Sinchaktien

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Potentialför , Sinchmed , stark, positioni , växande, marknad
SmålandsPosten - 02 okt 13 kl. 06:27

Stark position i biblioteks-Sverige

Om två år kan studenter med kandidatexamen läsa en master i Växjö och inte som tidigare behöva flytta till Borås, Lund eller Uppsala. Endast Växjö och Borås kan från 2015 erbjuda både kandidat- och masterexamen. Utbildningen är tvåårig och förhoppningen är att 15?

SVT - 15 sep 15 kl. 13:56

”Stockholm har en oerhört stark position inför OS 2026”

Hoppet om vinter-OS 2026 i Stockholm är inte dött. Förra veckan träffade Sveriges Olympiska Kommittés styrelse hela lOK:s ledning i Lausanne. ”Stockholm har en oerhört stark konkurrensposition”, säger SOK:s ordförande Stefan Lindeberg till SVT Sport..

YLE - 10 aug 16 kl. 15:54

Stark public service motverkar högerextremism

I länder med populära public service-medier och hög pressfrihet har högerextremismen svårare att samla anhängare, visar en studie från de europeiska rundradiobolagens paraplyorganisation EBU. Studien, som omfattar 25 länder, visar på ett klart samband mellan stark public service och demokratins tillstånd. Länder med stark public service tenderar att ha mer pressfrihet och högre valdeltagande.

YLE - 02 jan 17 kl. 03:49

Företagshälsan står sig stark: "Den enda form av primärvård som funkar"

Företagshälsovården kommer att spela en viktig roll också i fortsättningen. Trots att hela havet stormar inom social- och hälsovården undviker regeringen att göra drastiska förändringar i företagshälsan. Medicinalrådet Kristiina Mukala vid Social- och hälsovårdsministeriet berättar att man inte vill tumma på ett system som erbjuder hälsovårdstjänster åt närmare två miljoner finländare.

Realtid - 05 sep 11 kl. 17:39

"Vi behåller en stark position"

Sverige kommer på plats fem över de internationella skiljedomsinstitut i världen som är bäst på att hantera större tvister..

Affärsvärlden - 09 aug 12 kl. 10:54

Borg: Sverige har en stark position

Den svenska ekonomin har utvecklats något mer motståndskraftigt än väntat, men huvudinriktningen i budgeten ligger fast. Det sade finansminister Anders Borg till journalister på torsdagen..

SvD - 03 mar 13 kl. 09:29

?Telia har en stark position att bygga på?

Wilgodt blir jättens nya ir-chef..

Skånskan - 27 maj 14 kl. 10:00

SD befäster stark position i Skåne


Nio av tio största SD-kommunerna skånska..

DI - 19 jun 17 kl. 04:05

Garos vd: ”Vi har en stark position”

Sju frågor till Stefan Jonsson, vd för Garo..

Blekinge Läns tidning - 26 okt 17 kl. 04:00

Stark position för varvet med samarbete i Polen

Ubåtsproduktion för Europa hägrar, även om läget är mycket tufft..

Fler nyheter från PrivataAffärer

PrivataAffärer - I förrgår: 16:17

Kina: Stora framsteg i förhandlingarna med USA

På torsdagen rapporterade Wall Street Journal att Kina och USA var överens om ett avtal där inga nya tullar skulle införas den 15 december och tidigare tullar skulle sänkas, i utbyte mot köp av amerikanska jordbruksvaror. Detta fick världens börser att lyfta på fredagsförmiddagen. Men uppgången kom av sig efter att Donald Trump twittrat att Wall Street Journal har fel i sin rapportering, särskilt om tullarna.

PrivataAffärer - I förrgår: 15:21

Ny Trump-tweet dämpar handelsoptimismen

  På torsdagen rapporterade Wall Street Journal att Kina och USA var överens om ett avtal där inga nya tullar skulle införas den 15 december och tidigare tullar skulle sänkas, i utbyte mot köp av amerikanska jordbruksvaror. Kinas handelsdepartement ska hålla en pressträff på fredagen klockan 15.30 svensk tid.

