Barometern > Nyheter

Sunday, 15 December, 09:36

Barometern - 03 dec 19 kl. 09:40

Robot: Kolla boendekostnaderna i din kommunKostnaderna för värme, el, vatten och avlopp (VA) och sophämtning har det senaste året ökat med nästan fem procent i genomsnitt. Det visar årets upplaga av Nils Holgersson-rapporten. Hur ser det ut där du bor? Ange kommunens namn i sökfältet..
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Nils Holgersson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Robot, Kolla, boendekostnadernai din , kommun
YLE - 29 okt 12 kl. 09:54

Vad lovar de invalda? Kolla din kommun

I Yles valkompass bad vi kandidaterna om tre vallöften. Här kan du se vad de nya beslutsfattarna lovade jobba för om de blir invalda. Välj din kommun och peka med markören på den ledamot vars vallöften du vill se.

BT - 06 feb 18 kl. 13:13

GRAFIK: Kolla din kommun – här görs högst ränteavdrag i Sjuhärad

Bollebygd är den kommun i Sjuhärad där hushållen gör högst ränteavdrag och hushållen i Tranemo har de lägsta avdragen. Sett till hela landet är det stora skillnader..

Expressen - 24 apr 18 kl. 13:56

Kolla din kommun – så slår utjämningen

Listans första kolumn är en rankning av landets 290 kommuner där den kommun som fick mest per invånare har nummer ett. Därefter står kommunnamnet och sist Inkomstutjämning, bidrag delat med avgift, i kronor per invånare enligt ”Kommunalekonomisk utjämning för kommuner, utjämningsåret 2018”.  Källa: Statistiska centralbyrån.

Helsingborgs Dagblad - 06 maj 19 kl. 07:26

Ny skolrankning – kolla din kommun

Hur väl lyckas din kommun med skolan?.

Sydsvenskan - 06 maj 19 kl. 07:26

Ny skolrankning – kolla din kommun

Hur väl lyckas din kommun med skolan?.

Västerbottens Folkblad - 07 mar 19 kl. 07:19

Robot: Kolla bopriserna i din kommun

En bostadsrätt i Umeå har ökat med två procent jämfört med föregående tremånadersperiod, medan en villa sjunkit i pris. I Skellefteå är det neråt för både bostadsrätter och villor. Det råder stiltje på bostadsmarknaden i landet som helhet, visar de senaste siffrorna från Svensk Mäklarstatistik.

Aftonbladet - 05 nov 18 kl. 14:28

Kolla bopriserna – kommun för kommun

YLE - 17 aug 16 kl. 14:37

Boendekostnaderna ökar - stora regionala skillnader

En allt större del av hushållens inkomster går till boendekostnader. Dyrast är det att bo i huvudstadsregionen, och där ökar också boendekostnaderna snabbast. Boendekostnaderna ökar både vad gäller hyresbostäder och ägarbostäder.

Västerbottens Folkblad - 04 sep 18 kl. 09:58

Robot: Läs om bopriserna där du bor

Positiva signaler syns på bostadsrättsmarknaden. Men priserna på både bostadsrätter och villor är alltjämt lägre än för ett år sedan, enligt Svensk Mäklarstatistik. Här kan du kolla bopriserna där du själv bor – ange en kommun, ett län eller någon av storstädernas stadsdelar i sökfältet..

Västerbottens Folkblad - 05 nov 18 kl. 08:41

Robot: Läs om bopriserna där du bor

Många affärer – men små prisrörelser i riket som helhet. Så såg utvecklingen på bostadsmarknaden ut i oktober, enligt Svensk Mäklarstatistik. Här kan du kolla bopriserna där du själv bor.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 30 minuter sedan

Fem döda i indiska protester

Fem människor har dödats i samband med de våldsamma demonstrationerna i nordöstra Indien. I dag planeras nya protester i delstaten Assams största stad Guwahati..

Barometern - 1 timme sedan

Räntehöjning sågas av tungviktare

Riksbankens planerade höjning av styrräntan sätter punkt för nästan fem års minusränta. Tunga bedömare beskriver räntehöjningen som felaktig och dåligt tajmad. Den befaras även slå mot marknadens förtroende för penningpolitikens mål..

Barometern - 1 timme sedan

Kommunen öppnar kriscenter efter krogmord

Barometern - 1 timme sedan

Julafton lika grön som granen i söder

I stora delar av landet kommer inte vädret att hjälpa julstämningen på traven i år. Enligt SMHI:s första prognos för julafton väntar småvarmt och grått väder i söder men i norr finns hopp om en kall och vit jul..

Barometern - 1 timme sedan

Rod Stewart slår åldersrekord

Barometern - 1 timme sedan

Tyska smågrisar "kräver" rättigheter

Årligen kastreras miljontals tyska smågrisar utan bedövning. Nu står djuren som klagande i ett uppmärksammat rättsärende inlämnat till landets högsta domstol – med målet att säkra de fyrbentas rättigheter..

Barometern - 2 timmar sedan

I morse: Bil voltade – hittades på taket

Barometern - 1 timme sedan

Mäns våld mot kvinnor börjar tidigt

Hemmet blir ett hot, våld blir vardag. Nu rustar samhället för att stoppa våldet i nära relationer – som ofta börjar redan i ung ålder..

Barometern - 1 timme sedan

Sally Field greps vid klimatdemonstration

Barometern - 1 timme sedan

Kraftigt skalv i södra Filippinerna

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.