UT > Nyheter

Saturday, 07 December, 16:06

UT - 03 dec 19 kl. 09:45

Ulricehamnare kan bli årets byggchefPeter Svenningsson från Ulricehamn är en av sex personer som utsetts till finalister när Årets byggchef 2019 ska koras..
Läs mer på UT
Läs mer om:
Svenningsson, Ulricehamn, Årets

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ulricehamnarekan bli årets , byggchef
UT - 23 nov 13 kl. 16:17

Allt fler ulricehamnare blir över hundra år

Det blir ständigt fler ulricehamnare som likt Helga Öfverström passerar hundraårssträcket. Bland de något yngre är ökningen ännu större. Detta kan kallas både hot och möjlighet.

Sydsvenskan - 12 mar 15 kl. 04:00

Lommabor slåss om titeln Årets byggchef

Två av åtta finalister till titeln "Årets byggchef 2015" är från Lomma kommun. De två är Ola Berglund, regionchef Syd & Väst på Strabag och Mikael Carlsson, produktionschef Midroc Projekt Management..

DN - 15 apr 15 kl. 15:52

Hon är årets byggchef 2015


Årets byggchef 2015 heter Eva Torberger, distriktschef för för ett hundratal bostadsbyggare hos Skanska i Göteborg. – Som chef måste du våga vara tydlig när något inte fungerar, och samtidigt se och involvera medarbetarna, fastslår hon..

Nyteknik - 15 apr 15 kl. 16:01

Hon är årets byggchef

Distriktschef Eva Torberger på Skanska har utsetts till årets byggchef 2015. Hon belönas bland annat för sin förmåga till nytänkande..

Skånskan - 04 mar 17 kl. 14:00

Miljö- och byggchef: ”Vi har gjort fel”

höör Vem är det som ska betala för kommunens hälsoskyddsinspektioner i framtiden? Det är en fråga som miljö- och byggchefen Rolf Englesson lägger prioritet på.
– Vi behöver reda ut vem som är verksamhetsutövare, säger han.

Dalarnas tidningar - 14 mar 17 kl. 11:11

Sex sugna på Bo Jernbergs jobb som miljö-och byggchef

När Smedjebackens kommun gick ut med en andra annonsomgång och sökte miljö-och byggchef, fick man sex svar.
– Nu har vi beslutat att i ett första skede kalla två av dem till intervju, säger personalchefen Kalle Johansson..

Länstidningen i Jämtland - 11 jan 19 kl. 11:10

Så klarade sig VM-byggena i stormen – VM:s byggchef berättar

Åre-VM:s byggchef Stefan Dohrn har varit ute hela natten vid de byggen som görs inför VM. – Det....

SmålandsPosten - 09 apr 19 kl. 18:00

Snart klart med ny stadsarkitekt – men omtag med miljö- och byggchef

En ny stadsarkitekt kommer att presenteras i veckan. Men rekryteringen av miljö- och byggchef går trögare. – Vi får ta omtag, säger kommunchefen Roland Eiman.

UT - 15 aug 13 kl. 21:49

Fler ulricehamnare än någonsin

Från januari i år har folkmängden i kommunen ökat med 90 personer. Därmed har Ulricehamn det högsta invånarantalet någonsin. Enligt ny statistik är Ulricehamns folkmängd den största sedan kommunsammanslagningen 1974, då kommunen fick sin nuvarande form.

UT - 28 aug 13 kl. 19:40

Ulricehamnare får skärpt straff i barnvåldtäktsmål

Den 21-årige ulricehamnare som dömts för barnvåldtäkt efter att ha lockat med sig tre barn till en lägenhet får straffet skärpt. Hovrätten bedömer våldtäkten som grov. Tingsrätten dömde tidigare i somras 21-åringen för våldtäkt mot barn, försök till våldtäkt mot barn, sexuellt ofredande och barnpornografibrott.

Fler nyheter från UT

UT - 2 timmar sedan

Lokal barnbokshjälte på nya äventyr

Systrarna Petra Nyqvist och Carita Filipsson har nu kommit med del två i serien om tigern Rolf. Under söndagen satt de i bokhandeln för att träffa läsare och signera böcker. .

UT - 3 timmar sedan

Barn följde med i luciatåget

Under lördagsförmiddagen fick barn chansen att hänga på det riktiga luciatåget. Och det blev ett längre tåg än i fjol. – Jag har bara gått i luciatåg i skolan innan, säger Abbe Lundqvist, sju år, som var en av de barn som anslöt till Ulricehamnsbygdens luciatåg..

UT - 4 timmar sedan

Patrik Hjertén har många bollar i luften

En författare och skribent, en entreprenör, en modeskapare, en lärare, en föreningsmänniska med rötter i bygden: det är inte lätt att sätta etikett på Patrik Hjertén, så vi tar hjälp av den gamla klyschan att han är en man med många bollar i luften. .

UT - 11 timmar sedan

Hagström ett givet val som årets idrottare

Hon var på pallen i både världscupen och SM. Hann dessutom med att bli sexa i U23-VM, trots ett fall. Det var liksom inget snack – Johanna Hagström är Årets idrottare i Ulricehamn.

UT - 11 timmar sedan

Tränaren: ”Hon är bäst när det gäller”

Linus Davidsson har varit Johanna Hagströms tränare i drygt fem år. – Än så länge har hon blivit bättre för varje år, så det finns ingen anledning att ändra för mycket i upplägget, säger han..

UT - 11 timmar sedan

Kajsa Kettil: Tack Lars, Sten och Fredrik, och alla andra vettiga nejsägare

”Vaddå, får man inte skämta nu längre?”.

UT - 11 timmar sedan

Debatt: Rädda högskoleprovet!

Det mesta börjar med en bra skola och en genomförd utbildning. Här startas klassresor och drömmar blir till mål. Men Socialdemokraterna tycker tydligen inte att det här är något positivt.

UT - 11 timmar sedan

Insändare: Häng tillbaks kransen!

Till dig som stal kransen på entredörren till URC (Ulricehamns resurscentrum). Hur kan man sjunka så lågt? .

UT - 11 timmar sedan

Insändare: Dra i nödbromsen för biblioteket!

Är det bara jag som tycker att Ica-Tornet fastigheten är lite charmig i sin utformning med torn och utbyggnader? Men med bibliotekslådan på ser det för dj-igt ut! Finns verkligen inga alternativ?.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.