PrivataAffärer > Ekonomi

Saturday, 07 December, 11:01

PrivataAffärer - 03 dec 19 kl. 08:55

Tre nya köprekar bland analysernaCarnegie återupptar bevakningen av Sinch, som levererar molnbaserade kommunikationstjänster, med en köprekommendation. Riktkursen är 305 kr. Det framgår av en analys. Aktien stängde på 232,50 kr på måndagen. SEB Equities höjer sin rekommendation för H&M till köp från behåll.
Läs mer på PrivataAffärer
Läs mer om:
Sinch, SEB Equities, Bloomberg, Capital Markets, Pandora, Nyhetsbyrån Direkt, Morgan, Essity, Bloomberg News

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Trenya , köprekarbland , analyserna
PrivataAffärer - 05 feb 18 kl. 10:29

Tre köprekar från Börsveckan

Börsveckan rekommenderar köp av Holmen, Beijer Electronics och Loomis. Däremot anser tidningen att man bör avvakta med Awardit och Qliro samt utfärdar en säljrekommendation för SCA....

PrivataAffärer - 30 apr 18 kl. 08:19

Tre köprekar från Börsveckan

Köp industrikonglomeratet ABB, fästelementbolaget Bufab, nischbanken Collector och specialläkemedelsbolaget Sobi, men avvakta med verkstadskoncernerna Alfa Laval och Husqvarna....

PrivataAffärer - 17 sep 18 kl. 09:29

Tre köprekar i måndagens skörd av analyser

Kepler Cheuvreux höjer sin rekommendation för Concentric till köp från behåll. Riktkursen sänks till 160 från 175 kr. Det skriver Bloomberg News.

PrivataAffärer - 02 dec 19 kl. 13:00

Tre rederiaktier värda att köpa

Från och med årsskiftet börjar nya hårdare bränsleregler gälla för sjöfarten. Kravet på renare bränsle ökar kostnaderna väsentligt eftersom fartygsbränslet svarar för 75-80 procent av de totala driftskostnaderna för ett fartyg. Den nya regleringen av vilket bränsle som är tillåtet i rederibranschen kommer att öka kostnaderna rejält.

Affärsvärlden - 01 okt 12 kl. 08:01

Börsveckans köprekar för tre storbolag

Börsveckan har tre köprekommendationer denna vecka och det är för storbolagen Volvo, Scania och Sampo. För de mindre som granskas blir rekommendationerna avvakta för Opus Produx, Sobi, Cybercom, Micro Systemation (MSAB), Odd Molly och Skånska Energi medan sälj råder för streetmodebolaget Wesc..

PrivataAffärer - 18 okt 17 kl. 09:04

Här är dagens färska köprekar

Flera färska aktieanalyser har dykt upp under onsdagen. Bland annat har Kepler Chevreux kommit med tre helt nya köprekommendationer för fastighetsbolag....

PrivataAffärer - 23 nov 17 kl. 07:55

Här är torsdagens färska köprekar

Tre färska köprekommendationer finns med bland de aktieanalyser som publicerats på torsdagen....

PrivataAffärer - 09 nov 18 kl. 08:57

Här är fredagens många köprekar

Affärsvärldens analystjänst Analys+ rekommenderar köp av teknikkonsulten Rejlers. Det framgår av en analys som lagts ut på tidningens hemsida. ”Med ny ledning ser teknikkonsulten Rejlers äntligen ut att vara på rätt väg.

PrivataAffärer - 18 jan 19 kl. 09:08

Här är fredagens färska köprekar

Barclays Capital höjer sin rekommendation för Boliden till övervikt från jämvikt. Riktkursen höjs till 255 från 230 kr. Det framgår av Bloomberg.

VA - 16 mar 11 kl. 08:39

Tre vinnande aktietips

16 mars Affärsvärlden (AFV) ger köprekommendationer till Pricer, Electrolux och H&M i det senaste numret. Pricer har fått ordentlig fart på försäljningen under nye vd:n Fredrik Berglund. Hittills i år är kursuppgången över 60 procent men till skillnad från många andra kursrallyn i aktien genom åren handlar denna uppgång inte så mycket om förhoppningar, utan mer om att bolaget presterar väldigt bra.