PrivataAffärer - I förrgår: 11:15

Trading Direkt: Teknisk analys av OMXS30

Morgonens nyhetsflod bar med sig ras i Immunicum och Hansa Biopharma och rus i First North-listade Diamyd Medical. Efter den tekniska analysen gästade Nyhetsbyrån Direkts makrochef, Mikael Sandbladh, som hjälpte oss förstå framtidens kast i brexitfrågan och vad handelsavtalet mellan USA och Kina egentligen innebär. Teknisk analys Tobbes val: OMXS30 (extra lång!

PrivataAffärer - I förrgår: 11:23

Hernhag: Fem bolag jag tror på inför 2020

Tom Raffles: Hej! Har du något tips på fem bolag på Mid Caplistan inför 2020?
Marcus: Hej!

PrivataAffärer - I förrgår: 11:00

De 20 bästa aktierna enligt den ”magiska formeln”

Greenblatts ”En liten bok som slår aktiemarknaden” är något av en klassiker när det gäller finanslitteratur. I boken presenterar han sin ”magiska formel” som ska hjälpa investerare att slå börsen. I korthet går den ut på att investera i bra och billiga bolag.

PrivataAffärer - I förrgår: 10:34

DNB: Storytels potential större än vad värderingen antyder

DNB menar att Storytel, som en ledande global ljudboksleverantör, gynnas av skiftet från ”transaktionsbaserad” modell för fysiska böcker till en ”accessbaserad” streamingmodell. ”Vår analys indikerar att vi fortfarande befinner oss i ett tidigt stadie av ljudboksstreaming, med en global penetration på lägre än 1 procent (jämfört med musikstreaming på omkring 7 procent)”, skriver DNB Markets. Enligt DNB Markets analys av Storytels cirka 20 marknader, tror banken att ljudboksföretaget kan nå upp till omkring 6 miljoner abonnenter till 2023.

PrivataAffärer - I förrgår: 09:29

Pareto: Kursnedgång motiverar höjd rekommendation för Assa Abloy

Det skriver Pareto i en analys och som Nyhetsbyrån Direkt rapporterat tidigare höjer analyshuset sin rekommendation till behåll från tidigare sälj, men med bibehållen riktkurs på 220 kronor. ”Vi gillar den förvärvsdrivna tillväxten och ser möjligheter till framtida marginalförbättringar från effektivitetsförbättringar som ger stöd för en hög värdering”, skriver Pareto i analysen. För det fjärde kvartalet räknar Pareto med en organisk tillväxt om 1 procent följt av 3,1 procent för helåret 2020 till följd av en ökad efterfrågan under årets andra halva.

PrivataAffärer - I förrgår: 09:03

Sparekonomen: Två julklappar till aktiemarknaden

Stockholmsbörsen öppnade klart uppåt på fredagen efter uppgifter om att Donald Trump godkänt ett så kallat ”fas ett”-avtal med Kina. Det gör att den nya omgången med tullar som skulle träda i kraft på söndag undviks. Samtidigt har de konservativa partiet Tories i Storbritannien med Boris Johnson i spetsen vunnit en tydlig majoritet i parlamentet vilket banar väg för ett ordnat brittiskt EU-utträde.

PrivataAffärer - I förrgår: 09:09

Pareto: Kursnedgång i Assa Abloy motiverar höjd rekommendation

Riktkursen på 220 kronor behålls dock. ”Vi gillar den förvärvsdrivna tillväxten och ser möjligheter till framtida marginalförbättringar från effektivitetsförbättringar som ger stöd för en hög värdering”, skriver Pareto i analysen. För det fjärde kvartalet räknar Pareto med en organisk tillväxt om 1 procent följt av 3,1 procent för helåret 2020 till följd av en ökad efterfrågan under årets andra halva.

PrivataAffärer - I förrgår: 08:55

Här är fredagens färska analyser

Pareto Securities sänker sin rekommendation för Getinge till behåll från köp. Riktkursen sänks till 180 från 185 kr. Det framgår av ett marknadsbrev.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.