SR > Nyheter

Wednesday, 11 December, 21:15

SR - 03 dec 19 kl. 09:10

Risk för ishalka i nästan hela SverigeDet gäller att vara försiktig ute på vägarna idag – SMHI har utfärdat klass 1-varningar för plötslig ishalka i stora delar av landet..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Sverige, SMHI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Riskför , ishalkai nästan hela , Sverige
Cornucopia - 02 jan 18 kl. 10:10

Försvarsberedningen: 27% risk att Sverige utsätts för väpnat militärt angrepp

Bloggläsarnas dom har fallit. Utifrån försvarsberedningens formulering "väpnat angrepp kan inte uteslutas" är det nu fastställt att detta innebär en risk om 27% att Sverige angrips militärt, dvs av Ryssland som är den enda militära fiende vi har i vårt närområde.
Läsarnas bedömda sannolikhet för olika uttryck.

SVT - 08 aug 19 kl. 14:21

Kristersson om valet av Ylva Johansson: Risk att Sverige får marginell roll i EU

Moderaternas partiledare uttrycker viss oro efter att Socialdemokraterna nominerat Ylva Johansson som ny svensk EU-kommissionär. – Hennes egen politiska profil och regeringens tydliga prioritering av 'den sociala pelaren' innebär en betydande risk för att Sverige framöver kommer få en mer marginell roll i EU. Det vore dåligt både för EU och för Sverige.

BT - 08 aug 14 kl. 16:59

"Liten risk att Sverige drabbas av ebolaepidemi"

Aggressiv och dödlig – ebola hör till de värsta virussjukdomarna i världen. Men risken för Sverige är i princip obefintlig och viruset kan inte heller orsaka någon pandemi.
– När man talar om pandemier är det influensasjukdomar man tänker på, säger smittskyddsläkaren Peter Ulleryd.

Dagen - 20 mar 15 kl. 14:50

Risk att Sverige ses som islamfientligt

Regeringen är oroad för att Sverige ska framställas som islamfientlig i medier i Gulfstaterna. På en presskonferens efter interpellationsdebatten i riksdagen i dag bekräftade Wallström regeringens oro för att det sprids en bild av Sverige som islamfientlig..

SvD - 05 jun 15 kl. 08:30

Risk att Sverige eldar på Mellanösterns kaos

Att västvärlden, däribland Sverige, ger militär hjälp till vissa kurdiska milisgrupper för att bekämpa Islamiska staten prisas på många håll. Senast av ordföranden i riksdagens utrikesutskott och en representant i Sverige för irakiska Kurdistans regionala regering. Risken finns dock att biståndet eldar på nygamla inomkurdiska konflikter vilket ytterligare förvärrar dagens kaos i Mellanöstern, skriver analytikern Per Jönsson..

SvD - 23 nov 12 kl. 10:49

Risk att Sverige går in i recession

Sverige befinner sig i lågkonjunktur ? tunga ekonomer varnar för att nedgången kan gå över i recession..

DI - 18 feb 19 kl. 18:08

Danska domen: Risk att Sverige redan är i recession

Riksbankens fönster för fler räntehöjningar har redan smällt igen. I stället hotar recession i Sverige tyngt av trista bostadspriser och en svagare världskonjunktur. Det spår danska banken Nykredit.

DN - 18 okt 19 kl. 21:00

”Risk att Sverige halkar efter ytterligare inom mobiltelefoni”

Haval van Drumpt, vd Tre: Sverige måste i kommande 5G-beslut låta bli att undergräva den konkurrens som så framgångsrikt drivit på innovation..

Alliansfritt Sverige - 20 aug 14 kl. 09:14

C-landstingsråd om vårdcentraler i konkurs: ”risk man får ta”

I Jönköpings län har ett stort antal av invånarna blivit utan vårdcentral sedan företag tilläts driva just vårdcentraler. Det tog ett halvår för privatägda Hälsoteamet att gå i konkurs. Vad tycker då ansvarigt landstingsråd, Rune Backlund, som drivit igenom att öppna upp för företag i vårdcentralsdriften, om att de vinstdrivande vårdcentralerna har så stora problem att de inte ens lyckas hålla öppet i ett halvår?

