Dagens PS > Ekonomi

Thursday, 05 December, 19:17

Dagens PS - I förrgår: 09:40

Löwengrip-bolag på ruinens brantDet skulle bli ännu en succé. Men nu är bolaget i stället begärt i konkurs. Det handlar om håraccessoarbolaget Hermine Hold som Isabella Löwengrip , även känd som ”Blondinbella”, drog i gång med superentreprenören Joachim Lindström, grundare av Ideal of Sweden. Planen var att bolaget skulle nå miljardomsättning, ”nästa Daniel Wellington”, som Löwengrip tidigare uttryckt det i en intervju med Di Digital. Men i måndags kom nyheten om att Hermine Hold försatts i konkurs efter bara åtta månader.
Läs mer på Dagens PS
Läs mer om:
Hermine Hold, Isabella Löwengrip, Blondinbella, Joachim Lindström, Ideal, Sweden, Daniel Wellington, Löwengrip, Di Digital, Breakit, Bloggbevakning, Katarina Roger, Dagens PS

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Löwengrip-bolag, ruinens, brant
Dagensanalys.se - 27 aug 18 kl. 19:58

Bonnier Magazines & Brands ska lära sig av Isabella Löwengrip

Entreprenören Isabella Löwengrip som driver en av Sveriges största bloggar kommer att ligga hos Bonnier Magazines & Brands och på Tailsweeps plattform. ”Det känns fantastiskt roligt att låta Bonnier sköta den tekniska delen av min blogg. Jag har under det sista halvåret arbetat mycket med att driva all försäljning av utrymme i mina sociala medie-kanaler på egen hand genom Löwengrip Invest, och då känns det tryggt att låta Bonnier sköta de tekniska delarna och att mitt team kan fokusera på det kreativa arbetet,” säger Isabella Löwengrip.

Nyheter 24 - 12 feb 14 kl. 13:47

"Vill du hellre hålla käft?" 18-åriga Jonna och Johanna svarar Isabella Löwengrip

 där på Isabella "Blondinbella" Löwengrip ger sin syn gäng kränkta vita medelklass-kvinnor som tar strid för sakens skull.  i sociala medier o– 98 procent är positiva till det vi skriver. Några ifrågasätter och vissa vet inte vad feminism är, förklarar Jonna Fyhr.

Dagens PS - 13 sep 17 kl. 11:36

Isabella Löwengrip drar igång startupfabrik

Isabella Löwengrip har dragit igång Nordic Tech House som ska hjälpa startups att växa. “Det är som en startupfabrik”, säger hon i en kommentar till tekniksajten Breakit och fortsätter: “Jag träffar fantastiska entreprenörer varje dag där det riktigt brinner i ögonen på dem att komma igång med sina affärer. Med Nordic Tech House tar vi ett helhetsgrepp och hjälper entreprenörer att ta en idé och göra det till ett riktigt bolag.

Expressen - 25 feb 16 kl. 17:07

Miljonregn över Blondinbellas bolag

Isabella ”Blondinbella” Löwengrip har en imponerande tillväxt i sitt bolag för skönhetsprodukter. Löwengrip Care & Color ökade i fjol omsättningen från 10 miljoner till 17 miljoner kronor, utan att ge avkall på vinsterna, skriver Dagens industri..

Entreprenör24 - 18 dec 13 kl. 23:16

Löwengrip, Ek och Roos om passion

Allt annat kan man lära sig men passion kommer inifrån. Vi har samlat citat från tre entreprenörer som berättar om vikten av att brinna för det man gör. – Det går inte att plugga sig till passion.

DI - 13 nov 17 kl. 14:04

Isabella Löwengrip höjer vinsten

Isabella Löwengrips bolag Löwengrip Invest ökade resultatet efter finansiella poster med över 140 procent under det senaste räkenskapsåret. Samtidigt blockade bloggdrottningen ut en dryg halv miljon i utdelning..

Expressen - 24 jun 19 kl. 07:35

Isabella Löwengrip – så mycket tjänar hon

Isabella Löwengrip, 28, blev förra året utsedd till svenska näringslivets mäktigaste kvinna av Veckans Affärer.Via sina bolag drar hon in miljontals kronor – men hennes faktiska inkomst är kanske inte så hög som man kan tro..

Dagens Media - 22 okt 14 kl. 15:35

Blondinbellas man startar bolag

Bloggaren Odd Spångerg, som är gift med Isabella Löwengrip, startar bolag för att bedriva bloggverksamhet..

