Dagensanalys.se > Ekonomi

Thursday, 12 December, 02:33

Dagensanalys.se - 03 dec 19 kl. 10:09

En bot ska hjälpa anställda att prata väl om bolagetSom anställd på Facebook måste man svara på alla möjliga frågor från nära och kära. Speciellt under julledigheten. Därför har Facebook utvecklat en bot som ska hjälpa till att ge rätt svar. Enligt en artikel på Mashable heter boten Liam och ska hjälpa anställda på Facebook att svara på svåra frågor från nära och kära, eller andra nyfikna. Vad hände egentligen under Cambridge Analytica-skandalen?
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Facebook, Mashable, Liam, Cambridge Analytica, Fejjan, En, Dagensanalys

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: En botska , hjälpa, anställdaatt , prata, välom , bolaget
GöteborgsPosten - 01 feb 18 kl. 19:45

Tidigare anställda larmar om missförhållanden

Bostad först lyfts fram som ett lyckat sätt att råda bot på hemlösheten i Göteborg. Men före detta anställda vittnar om många och allvarliga brister och ger ledningen på social resursförvaltning skarp kritik i ett whistleblowertips..

LV - 27 apr 17 kl. 15:00

75 anställda avstår sin sommarsemester: ”Ett fantastiskt och överraskande gensvar”

75 personer nappade på idén att avstå sin sommarsemester – för att råda bot på vikariebristen. – Vi är helt mållösa, det är ett helt fantastiskt gensvar, säger verksamhetschef Marie Pihl..

DI - 12 jun 17 kl. 10:08

Sara Öhrvall: Den smartaste anställda är en robot

I filmen Her slås Joaquin Phoenix förhållande till den artificiella intelligens-roboten Samantha i spillror när han inser att det inte var en unik relation, utan en dialog med en bot som simultant samtalade med 8.316 andra personer..

Sydöstran - 27 nov 17 kl. 06:00

Löser chefsbrist med egna anställda

Det är svårt att hitta chefer på alla nivåer. Ett sätta att råda bot på chefsbristen är att rekrytera ur de egna leden, vilket Karlshamns kommun gör..

Sydsvenskan - 23 apr 15 kl. 22:17

Arbetsmiljöbrott ger bot på 250 000

För fyra år sedan skadades en av de anställda när han fastnade i en maskin. Nu döms företaget att betala en bot 250 000 kronor..

Helsingborgs Dagblad - 23 apr 15 kl. 22:17

Arbetsmiljöbrott ger bot på 250 000

För fyra år sedan skadades en av de anställda när han fastnade i en maskin. Nu döms företaget att betala en bot 250 000 kronor..

SmålandsPosten - 18 apr 18 kl. 23:01

Verbal p-bot till kommunens hemtjänst

Hemtjänstpersonal parkerade en av kommunens bilar på plats avsedd för barnfamiljer. Det får en kommuninvånare att reagera. – Kommunens anställda ska väl ändå framföra kommunens fordon laglydigt och föredömligt, skriver han..

Helsingborgs Dagblad - 18 aug 15 kl. 19:08

Förmåner i all ära, men lön och arbetsmiljö är ändå viktigast.

Sjuksköterskor, socialsekreterare och lärare, alla kämpar de för högre löner. Regeringen, som egentligen inte alls ska lägga sig i lönesättningen, stöttar kraven, inte minst när det gäller lärarna. I det fallet har det öronmärkts statliga pengar för ändamålet.

Nyan - 19 aug 15 kl. 15:17

Viktigt för barnen att prata öppet

Det går att ha ett normalt familjeliv även med psykisk ohälsa. Men då måste det finnas en öppen kommunikation. – I högstadiet var det som att jag sprang in i en verklighetsvägg, en bubbla som sprack, säger Elin Röblom som växte upp i ett hem med psykisk ohälsa.

BT - 25 okt 14 kl. 09:47

Följ deras råd - slipp hot om bot

Parkeringsvakter – och så mycket mer. Cityliv tog rygg på två av Borås mesta flanörer. Tiden har gått ut, två BT-medarbetare kommer några minuter försent till det avtalade mötet med Fani Vasiliagou Dimopoulou och Stefan Andersson.