Supermiljöbloggen - 05 jun 14 kl. 09:32

Ny utredare ser tre skäl till varför Sverige kommer klara klimatmålen

Regeringens klimatfärdplan 2050 går nu in i nästa fas. Miljöminister Lena Ek (C) presenterade under onsdagen de två personer som ska leda arbetet med att ta fram förslag till en strategi för hur Sverige år 2050 inte ska ha några nettoutsläpp av växthusgaser. – Det här är ett stort och viktigt uppdrag.

Fler nyheter från PrivataAffärer

PrivataAffärer - 20 timmar sedan

Stark amerikansk jobbstatistik

Antalet sysselsatta utanför jordbrukssektorn i USA ökade med 266.000 personer i november. Arbetslösheten uppgick till 3,5 procent, jämfört med 3,6 procent månaden före.

PrivataAffärer - 21 timmar sedan

”Ansträngd värdering” bakom H&M-familjens minskning i Hexagon

Det säger Ramsburys investeringschef Johan Vögeli till Nyhetsbyrån Direkt på fredagen, dagen efter det blivit känt att H&M-familjen Perssons investeringsbolag sålt 3 miljoner aktier i mätteknikbolaget under november. ”Vi tycker att Hexagon är ett jättefint och välskött bolag och aktien är fortsatt spännande. Bolaget är välpositionerat inför framtiden med sitt högteknologiska innehåll.

PrivataAffärer - 22 timmar sedan

Proffsinvesterare spår global recession inom fem år

”Även stigande statsskulder och en låg ekonomisk tillväxt oroar institutionella investerare världen över”, skriver Funds Europe. I och med att statsskulder fortsätter att stiga är nästan 90 procent av de institutionella investerarna oroliga att det kommer att ha en väsentlig påverkan på den globala ekonomin. Över 80 procent menade på att de förväntar sig en global finansiell kris inom de nästkommande fem åren, skriver Funds Europe.

PrivataAffärer - 23 timmar sedan

Vapentillverkare höjer vinstprognos

Sent på torsdagskvällen rapporterade American Outdoor en försäljning och en justerad vinst för det andra kvartalet i det brutna räkenskapsåret som överträffade analytikernas snittförväntningar, skriver tidningen. Samtidigt höjde bolaget sin försäljningsprognos för helåret till 680-700 miljoner dollar, från 630-650 miljoner dollar. Det var högre än analytikernas snittförväntningar, som låg på 639 miljoner dollar, enligt FT.

PrivataAffärer - 23 timmar sedan

Hernhag: Fem högriskaktier med tillväxtpotential

Erik: Hej Marcus! Om du skulle köpa 5 stycken högriskaktier med tillväxtpotential inför 2020. Vilka blir det då?

PrivataAffärer - Igår: 10:35

Spararnas amerikanska favoritaktier

Beyond Meat hade en fantastisk kursresa efter introduktionen i maj och var som mest upp 839 procent (234,9 dollar) jämfört med introduktionskursen på 25 USD.  Sedan gick luften ur aktien. I slutet av oktober föll kursen ytterligare i samband med att inlåsningsperioden gick ut för tidiga investerare och insiders som passade på att ta hem vinsterna.

PrivataAffärer - Igår: 09:44

Morgan Stanley ser potential på medellång sikt

Morgan Stanley höjer sin rekommendation för Getinge till jämvikt från undervikt. Riktkursen höjs till 163 från 90 kronor. Det framgår av en analys från Morgan Stanley på fredagen.

PrivataAffärer - Igår: 08:47

Här är fredagens färska aktierekar

SEB Equities inleder bevakningen av Oncopeptides med rekommendationen köp. Riktkursen är 149 kr. Aktien stängde på 131,60 kr på torsdagen.

PrivataAffärer - Igår: 07:38

Auktionsfirman sänker helårsprognosen

Lauritz.com spår nu att intäktstillväxten blir mellan 0 procent och -2 procent, jämfört med tidigare +5 procent till +7 procent. Ebitda-resultatet väntas hamna i intervallet 10-15 miljoner danska kronor, jämfört med tidigare 15-25 miljoner danska kronor.

PrivataAffärer - Igår: 06:00

Förvaltarens fyra bästa småbolag

Den aktie som bidrog allra mest till Carnegie Micro Caps utveckling under förra månaden är Stillfront, upp 34 procent under månaden. Det var inte minst årets tredje kvartalsrapport som visade upp ett justerat rörelseresultat som ökade 80 procent och en omsättningsökning på 64 procent som fick aktiekursen att pekar rakt uppåt. ”Naturligtvis är samtliga dessa siffror hisnande.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.