Realtid > Ekonomi

Sunday, 08 December, 20:11

Realtid - 03 dec 19 kl. 09:22

Vd ökar innehav i EQT-bolagetBimobjects vd Carl Silbersky har köpt en miljon aktier av Procedurak Labs, som är helägt av bolagets grundare Stefan Larsson. Aktien stiger på nyheten..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
EQT, Carl Silbersky, Procedurak Labs, Stefan Larsson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vd ökar, innehavi , EQT-bolaget
Affärsvärlden - 08 jun 16 kl. 07:24

Investors vd ökar innehav i bolaget

Investmentbolaget Investors vd Johan Forsell har ökat sitt innehav i bolaget genom ett köp av 3.000 A-aktier, det framgår av tisdagens insynslista från Finansinspektionen. Hans innehav uppgår därefter till 26.

HBL - 11 jul 13 kl. 14:36

DNA:s största ägare vill sälja sina innehav i bolaget

Teleoperatören DNA:s största ägare kommer att begära fullmakter att sälja sina innehav i bolaget på bolagsstämmor i slutet av veckan.Operatören kommer eventuellt att säljas helt eller delvis till kapitalplacerare. Bolaget överväger också att introducera sig på börsen.

DI - 27 nov 17 kl. 17:33

Storägare utökar innehav i Xspray Pharma och ingår avtal om lock-up

Xspray Pharma har mottagit information om att Anders Bladh genom helägda bolaget Ribbskottet AB har köpt en mindre del av Recipharms innehav i bolaget, totalt 155 500 aktier. Överlåtelsen har skett utanför börsen. Redeye har beviljat Recipharm undantag från gällande avtal om lock-up, då istället köparen inträder i motsvarande avtal om lock-up..

Sydsvenskan - 13 jan 14 kl. 21:17

Tysk ägare ökar innehav i Probi

Lundaföretaget Probis största delägare, tyska Symrise har ökat sitt innehav i bolaget till över 30 procent. Därmed når Symrise gränsen för budplikt..

Dagens PS - 05 mar 18 kl. 12:35

Miljardären ökar i egna bolaget – igen

I den senaste affären har finansmannen Carl Bennet köpt nära 1,26 miljoner aktier i Arjo, rapporterar Nyhetsbyrån Direkt. Priset per aktie var 26:08 kronor, vilket enligt telegrammet ger en affärslikvid på cirka 32,8 miljoner kronor. Enligt Nyhetsbyrån Direkt sitter Carl Bennet nu på 25 procent av kapitalet och drygt 53 procent av rösterna i Arjo, enligt ägartjänsten Holdings, som Direkt hänvisar till.

DI - 12 nov 18 kl. 10:55

Oppenheimer Funds ökar innehav i Mycronic

Oppenheimer Funds ökar sitt innehav i maskritarbolaget Mycronic och har i dag 5,25 procent av kapital och röster i bolaget. .

DI - 21 aug 13 kl. 15:18

Insider ökar innehav i B&B Tools

Ulf Lilius, vd för B&B Tools, har den 19 augusti köpt 35.000 aktier i bolaget via juridisk person. Samma dag utökade han sitt personliga innehav med 9.

DI - 23 okt 15 kl. 09:16

Vd i Avensia ökar innehav med 300.000 aktier

Vd:n för IT-bolaget Avensia, tidigare InXL Innovation, Robin Gustafsson har i dag ökat sitt innehav med 300.000 aktier, från 1,7 miljoner till 2,0 miljoner aktier. Det framgår av ett pressmeddelande..

SvD - 13 aug 15 kl. 13:22

Eniros vd ökar sitt innehav i bolaget

Eniros vd sedan i december i fjol, Stefan Kercza, köpte den 7 augusti 104 000 Eniroaktier och äger därefter totalt 200 000 aktier i bolaget..

DI - 07 mar 17 kl. 14:19

Vd ökar innehav i Elekta

Elektas vd Richard Hausmann köpte den 2 mars 5.000 aktier i bolaget, dagen efter bolaget offentliggjorde sin rapport för det tredje kvartalet..

SvD - 25 maj 15 kl. 18:21

Sca: chefsjurist Ökar innehav

SCA:s chefsjurist Mikael Schmidt har köpt 3.500 B-aktier i bolaget och innehar därefter 10.000 B-aktier..

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 12 timmar sedan

“Resan från Gällivare till Stureplan var inte spikrak”

Lars Söderfjell är killen från Lappland som ville bli auktoriserad revisor, men hamnade vid Stureplan och finansbranschen. Vad har varit hans bästa karriärbeslut och vad har varit hans sämsta? Och hur var det att vara misstänkt för marknadsmissbruk?

Realtid - Igår: 08:30

Finansiell demens och fintechbolaget som alla snackar om

Nyheter i blodet, finansiell demens och fintechbolaget som alla snackar om. Det är innehållet i chefredaktör Johan Såthes krönika..

Realtid - Igår: 07:35

Stark dragning till Klarna, lyxhotell och Allra

När vi går igenom de tio mest lästa artiklarna publicerade den senaste veckan på Realtid ser vi att Klarna, ett lyxhotell i Lärkstaden och Allrarättegången lockar väldigt många läsare..

Realtid - I förrgår: 16:50

Finansanalytikerna önskar mer hållbarhet och fler kvinnor

Sveriges Finansanalytikers Förening, SFF, vill få en bättre integration av hållbarhet i finansanalysen och hoppas få mer kvinnor till branschen. Nye ordföranden Lars Söderfjell tycker att det är "jättemärkligt" att så få kvinnor idag visar intresse..

Realtid - I förrgår: 16:50

Finansanalytikerna önskar mer hållbarhet och fler tjejer

Sveriges Finansanalytikers Förening, SFF, vill få en bättre integration av hållbarhet i finansanalysen och hoppas få mer kvinnor till branschen. Nye ordföranden Lars Söderfjell tycker att det är "jättemärkligt" att så få tjejer idag visar intresse..

Realtid - I förrgår: 15:46

Alf Göransson kan bli ny ordförande för NCC

Alf Göransson föreslås bli ny ordförande för NCC..

Realtid - I förrgår: 15:15

Starka jobbsiffror i USA – Stockholmsbörsen lyfter på beskedet

I USA ökade antalet sysselsatta utanför jordbrukssektorn med 266 000 personer i november. Stockholmsbörsen lyfter kraftigt efter de nya siffrorna..

Realtid - I förrgår: 14:55

Tyder fastighetsboomen på finansiell demens?

Samhällsfastigheter är det nya svarta inom finansbranschen. Realtids krönikör Per Lindvall undrar om inte om många investerare drabbats av kollektiv finansiell demens..

Realtid - I förrgår: 14:05

Carnegie bäst på nordiska företagstransaktioner

Carnegie toppar för fjärde året i rad rankingen bland rådgivare av nordiska företagstransaktioner, enligt Kantar Sifo Prosperas senaste kundundersökning. .

Realtid - I förrgår: 11:50

”Stark efterfrågan på logistik, kontor och hyresbostäder”

Konsolideringarna och uppköpen på fastighetsmarknaden kommer att fortsätta. Det är fredagspanelen överens om. Men hur framtiden för bostadsutvecklarna ser ut råder det delade meningar om..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.