Dagensanalys.se > Ekonomi

Monday, 09 December, 17:34

Dagensanalys.se - 03 dec 19 kl. 10:16

”Avgörande för att vi skall kunna fortsätta vår digitala transformation”Den europiska pitchen för Perrigo har vunnits av mediebyrån Wavemaker. För det nordiska uppdraget svarar Wavemaker Sverige som drivs av ledarduon Cecilia Sundström och Lina Lindén. Det ska bli enormt roligt att får arbeta med Perrigos starka varumärken. Inte minst med ACO Hud som varit en ledande aktör inom hudvård i 80 år. Kategorin står inför stora förändringar och vi ser fram emot att få hjälpa dessa fina varumärken att utvecklas och fortsätta växa på den nordiska marknaden, säger Cecilia [. ] Inlägget ”Avgörande för att vi skall kunna fortsätta vår digitala transformation” dök först upp på Dagensanalys.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Perrigo, Wavemaker, Wavemaker Sverige, Cecilia Sundström, Lina Lindén, Perrigos, ACO Hud, Cecilia, Avgörande, Dagensanalys

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Avgörandeför att vi , skallkunna , fortsättavår , digitala transformation
Dagensanalys.se - 10 feb 17 kl. 00:18

Ny undersökning: Rätt digitala prylar avgörande för att behålla talanger på jobbet

Rätt digitala verktyg och teknologier är viktigt för att attrahera och inte minst behålla talanger inom företag och organisationer. Det är nämligen många medarbetare som är beredda att lämna sina arbetsgivare om inte deras digitala förväntningar möts. Var fjärde säger till och med att de redan har gjort det.

Dagensanalys.se - 08 dec 16 kl. 12:12

17 experter tycker till om Sveriges digitala valuta

Här är de 25 heta personerna som ingår i KIA-index expertteam och som ska vidareutveckla den digitala valutan under 2017. Vi har intervjuat 17 av dem. här kan du läsa om deras åsikter, tankar och visioner.

Dagensanalys.se - 05 apr 16 kl. 11:14

Big Data 2016 – Vad som krävs för att ni skall lyckas

Alla företag har en digital agenda, vad krävs för att man skall lyckas? Här kommer 9 tips om vad jag tror om 2016 1. Data, data, data – Nästan alla företag är nu medvetna om att man måste ta beslut grundat på data och analys, det är avgörande om man skall lyckas.

Dagensanalys.se - 28 mar 17 kl. 11:14

Alla företag har en digital agenda – vad krävs för att man skall lyckas

Här kommer 9 tips till en digital framgång! 1. Data, data, data – Nästan alla företag är nu medvetna om att man måste ta beslut grundat på data och analys, det är avgörande om man skall lyckas.

Dagensanalys.se - 16 maj 17 kl. 15:44

ntegrerade videolösningar är svaret för tv-marknaden som söker en framgångsrik digital transformation

Automatisering och standardiserad metadata minskar kostnader och maximerar avkastning genom hela livscykeln från videoproduktion till leverans Ooyala har i samarbete med analysföretaget Futuresource Consulting publicerat en rapport som avslöjar att integrerade videolösningar är ett måste om man vill uppnå en framgångsrik digital transformation. Resultaten visar bland annat att integrerade videolösningar leder till minskade kostnader, mer effektiva processer samt skapar nya tillväxtmöjligheter för företag som jobbar med video. Rapporten identifierar de vanligaste farhågorna och utmaningarna som företag möter inför sin transformation att leverera OTT-innehåll (over-the-top) på en marknad som redan ställer stora krav.

Dagens PS - 21 apr 17 kl. 10:05

Krönika: Så fixar ni den digitala transformationen

Under sitt tal på Modern Business Experience i London pratade min kollega Steve Cox, chef för finansiella styrverktyg i molnet, om fem huvudsakliga drivkrafter bakom digital transformation. Drivkraft 1: Den globala bristen på kunniga personer
Enligt Cox känner 70 procent av ekonomicheferna oro för sitt humankapital. Det blir allt svårare att hitta rätt personer med rätt kompetens – i rätt tid.

Dagensanalys.se - 04 jun 18 kl. 16:44

Så här kan medelstora företag lyckas med sin digitalisering

Medelstora företag har liknande digitala utmaningar som större företag trots att de inte har samma resurser. De måste snabbt se över sina verksamheter, produkter och tjänster – och samtidigt vara öppna för helt nya affärsmodeller. Det framkommer i en ny global studie av Oxford Economics.

Dagensanalys.se - 09 okt 17 kl. 21:00

”Framtidens kundresa är nyckeln för en lyckad digitalisering”

Du kan optimera kundernas resa genom att lyssna, lära, vara flexibel och anpassa dig efter varje individ. Och hela resan börjar med ett analytiskt och strategiskt ledarskap som har ett stöd för multikanaler. Här får du packlistan du behöver för en lyckad organisatorisk framtidsresa av Peter Alvmo som är affärsutvecklare på SAP Hybris.

