Affärsvärlden > Ekonomi

Thursday, 12 December, 00:18

Affärsvärlden - 03 dec 19 kl. 10:05

Rekyl på StockhomlsbörsenStockholmsbörsen öppnade uppåt på tisdagen i en rekyl efter att OMXS30 stängt 1,4 procent ned på måndagen..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Stockhomlsbörsen, OMXS30

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rekyl, Stockhomlsbörsen
DI - 03 feb 16 kl. 11:28

Stockhomlsbörsen: Sandvik vinnare på rapporten

Kursutvecklingen på Stockholmsbörsen var volatil under onsdagens tidiga handel. Efter en svag öppning vände index uppåt i tydlig korrelation med ett lyft i oljepriset, för att sedan återigen vända nedåt..

Dagens PS - 15 nov 17 kl. 08:11

Proffset: ”Börsen är överälskad”

Nu spår han ett ras på 30 procent. ”Det har gått lite väl fort uppåt. Jag har gått från att vara optimist till att vara neutralt inställd”, säger Johnny Torssell, teknisk analytiker på Carnegie, till Di.

Cornucopia - 23 jan 19 kl. 08:19

Kort rekyl på börsen

Börsen har nu rekylerat i två dagar, eller om man så vill hela innevarande vecka. Med en nedgång även i USA igår kanske det är något att bry sig om, men generellt är det väl bara en liten rekyl på upprekylen på börsen.Dagschart OMXSPI.

Dagens PS - 29 okt 19 kl. 08:09

Börsen på nytt rekord – men hotas av rekyl

En ”rejäl hissresa utför” hotar – rent historiskt. Det här skriver Dagens Industri och konstaterar att Stockholmsbörsen nu, när det gäller det breda OMXSPI-indexet, passerat 40-årsrekordet när det gäller antal dagar med uppgång i följd. Det har bara hänt en gång tidigare att börsen stigit 14 dagar i rad sedan 1979.

Dagens PS - 24 maj 19 kl. 14:48

Rekyl på börsen och Theresa Mays avgång

BUSINESSBRIEFEN – för dig som missat nyhetsdagen samlar Dagens PS alla de viktigaste nyheterna och de mest lästa artiklarna på ett ställe. Jättar rycker på Stockholmsbörsen
Stockholmsbörsen hade en blytung torsdag med sin svagaste utveckling för året så här långt. Oro kring handelskonflikten mellan USA och Kina sänkte aktiemarknaden.

PrivataAffärer - 03 dec 19 kl. 13:00

Julrally – eller rekyl?

Det starkt emotsedda delavtalet mellan Kina och USA såg ut att vara ett relativt enkelt steg på vägen mot ett stort frihandelsavtal mellan länderna. Men det finns stora hinder på vägen och tiden är kort då det måste vara klart den 15 december då nya tullhöjningar är inplanerade. Hur börsen reagerar beror på utfallet i förhandlingarna: antingen ett julrally eller en kraftig rekyl.

BT - 04 mar 14 kl. 12:39

Rekyl uppåt på börsen

Minskad oro för en våldsam utveckling på konflikten kring Ukraina lyfter Stockholmsbörsen. Vid klockan halv ett har OMXS-index stigit med 1,8 procent till 438,2.Den breda uppgången, med 28 av 30 aktier i OMXS30-index på plus, avspeglar kurslyft på alla ledande Europabörser.

DI - 15 dec 15 kl. 08:47

Börsen: Rekyl uppåt väntas från start

Efter fem dagar i rad med nedgångar på Stockholmsbörsen indikerar terminerna en viss rekyl på tisdagen. Oljepriset har stabiliserats något under kvällen och natten, och New York-börsen stängde en halv procent upp efter att ha inlett handeln i rött..

SvD - 22 jan 16 kl. 18:58

Kraftig rekyl på börsen

Veckan avslutades med en rekyl på börsen. Under fredagen steg aktieindex på bred front och Stockholmsbörsen landade på +3,46 procent vid stängning..

DI - 09 jan 15 kl. 08:43

Börsen: Terminer indikerar rekyl nedåt

Stockholmsbörsen ser ut att inleda fredagens session med en rekyl efter torsdagens haussestämning.Euro Stoxx 50-terminen handlades cirka 15 minuter före öppningen ned 0,8 procent..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 6 timmar sedan

Pistat för säkert åk

Förutsatt att inget dramatiskt händer med konjunktur och krona är Skistar ett säkert kort. Med nuvarande värdering är det dock svårt att se ett lyft för aktien det kommande året..

Affärsvärlden - 6 timmar sedan

Billig massaproducent

Aktiekursen i Rottneros är på många sätt en förlängning av det globala massapriset. Det visar dock tecken på att bottna samtidigt som svajigheten i Rottneros vinst kan vara på väg att minska..

Affärsvärlden - 6 timmar sedan

Finns en frisk kärna

Efter årets kursras ser Affärsvärlden nu kärnteknikbolaget Studsvik som ett turnaroundbolag med mer möjligheter än risker..

Affärsvärlden - 6 timmar sedan

Från Affärsvärlden nummer 50, 2019

Här är ett axplock från Affärsvärlden nummer 50, 2019..

Affärsvärlden - 6 timmar sedan

”En lysande affär”

BÖRSGOLVET..

Affärsvärlden - 6 timmar sedan

Stål och byggmaterial i nästa hållbarhetsvåg

Ett framgångsrikt hållbarhetsarbete visar sig både på sista raden i resultaträkningen och i aktiekursen. Det kommer nya EU-regler som ger ännu ett verktyg för att hitta hållbarhetsstjärnorna..

Affärsvärlden - 6 timmar sedan

Köper ifrågasatt duo

Avkastningsportföljen går mot andra raka året med bättre avkastning än börsen. Nu tar ett par nya aktier plats i portföljen..

Affärsvärlden - 6 timmar sedan

Pensionsfällan

Ryggmärgsreflexen är att vi måste spara mer för att få ut högre pensioner. Effekten blir dock den motsatta – avkastningen sjunker ännu mer..

Affärsvärlden - 6 timmar sedan

Stålbad öppnar för affärer

Flera sammanfallande faktorer har satt stålindustrin i knipa. Men stålbadet öppnar också för en konsolidering där SSAB kan vara på offensiven..

Affärsvärlden - 6 timmar sedan

Med ena benet på tysk mark

Investerare håller andan inför hyresregleringen i Berlin. Samtidigt fortsätter svenska börsbolag att växa på Europas största spelplats för bostäder..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.