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 8 timmar sedan

Hur många kunder har du egentligen?

Dålig datakvalitet leder till bristfällig kommunikation, irrelevanta analyser, felaktiga slutsatser och dåliga beslut. I min första krönika tänkte jag gå igenom några vanliga typer av datakvalitetsproblem och ge några exempel på vilka konsekvenser det kan få. Den här krönikan är den första i en serie av Andreas Franson som till vardags driver företaget Internet Intelligence AB.

Dagensanalys.se - 16 timmar sedan

Hear Mediabyrå blir fler

Hear Mediabyrå växer och stärker sitt team med ytterligare tre medarbetare. Ny Client Service Director är Malin Hallgren som närmast kommer från OMD. Anja Danielsson är ny Digital Specialist.

Dagensanalys.se - 13 timmar sedan

Över fyra miljoner nordiska hushåll har Netflix

Mediavision berättar i sitt senaste nyhetsbrev att Netflix når idag över 4 miljoner nordiska tittare. Hälften av alla hushåll i Norden har idag någon streamingtjänst (SVOD) vilket kommer från en tillväxt om 15 procent under 2019. Den aktör som dominerar är Netflix som roffar åt sig 70 procent av de hushåll som tittar på en streamingtjänst dvs över 4 miljoner hushåll.

Dagensanalys.se - 15 timmar sedan

Att känna sig välkommen bygger lojalitet

Resurs Bank släpper nu för första gången sin Resurs Retail Report som bygger på en nordisk konsumentundersökning om vad som driver lojalitet i handeln. En insikt som sticker ut extra mycket är välkomnandets betydelse för att få återkommande kunder. Resultatet visar nämligen att det är den viktigaste drivkraften för lojalitet vid handel i butik.

Dagensanalys.se - 16 timmar sedan

Facebook rullar ut nya funktioner till alla annonsörer

Lagom till jul rullar Facebook ut en massa nya funktioner till både stora och små annonsörer. Fokus på rapportering av hur det går för dina annonser på Facebook – effekt över flera konton, kanaler och enheter. Allt för att du bättre ska förstå mätningar för så kallade ”cross-channel” och ”cross-device”.

Dagensanalys.se - 16 timmar sedan

Nu drar Apple till med ännu tajtare blockering av kakor

Apple har vidareutvecklat ITP – Intelligent Tracking Prevention vilken påverkar Safari på iOS, iPadOS 13.3, Safari 13.0.

Dagensanalys.se - 17 timmar sedan

Blockering av spårning börjar ge negativ effekt på reklamintäkterna

Firefox från Mozilla var först ut med att blockera spårning. Därefter följde Apple med sin Safari. Redan nu börjar man se den negativa effekten på reklamintäkterna.

Dagensanalys.se - 17 timmar sedan

Årets söktrender från Google – det här har vi sökt på i Sverige under 2019

Idag presenterar Google den årliga sammanställningen över de sökningar som trendat mest under 2019. Resultatet ger en återspegling av de människor, händelser och ämnen som definierat året, samt vilka frågor vi ställt oss och undrat över. – De senaste åren har vi sett söktrenderna domineras av allt ifrån spelfenomen som Pokémon Go och sporthändelser som Fotbolls-VM 2018 till den stora MeToo-rörelsen i Sverige.

Dagensanalys.se - Igår: 21:40

Eric Salama lämnar Kantar

Eric Salama som varit på Kantar i 15 år, varav de senaste som VD lämnar bolaget. Han kommer att vara kvar under första delen 2020 för att lämna över till sin ersättare. Efter det kommer han att kliva in som rådgivare på deltid för att hjälpa både kunder och anställda.

Dagensanalys.se - Igår: 21:09

Två ägg: I bråket om TV4 är alla förlorare

Com Hem, Tele2 och Telia har de senaste dagarna bråkat om vem som ska få visa TV4 i sina nät. Än så länge är det ingen lösning i sikte och redan i natt försvinner TV4 från Com Hems hushåll. Sunny: Är det inte för jävligt att de bara kan stänga av TV4 sådär.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.