Affärsvärlden > Ekonomi

Monday, 09 December, 12:02

Affärsvärlden - 03 dec 19 kl. 08:53

Nervöst inför morgonens partimätningFyra av riksdagens partier har mer att frukta, eller hoppas på, än resten i dagens partimätning från SCB. För S och L kan det bli historiskt låga siffror, för SD historiskt höga och för Moderaterna en indikation på om man tappat platsen som näst största parti mer varaktigt..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
SCB, SD, Moderaterna

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nervöstinför , morgonens, partimätning
DI - 11 maj 17 kl. 18:58

Nervös väntan på stor partimätning

SCB:s stora majmätning blir en rysare för flera partier, där Moderaterna går mot ett stort ras. Samtidigt som Centern lockar till sig nya väljare i storstäderna ser läget fortsatt mörkt ut för Miljöpartiet..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 2 timmar sedan

Carnegie: Denna aktie ska upp idag

Carnegie bedömer att forskningsbolaget Oncopeptides aktie ska handlas upp på måndagen efter data från ASH-kongressen trots en viss försening i den planerade inlämningen av registreringsansökan till FDA för melflufen både som monoterapi och kombinationsbehandling..

Affärsvärlden - 30 minuter sedan

Maskinentreprenör döms för skogsbrand - Stora Enso frias

En maskinentreprenör döms till företagsböter för att ha orsakat den stora skogsbranden i Västmanland 2014. Domslutet innebär att skogskoncernen Stora Enso, som beställde skogsarbetet av entreprenören, frias helt..

Affärsvärlden - 30 minuter sedan

Rusning till Ericsson-aktien under året

Sedan årsskiftet har antalet Ericsson-ägare hos Nordnet ökat med hela 38 procent..

Affärsvärlden - 45 minuter sedan

Danske: Då kan börsfesten fortsätta

2019 har varit ett urstarkt börsår och även om Danske Bank menar att det finns skäl att se över portföljen finns det också kommande händelser som kan ge fortsatt börslyft..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Rasmus Engberg slutar som aktieanalyschef på Handelsbanken

Rasmus Engberg slutar som Handelsbankens chef för aktieanalys, en tjänst han har haft på banken sedan i februari i år. Han går nu över till SHB:s aktiemäklarverksamhet..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Sveriges tidigare Kinaambassadör åtalas

Sveriges fd ambassadör i Kina, Anna Lindstedt, åtalas för egenmäktighet vid förhandling med främmande makt, uppger Åklagarmyndigheten..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Aktierna som faller i måndagshandeln

Stockholmsbörsen inledde vecka 50 - en vecka späckad med inkommande makroekonomiska besked - med handel pendlande kring nollstrecket..

Affärsvärlden - 2 timmar sedan

En helt ny liberalism

Vad avslöjar affärslitteraturen om vår tid? Lyssna på nya Bokpodden, ett samarbete mellan Affärsvärlden och Lendify..

Affärsvärlden - 2 timmar sedan

Fler tror på stigande bopriser

De svenska hushållen tror på en starkare utveckling för bostadspriserna i december jämfört med vad de gjorde föregående månad..

Affärsvärlden - 2 timmar sedan

Stigande försäljning i svenska Ica-butiker

Försäljningen i de svenska Ica-butikerna steg med 4,1 procent i november 2019 jämfört med motsvarande månad i fjol..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.