BT > Nyheter

Friday, 06 December, 02:46

BT - I förrgår: 09:56

JUST NU: Rekordsiffror för SD i stora mätningenSverigedemokraterna får sitt bästa resultat hittills i SCB:s mätningar och får 22,6 procent i novembermätningen, en rejäl uppgång från maj då noteringen var 17.1. Socialdemokraterna får sitt sämsta resultat hittills, och sjunker från 27,6 procent i maj till 26,3 i november..
Läs mer på BT
Läs mer om:
JUST NU, SD, SCB

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: JUSTNU , Rekordsiffrorför SD i stora , mätningen
Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Här är SD:s nya rekordsiffror

Det är glada tider för Jimmie Åkesson och hans parti just nu. I en ny väljarbarometer från TV4/Novus så får partiet stöd från 18 procent, en ny rekordnotering. Det är en ökning med 1,2 procentenheter från den senaste mätningen.

Nyheter 24 - 19 dec 13 kl. 08:18

Rekordsiffror för Sverigedemokraterna i ny väljarbarometerHela mätningen:

Skillnaden mellan de båda blocken är större än vad den har varit sen förra valet – och Sverigedemokraterna får rekordhögt stöd, det visar en ny valjarbarometer från TV4/Novus.Moderaterna ökar något, och 25 procent av svenskarna skulle rösta på Fredrik Reinfeldts parti om det vore val idag, men samtidigt backar alla de borgerliga småpartierna.Sammanlagt skulle endast 38,5 procent av svenskarna lägga sin röst på något av allianspartierna medan motsvarande siffra för de rödgröna är 49,5 procent.

Expressen - 21 aug 15 kl. 22:18

Nya rekordsiffror för Sverigedemokraterna

Sverigedemokraterna når rekordsiffror i Sifos nya väljarbarometer - och landar på 17,8 procent. Partiet är också större än Socialdemokraterna bland arbetarväljare, enligt mätningen som publiceras i SvD och GP. Men SD är inte största parti - till skillnad från i Yougovs mätning i torsdags..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Nya rekordsiffror för SD

Sverigedemokraterna fortsätter att gå framåt i väljarkåren, visar nya siffror från Sifo. Framför allt har SD stärkt sin ställning bland äldre väljare. I mätningen ökar SD med 1,5 procentenheter och hamnar på 10,0 procent.

Expressen - 16 nov 18 kl. 18:09

Ny mätning: M backar – SD får rekordsiffror

Sverigedemokraterna får 19,3 procent i SvD/Sifos novembermätning – partiets högsta siffra i mätningen någonsin, skriver Svenska Dagbladet. Det innebär att partiet går om Moderaterna, som backar i mätningen. – Det är uppenbart att man kan uttolka det som att det finns väljare som lagt sin röst på Moderaterna som gärna skulle se att man tog stöd av SD, säger statsvetaren Jenny Madestam till SvD.

DN - 31 jan 16 kl. 08:55

Rekordsiffror för flyktingsfientliga Alternativ för Tyskland


Det nya partiet Alternativ för Tyskland har seglat upp som landets tredje största parti. I en opinionsmätning på söndagen får partiet rekordhöga tolv procent. Mätningen gjordes innan partiledaren Frauke Petry sade att man i nödfall måste skjuta skarpt mot flyktingar vid gränsen..

UNT - I förrgår: 09:51

Rekordsiffror för SD

Sverigedemokraterna får sitt bästa resultat hittills i SCB:s mätningar och får 22,6 procent i novembermätningen, en rejäl uppgång från maj då noteringen var 17..

SmålandsPosten - I förrgår: 10:00

Rekordsiffror för SD i ny mätning

Sverigedemokraterna får sitt bästa resultat hittills i SCB:s mätningar och får 22,6 procent i novembermätningen, en rejäl uppgång från maj då noteringen var 17.1. Socialdemokraterna får sitt sämsta resultat hittills, och sjunker från 27,6 procent i maj till 26,3 i november..

Barometern - I förrgår: 10:35

Rekordsiffror för SD

Sverigedemokraterna får sitt bästa resultat hittills i SCB:s mätningar och får 22,6 procent i novembermätningen, en rejäl uppgång från maj då noteringen var 17,1. Socialdemokraterna får sitt sämsta resultat hittills och sjunker från 27,6 procent i maj till 26,3 i november..

Världen Idag - I förrgår: 12:27

S tappar – rekordsiffror för SD

SD får sitt bästa resultat hittills i SCB:s mätningar och får 22,6 procent i novembermätningen, en rejäl uppgång från maj då noteringen var 17,1. Socialdemokraterna får sitt sämsta resultat hittills och sjunker från 27,6 procent i maj till 26,3 i november..

Fler nyheter från BT

BT - 30 minuter sedan

Bröder åtalas för insiderbrott

BT - 2 timmar sedan

Larm om brand i husvagn – en till sjukhus

En person har fått föras till sjukhus efter en brand i en husvagn på Hässleholmen i Borås..

BT - 2 timmar sedan

Lucka 6: Vilken bok?

Varje dag fram till jul presenterar vi en gåta. Alla första bokstäver i varje svar bildar tillsammans en mening – vilken det är vet du förhoppningsvis på julafton!.

BT - 3 timmar sedan

Ljungbergs Arsenal föll tungt i hemmadebut

Fredrik Ljungberg får vänta på sin första seger som huvudtränare för Arsenal. I hemmadebuten mot Graham Potters Brighton förlorade Londonlaget med 1–2 och har nu gått sju matcher utan seger i Premier League..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.