Alliansfritt Sverige - 15 okt 12 kl. 16:51

Regeringen får smisk - dolde risk med giftfisk

Källa: Wikimedia Commons
MÖRKNING. I Sverige säljs giftfisk med regeringens goda minne. Bakgrunden är att EU har riktlinjer om hur höga halter av det mycket giftiga ämnet dioxin fisk får innehålla.

Alliansfritt Sverige - 14 jul 11 kl. 11:08

Gravid skulle tvingas jobba - trots risk för missfall


SJUKFÖRSÄKRING. Försäkringskassan ville tvinga gravida Linn Sandström att jobba, trots läkarintyg som sa att hon var för sjuk och att det fanns risk för missfall. Expressen:

Linn Sandström och hennes man Mattias hade försökt skaffa barn i åtta år men drabbats av flera missfall.

Fler nyheter från SR

SR - 30 minuter sedan

Stor ökning av felaktigt utfärdade dödsbevis

Antalet felaktigt utfärdade dödsbevis har ökat kraftigt. Från att runt millennieskiftet årligen legat runt en knapp handfull ärenden är antalet enligt Skatteverket nu drygt ett anmält fall per månad i landet..

SR - 1 timme sedan

Just nu: Stor insats utanför Köpenhamn

Enligt uppgifter från danska medier har polis gått ut och uppmanat människor i Greve utanför Köpenhamn att gå bort från fönstren. Polisens bombgrupp är på plats men i nuläget är informationen knapphändig..

SR - 1 timme sedan

Uppgift: 70-tal döda i attack i Niger

Minst 70 soldater har dödats i en attack mot en militär postering i västra Niger, uppger flera källor för nyhetsbyrån Reuters..

SR - 1 timme sedan

Ny satsning mot hatbrott i Norge

I Norge ska polisen bli bättre på att bekämpa hatbrott. Detta är en av punkterna i regeringens nya handlingsplan mot rasism och diskriminering.

SR - 2 timmar sedan

Löfven hyllar Greta Thunberg: ”Jättestort”

Statsminister Stefan Löfven hyllar Greta Thunberg idag som har utsetts till årets person av den amerikanska tidskriften Time..

SR - 2 timmar sedan

Experten: Största insatsen mot en terrorcell i Danmark

Dagens stora polisinsats i Danmark, där man har gripit ett 20-tal personer som är misstänkta för förberedelse för terrorbrott, är unik. Det menar terrorexperten Magnus Ranstorp. – Den här måste vara den största polisiära instansen mot en terrorcell i Danmark, säger han..

SR - 3 timmar sedan

Nervöst för Corbyn och Johnson inför valet

Kampanjerna inför det brittiska parlamentsvalet i morgon är inne i sina absoluta slutskeden. Den stora frågan är om Torypartiet får majoritet i parlamentet eller inte. Det kan avgöra om Toryledaren Boris Johnson eller Labourledaren Jeremy Corbyn blir premiärminister efter valet..

SR - 3 timmar sedan

Asap Rocky mötte ungdomar i Husby

Den amerikanske rapartisten ASAP Rocky är tillbaks i Sverige efter sommarens uppmärksammade rättegång. Under dagen har han bland annat besökt Stockholmsförorten Husby..

SR - 3 timmar sedan

Hemliga dokumenten avslöjar: Så ska finländare i IS-lägret hanteras

I Finland pågår en stor debatt om finländare på al-Hol-lägret, men det verkar oklart vad regeringens linje är. Enligt Yle finns det planer på att hem de finländare som vill..

SR - 4 timmar sedan

Stora förseningar i tågtrafiken efter tidigare stopp i Stockholm

Tågtrafiken rullar igen sedan halv fem-tiden..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.