Dagens PS - 23 maj 18 kl. 13:25

Här skapas framtidens smarta industrijobb

Nytt topplabb tros få avgörande betydelse för framtidens innovativa fabriker. Den 8 maj öppnade Stena Industry Innovation Laboratory på Chalmers campus Lindholmen, där det tidigare låg ett bibliotek. Ytan på testlabbet för digitalisering är hela 1.

Dagensanalys.se - 05 jun 18 kl. 13:01

Miljötänk och samhällsansvar blir allt viktigare för konsumenterna

I en undersökning som MediaCom gjort framkommer det att hela 67 % av konsumenterna är villiga att betala mer för en vara som är miljövänlig. Däremot kan endast hälften nämna ett varumärke som de associerar med att göra gott för samhället och miljön. Det har successivt blivit ett ökat fokus på CSR, men nu är konsumenterna mer vaksamma på om det är så kallad ”green washing” eller om det ligger tydliga värderingar i botten för ett ökat miljö- och samhällsansvar från företagens sida.

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 3 timmar sedan

AWS lockar 65.000 personer till Las Vegas

Nyligen bjöd Amazon Web Services in till sin årliga konferens re:Invent, då 65.000 personer från hela världen samlades för att ta del av nyheter, utbildningar och nätverksmöjligheter. Precis som tidigare år har AWS jobbat med ett stort antal utvecklingsprojekt som alla fick sin officiella presentation under de fyra dagar som re:Invet pågick.

Dagensanalys.se - 9 timmar sedan

IKEA är Sveriges högst ansedda företag 2019

Det visar undersökningen Reputation&Trust som tagit tempen. På andra respektive tredje plats hamnar Systembolaget och Spotify. Bland de lägst ansedda hittar vi Lundin Petroleum, PostNord och Ryanair.

Dagensanalys.se - 9 timmar sedan

Efter 40 ratas du av arbetsgivarna

Om du är äldre än 40 år är det dystra tider som väntar vad det gäller sökandet av jobb. Bakom studien är docenten Magnus Carlsson och nationalekonomen Stefan Eriksson. Sannolikheten att bli kontaktad föll med cirka fem procentenheter för varje tiotal år av åldrande.

Dagensanalys.se - 9 timmar sedan

Snapchat omfamnar Deepfakes

När världen rasar mot så kallade Deepfakes väljer Snapchat att använda tekniken för att göra en häftig gimmick. Snapchats funktion kallas för Cameo och låter användarna placera sina ansikten i videoklipp där det ser ut som att de medverkar i filmen. Tekniken som används kallas för Deepfakes, något som oroar bland annat världens regeringar.

Dagensanalys.se - 20 timmar sedan

Fulton tycker till: Telefonnasare bryter mot NIX

NIX-registrering av ett telefonnummer ska innebära att uppringning inte sker från telefonförsäljare. Men den stoppar inte vissa företag inom telemarketing-branschen från att ringa upp, då de struntar i spärrlistan. Så här synar du dessa skojare.

Dagensanalys.se - Igår: 17:19

Nielsen: Över 13 miljoner ser The Irishman på Netflix

Det tog bara fem dagar innan 13 miljoner hade redan sett The Irishman på Netflix. Bakom siffrorna är mätföretaget Nielsen som mäter streamingtjänsterna. Under första lanseringsdagen bänkade sig 2,6 miljoner framför filmen The Irishman med Robert De Niro.

Dagensanalys.se - Igår: 17:00

Här är alla nyheter från Google Ads under 2019

Har du hängt med på alla nyheter från Google vad det gäller deras annonsformat och målgruppsstyrning? Om inte så har vi här summerat året som gått. Här är en kort summering av alla nyheter som Google lanserat inom annonsering och mätningar under året.

Dagensanalys.se - Igår: 15:38

Nu måste alla gå över till Microsoft Teams

Skype för företag kommer att gå i graven inom kort och alla tvingas över till Microsoft Teams. Skype for Business eller Skype för företag kommer att slå igen dörrarna den 31 juli 2021. Då måste vi alla flytta över till Microsoft Teams.

Dagensanalys.se - Igår: 15:33

Svensk Youtuber livnär sig på att besvara webbenkäter

Att det finns mer eller mindre professionella enkätifyllare har vi vetat länge. I det här klippet försöker svenska Youtubern Manfred att livnära sig på att fylla i webbenkäter. Intressant klipp som lyfter frågan hur värdefulla är egentligen svaren som kommer från onlinepanelerna?

Dagensanalys.se - 06 dec 19 kl. 17:02

Svenskarna som är störst på Youtube

Youtube har släppt sin årliga sammanfattning av året – Youtube Rewind 2019. Chris Kläfford, Einár och PewDiePie är några av de största svenskarna. PewDiePie toppar den globala listan över de mest sedda kreatörerna i år.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.