Expressen > Nyheter

Tuesday, 10 December, 06:57

Expressen - 03 dec 19 kl. 09:36

Bloomberg portas från Trumps valmötenNyhetsbyrån Bloomberg stoppas från att närvara vid Donald Trumps kampanjmöten inför valet 2020. Detta efter att byråns största ägare, Michael Bloomberg, meddelat att han ställer upp som presidentens motkandidat. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Trumps, Bloomberg, Donald Trumps

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bloomberg, portasfrån , Trumps, valmöten
Expressen - 13 mar 16 kl. 17:10

Kritiken mot Trumps stökiga valmöten

Nu ifrågasätts från allt fler håll kaoset och våldet på presidentkandidaten Donald Trumps valmöten. Det som började som små spontana incidenter har nu växt till ett spektakel, en form av underhållning som människor förväntar sig. – Vi kan inte skapa en sådan infekterad stämning här i landet med människor som slåss på våra valmöten, och låta hela världen beskåda detta, säger John Kasich, guvernör i delstaten Ohio..

Polisen - 05 sep 14 kl. 20:53

Bra dialoger och inga oroligheter under fredagens valmöten i Skåne

Under fredagen genomförde SD flera valmöten i Skåne. I Lund och Malmö fanns många motdemonstranter på plats men polisen hade en bra dialog med dem så störningarna ledde inte till några oroligheter..

Polisen - 06 sep 14 kl. 20:52

Valmöten utan våldsamheter

De valmöten som planerats under lördagen kunde genomföras, samtidigt som andra uppfattningar kunde framföras. Polisen är nöjd med dagens insatser..

Polisen - 12 sep 14 kl. 07:59

Valdagen i sikte - då har Polisen ansvarat för säkerheten vid 5700 valmöten

Söndagen den 14 september är det val till riksdag, landsting och kommuner. Då har Polisen ansvarat för säkerheten vid flera tusen valmöten. De flesta har genomförts tryggt och säkert, ett fåtal har krävt mer av Polisen på grund av ordningsstörningar..

Dagen - 13 mar 15 kl. 03:00

Benjamin Netanyahu riskerar förlora makten – ger sig ut på valmöten

NETANYA. Benjamin Netanyahu kämpar mot vikande opinionssiffror.Premiärministern åker från valmöte till valmöte för att blåsa liv i sina anhängare – och inte minst i partiapparaten..

SR - 26 feb 17 kl. 13:42

Politiker varnar för turkiska valmöten i Tyskland

Rykten om att Turkiets president Erdogan tänker hålla valmöte i Tyskland inför folkomröstningen om en ny författning i april, väcker skarp kritik..

SR - 11 mar 17 kl. 17:50

Turkiska valmöten väcker inga protester i Sverige

Samtidigt som turkiska kampanjmöten stoppats i flera Europeiska städer väcker liknande möten i Sverige inte lika starka reaktioner. I morgon besöker den turkiske toppolitikern och före detta ministern Mehmet Mehdi Eker Stockholm för att kampanjtala inför folkomröstningen i april..

Polisen - 25 aug 14 kl. 18:33

Polisens arbete under tillstångsgivna valmöten i Jönköping och Värnamo den 27 augusti

Den 27 augusti kommer polisen finnas på plats i Jönköping och i Värnamo för att säkerställa att tillståndsgivna torgmöten kan genomföras på ett säkert sätt..

Expressen - 21 mar 17 kl. 01:06

USA-experten om Trumps massmöten

Expressens USA-expert Frida Stranne svarar på frågor om Trumps strategi med massmöten och hur detta går hem i olika väljargrupper..

Barometern - 26 aug 14 kl. 06:32

Polisen rustar för SvP-möten

På torsdag kommer Svenskarnas Parti till länet för att hålla valmöten. – Vi räknar med att det blir en lugn tillställning, säger Fredrik Jonsson, stabschef vid polisen i Kalmar län. Det var i lördags som partiets valmöte i Malmö urartade och flera personer skadades.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 10 minuter sedan

Attackerades av fyra hundar – men Gösta lurade döden

Cockerpoohunden Gösta svävade mellan liv och död efter att han attackerats av fyra andra hundar.Han fördes till Vettris veterinärklinik i Halmstad och genomgick klinikens längsta operation någonsin. Men Gösta överlevde, fick komma hem igen och är numera helt friskförklarad.

Expressen - 5 minuter sedan

Klart i dag: Då kommer skatteåterbäringen

Miljoner svenskar kan redan i dag pricka in när skatteåterbäringen nästa år kommer in på kontot.Skatteverket har nämligen fastställt två viktiga datum för deklarationen år 2020.Men för att få pengarna tidigt gäller det att inte missa en viktig detalj..

Expressen - 30 minuter sedan

Varannan lärare: Råder tystnadskultur i skolan

En tystnadskultur råder inom den svenska skolan. Lärare straffas för att ha framfört kritik mot verksamheten.Det anser varannan tillfrågad lärare i en undersökning som Skolvärlden genomfört..

Expressen - 1 timme sedan

Familjen befaras död: ”Gör allt vi kan för att komma till ön”

Den lokala polisen befarar att 13 personer avlidit i vulkanutbrottet i norra Nya Zeeland. En brottsutredning har inletts för att undersöka omständigheterna kring katastrofen – samtidigt som namn och nationaliteter på offren börjat offentliggöras. .

Expressen - 1 timme sedan

Flygplan med 38 passagerare har försvunnit

Ett chilenskt militärplan med 38 passagerare har försvunnit på väg mot Antarktis. .

Expressen - 4 timmar sedan

Norska Ingrid har släppts – satt häktad i Japan

Norska studenten Ingrid Martinussen, 32, som suttit häktad i Japan sedan i november har släppts skriver Dagbladet. Martinussen var misstänkt för att ha tagit emot ett paket med narkotiska kakor eller kex, men har nu alltså släppts på fri fot. .

Expressen - 5 timmar sedan

Förrädiskt på vägarna – SMHI varnar för ishalka

Skiftande temperaturer skapar ett förrädiskt väglag på många håll i Sverige.På tisdagen har SMHI utfärdat varningar för ishalka i stora delar av Svealand och Götaland..

Expressen - 5 timmar sedan

Bil har övertänt på väg

En bil har börjat brinna på en väg i Krylbo i södra Dalarna.På bilder från platsen kan man se hur bilen är fullt övertänd. .

Expressen - 6 timmar sedan

Ryssland och Ukraina har enats om att nå eldupphör före årsskiftet

Ukraina och Ryssland har enats om att försöka nå ett fullständigt eldupphör i östra Ukraina innan året är slut.Det meddelar ryske presidenten Vladimir Putin och Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj efter att ha mötts i Paris på måndagen, skriver Reuters..

Expressen - 6 timmar sedan

Politikern anklagas: Ska ha tystat ner dotterns våldtäkt

Bob Hawke var i färd att ta över det australiska arbetarpartiet när hans dotter anklagade en partikollega för våldtäkt.Han bad henne då att vara tyst – för hans karriärs skull.Det visar nya domstolsdokument.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.