IDG - 12 sep 12 kl. 10:01

Isabella Löwengrip vill bli riskkapitalist

LIVEBLOGG: Isabella Löwengrips blogg Blondinbella hade en halv miljon unika besökare i veckan när den var som störst. På Webbdagarna berättade hon om sin resa från 14-årig bloggare till 21-årig entreprenör med flera bolag och projekt på cv:t..

DI - 24 jan 14 kl. 11:23

Blondinbellas bolag rasar

Smyckesbolaget VJ 1890, där bloggaren Isabella Löwengrip är ordförande, rasar på Aktietorget efter att ha offentliggjort sitt bokslut på fredagen..

Fler nyheter från Dagens PS

Dagens PS - 3 timmar sedan

Uppgifter: Percy Nilsson i förhör för insiderbrott

Byggentreprenören Percy Nilsson har under veckan varit anhållen för grovt insiderbrott, enligt vad Dagens Industri erfar. Kvällsposten var först ut med uppgifterna på onsdagskvällen men kunde då inte ange orsaken. Till Di dementerar Percy Nilsson, som äger fastighetsbolaget Parkfast, uppgifterna och säger i stället att han kallats till polisen i egenskap av vittne.

Dagens PS - 3 timmar sedan

Majoritet för misstroende mot Nordmark

En majoritet i riksdagen vänder sig nu mot arbetsmarknadsminister Eva Nordmark (S). Moderaterna och Kristdemokraterna ger regeringen fem dagar. Efter turerna med Arbetsförmedlingen rycker nu en politisk konsekvens allt närmare.

Dagens PS - 4 timmar sedan

Euronext köper aktiemajoritet i Nordpool

Börsoperatören Euronext köper aktiemajoriteten, 66 procent, i elbörsen Nordpool. I och med det förstärker börsen sin position ytterligare i Norden. Nordpool är Europas näst största kraftbörs och har sitt huvudkontor i Oslo, likt Oslobörsen som Euronext redan förvärvat.

Dagens PS - 6 timmar sedan

SAS aktie rasar – största tappet på tio år

SAS redovisade i dag sin delårsrapport för fjärde kvartalet. När flygbolaget nu stänger böckerna för 2019 är det med ett resultat i linje med prognosen – men 1,3 miljarder lägre än ifjol. Aktien rasar på rapporten.

Dagens PS - 6 timmar sedan

Hon blir ny generaldirektör på AF

Arbetsförmedlingen får en ny generaldirektör. Det är Maria Mindhammar som ska försöka vända på skutan. Maria Mindhammar kommer närmast ifrån en position som överdirektör på Arbetsförmedlingen.

Dagens PS - 8 timmar sedan

Scanias vd sågar EU-policyn: ”Går i fel riktning”

Efter nyåret 2020 väntas ett EU-direktiv ta bort de skattelättnader som är på plats för bland annat etanol. Något som gör Henrik Henriksson, vd på Scania, upprörd. ”Det går precis i fel riktning”, säger han.

Dagens PS - 8 timmar sedan

Scania-vd:n sågar EU-policyn: ”Går åt fel håll”

Efter nyåret 2020 väntas ett EU-direktiv ta bort de skattelättnader som är på plats för bland annat etanol. Något som gör Henrik Henriksson, vd på Scania, upprörd. ”Det går precis i fel riktning”, säger han.

Dagens PS - 8 timmar sedan

Analys: Bubbelvarning på fastighetsmarknaden

Senaste fastighetskraschen var 1992 och då rasade Sverige ner i en lågkonjunktur. Det här skriver Di.se i en analys med fokus på K-fastigheter, som på bara fyra dagar sedan börsentrén rusat med närmare 70 procent, framgår det.

Dagens PS - 8 timmar sedan

Pablo Escobars bror säljer telefon med svensk hjälp

Narkotikakungen Pablo Escobars bror lanserar en ny smartphone. Till sin hjälp har han svenske vd:n Olof Gustafsson. Det är 71-årige Roberto Escobar som släpper smartphonen Escobar Fold 1 genom bolaget Escobar Inc.

Dagens PS - 8 timmar sedan

Norskt bolag tar sikte på notering i Sverige

Norska bolaget Hudya har genomfört köpet av fintechbolaget Payr, ett förvärv som annonserades i somras. Nu siktar man på börsnotering – i Sverige. Det framgår av ett pressmeddelande.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.