Sydsvenskan > Opinion

Monday, 09 December, 07:03

Sydsvenskan - 03 dec 19 kl. 09:00

Ekonomichef: Tiden är mogen att betala av på skuldernaStaffanstorp är bland de kommuner i Sverige som har störst skuld..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Sverige

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ekonomichef, Tidenär , mogenatt , betalaav på , skulderna
BT - 26 maj 11 kl. 14:21

"Tiden mogen för att gripa Mladic"

Till slut blev det politiskt möjligt att gripa Ratko Mladic.
- Tiden var mogen att gripa honom, säger forskaren Jens Stilhoff Sörensen.
- Det maktnätverk som skyddade Mladic har förändrats.

Skånskan - 08 mar 18 kl. 06:00

”Tiden var mogen för en urladdning”

Krönika ERWP.fif(6)Internationella kvinnodagen uppmärksammas traditionsenligt den 8 mars, det vill säga i dag. Det är en dag då vi som är av manligt kön gör klokt i att låta bli att säga grattis till kvinnor i omgivningen.

YLE - 30 okt 12 kl. 16:04

Tiden är mogen för centrumslingan

Efter tjugo års planerande väntas centrumslingan bli den största omvälvningen i Helsingforstrafiken sedan metron kom. Centrumslingan ska avlasta banorna som leder fjärrtågen till den gamla huvudjärnvägsstationen mitt i Helsingfors. Lokaltågen A, M, K och I kommer nämligen i framtiden att köra ner i tunnel efter Böle station och ta ett varv runt Tölöviken.

YLE - 11 jan 18 kl. 05:00

Tiden är mogen efter 100 år att minnas arkebuseringarna i Jakobstad

Natten mot den 2 mars 1918 avrättades sju personer under inbördeskriget mot Strengbergs fabriksvägg i Jakobstad efter en summarisk rättegång på Stadshotellet. Men först nu är tiden mogen för att placera en minnesplatta i brons på väggen där avrättningarna skedde..

YLE - 01 dec 15 kl. 13:47

Tiden inne för Porkala stad?

Är tiden mogen för Kyrkslätt, Sjundå och Ingå att bilda Porkala stad? - De tre kommunerna har liknande demografi och vi har en gemensam historia, säger riksdagsledamot Anders Adlercreutz (Sfp). Nu skulle det vara ett bra läge att bjuda på ett alternativ till huvudstadsregionen.

DN - 04 sep 11 kl. 00:50

?Tiden mogen sätta betyg på mänskliga rättigheter?

Expert på mänskliga rättigheter: Det är dags att rangordna de mänskliga rättigheterna i ett globalt MR-index. Redskapen finns och det är enkel uppgift om bara viljan finns. FN har en panisk beröringsångest när det gäller att jämföra de mänskliga rättigheterna i olika länder.

YLE - 19 aug 13 kl. 15:58

Tiden mogen för höjda hastigheter på vägarna?

En majoritet av medlemmarna i riksdagens trafikutskott stöder tanken på att höja hastighetsbegränsningarna på vägarna. Medlemmarna fick ta ställning till om man ska få köra upp till 130 km/h på motorväg på sommaren och 110 km/h vintertid samt om begränsningen på mindre trafikerade landsvägar kunde höjas till 90 km/h. Av utskottets 17 medlemmar svarade 13 på Yles enkät.

Sydsvenskan - 19 sep 14 kl. 05:30

”Tiden mogen för nya konstellationer”

I går fick Stefan Löfven det formella uppdraget att bilda ny regering.
– De nya samarbeten han etablerar på riksplanet skapar en trend för hela landet, siar statsvetaren Hanna Bäck, expert på koalitioner..

SmålandsPosten - 15 jan 15 kl. 07:44

Tiden mogen för fusion

Kalmar Lantmän som även omfattar delar av Kronoberg står nära en fusion med Lantmännen för övriga Sverige. En orsak är att kostnaderna för den nya foder­fabriken som invigdes i Kalmar i fjol gjort det svårt att hänga med i prissättningen..

Dagen - 20 jan 16 kl. 03:00

”Tiden mogen att sluta som församlingstjänare”

5 frågor till Olof Djurfeldt, tidigare chef­redaktör på Dagen, som avtackats från sin tjänst som för­­­samlingstjänare i Filadelfia­- för­samlingen i Stockholm..

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 30 minuter sedan

Svensk film ses flitigt i tv-sofforna

Samtidigt som svensk film har svårt att locka publiken till biograferna är den populär hemma i tv-soffan. Fantasydramat "Gräns" sågs av 500 000 personer när den visades på SVT, enligt Anna Croneman, programchef för drama och film på SVT. Under ett samta.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Hjulkalendern del 9: ”Jag är överkänslig mot städer”

I Sydsvenskans hjulkalender tar sig författaren Anna Axfors runt i Skåne på elsparkcykel..

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

”Vi håller på att bli avtrubbade av att ständigt översköljas av nyheter.”

Hellre det än att staten styr våra tankar..

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Flygbolag måste hjälpa drabbade resenärer

Ryanair stänger sin bas på Skavsta och drar ner på trafiken från Sverige nästa år. Men konsumenter som snuvas på en resa ska inte stå utan ersättning enligt Konsumentverket. Lågprisbolaget Ryanair trafikerar i dag ett 30-tal flyglinjer från Skavsta i Ny.

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

Knape Lindberg slutar som förbundskapten

Ulrika Knape Lindberg väljer att sluta som förbundskapten för det svenska simhopplandslaget efter OS i Tokyo 2020, då efter 15 år på posten. Det bekräftar hon i en intervju med Dagens Nyheter. – Jag kommer att jobba fram till OS, sedan slutar jag, säger.

Sydsvenskan - 10 timmar sedan

Stökigt i Trollhättan – polisbil vandaliserad

Det är oroligt i stadsdelen Kronogården i Trollhättan under söndagskvällen. Polisen larmades vid 18-tiden om flera ungdomar som sprang runt och sköt raketer och smällare i området. – Vi åkte dit.

Sydsvenskan - 10 timmar sedan

Brottspodd med eftertanke i stället för våldsporr

”Kulturprofilen” förblir anonym när experterna resonerar kring våldtäktsdomen..

Sydsvenskan - 11 timmar sedan

Ingrid Carlberg har skrivit den definitiva Nobel-biografin

Eva Ström ser människan Alfred Nobel komma till liv..

Sydsvenskan - 11 timmar sedan

Vått gräs, stress och oförskämda golfare – riskerna på golfbanan är många

Arbetet på golfbanan kan vara riskfyllt..

Sydsvenskan - 11 timmar sedan

Frankrike redo ta Trumps hot till WTO

Frankrike är berett att utmana Donald Trump i Världshandelsorganisationen (WTO). USA:s president hotar med strafftullar på champagne och andra franska varor om Parisregeringen inför en särskild skatt på digitala jättar. – Skatten på digitala företag är.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.