Affärsvärlden > Ekonomi

Sunday, 08 December, 07:24

Affärsvärlden - 03 dec 19 kl. 08:49

Positiv öppning i korten på börsenStockholmsbörsen gick mot en positiv öppning på tisdagen, efter att OMXS30 slutat 1,4 procent ned på måndagen sedan handelsoron i världen spätts på..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
OMXS30

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Positiv, öppningi , korten, börsen
DI - 19 jun 14 kl. 09:39

Positiv öppning på börsen

Terminerna för de ledande europeiska börsindexen indikerade en positiv öppning på torsdagen, i linje med hur USA-börserna stängde på onsdagen..

PrivataAffärer - 13 feb 15 kl. 09:11

Positiv öppning på Stockholmsbörsen

Efter en något volatil vecka öppnade Stockholmsbörsen ovanför nollstrecket på fredagen. Torsdagens uppgift om eldupphör i Ukraina gav världens börser ett lyft vilket inkluderar Kina som stiger på morgonen....

Affärsvärlden - 04 sep 13 kl. 08:54

Stockholmsbörsen: Positiv öppning i korten

Terminerna för de ledande Europabörserna pekar mot en svagt positiv öppning på onsdagens handel i linje med morgonens handel i Asien..

Affärsvärlden - 12 sep 13 kl. 08:54

Stockholmsbörsen: Positiv öppning i korten

Terminerna för de ledande Europabörserna pekar överlag mot en positiv öppning på torsdagen inför industriproduktionsstatistik för juli i EU-zonen klockan 11. Även på hemmaplan väntar diverse konjunkturdata..

Affärsvärlden - 13 jan 17 kl. 08:46

Positiv öppning väntas på Stockholmsbörsen

Om fredagen den trettonde blir en otursdag återstår att se, men terminerna pekar mot en positiv öppning för de stora Europabörserna. Även för Stockholms del väntas börsen börja med stigande kurser..

Affärsvärlden - 01 okt 19 kl. 08:48

Positiv öppning väntas på börsen

Stockholmsbörsen väntas få en positiv öppning på tisdagen..

Affärsvärlden - 22 feb 13 kl. 09:01

Positiv öppning väntas på börsen

Terminerna för de ledande europeiska börserna indikerar en svagt positiv öppning på fredagen. Ytterligare ett koppel bokslut har inkommit före börsöppning..

Affärsvärlden - 01 mar 17 kl. 08:57

Positiv öppning väntar Stockholmsbörsen

Börsterminerna indikerade en positiv öppning inför onsdagens handelsstart. Donald Trumps tal i natt, som var föga detaljerat men mer positivt betonat än installationstalet, har följts av en blandad utveckling på Asienbörserna. Dollarn har stärkts på Fedledamöters kommentarer som har tolkats som höjd sannolikhet för räntehöjning redan om två veckor..

Affärsvärlden - 01 nov 13 kl. 08:55

Börsen: Terminerna pekar på positiv öppning

Terminerna för de ledande europeiska handelsplatserna drog lätt uppåt inför fredagens öppning på Stockholmsbörsen, som är en halvdag inför Alla helgons dag på lördagen..

Dagens PS - 09 maj 19 kl. 08:34

JUST NU: ”Röd öppning” hotar Stockholmsbörsen

USA:s president Donald Trump uppgav under onsdagskvällen att Kina ”bröt avtalet” och därför ”kommer få betala” om inget avtal uppnås, rapporterar Reuters. ”De avbröt avtalet, de kan inte göra det. Så därför kommer de att få betala.

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - Igår: 15:25

Alf Göransson föreslås ta klubban i NCC

NCC:s valberedning föreslår Alf Göransson att bli vald till ny styrelseordförande i NCC vid nästa ordinarie bolagsstämma som äger rum den 1 april 2020. Detta efter att nuvarande ordförande Tomas Billing har avböjt omval..

Affärsvärlden - Igår: 15:22

Stark jobbrapport ger USA-terminerna skjuts uppåt

En starkare jobbrapport för november än väntat eldade på uppgången i terminerna för de ledande amerikanska börserna inför fredagens öppning..

Affärsvärlden - Igår: 14:43

Urstarka amerikanska jobbsiffror

Antalet sysselsatta utanför jordbrukssektorn i USA ökade med 266.000 personer i november. Arbetslösheten uppgick till 3,5 procent, jämfört med 3,6 procent månaden före..

Affärsvärlden - Igår: 14:56

Miljardärernas paradis

KRÖNIKA Baserat på det vanliga Gini-måttet är Sverige ett av världens mest ojämlika länder när det gäller fördelningen av förmögenheter..

Affärsvärlden - Igår: 14:17

Bolund stödjer FI-förslag för kommersiella fastigheter

Det finns en stor samsyn inom finansiella stabilitetsrådet om att risker förknippade med utlåning till kommersiella fastigheter är något man behöver vara medveten om och det finns ett starkt stöd för Finansinspektionens förslag på detta område. Det sade finansmarknadsminister Per Bolund till journalister efter finansiella stabilitetsrådets möte på fredagen..

Affärsvärlden - Igår: 14:15

Inför noteringen av Saudi Aramco

Aktierna i Saudi Aramco kommer att börja handlas på Tadawul-börsen i Riyad på onsdag den 11 december, enligt ett uttalande från bolaget..

Affärsvärlden - Igår: 13:46

Alphabet stäms av fackförbund

Googles ägarbolag Alphabet stäms av amerikanska fackförbundet Communications Workers of America. Bolaget anklagas för att ha gett organisatörer som önskade engagera sig i facklig verksamhet sparken, enligt Reuters..

Affärsvärlden - Igår: 13:36

Därför minskar Perssons investeringsbolag i Hexagon

En kursuppgång på över 30 procent under 2019 och den efterföljande "något" ansträngda värderingen ledde fram till Ramsburys beslut att skala ned innehavet i Hexagon..

Affärsvärlden - Igår: 13:29

Starbreeze tar nedskrivning på 111 miljoner

Starbreeze och Smilegate har beslutat att avsluta samarbetet kring det Crossfire-relaterade spelprojektet, vilket medför en nedskrivning om 111 miljoner kronor under det fjärde kvartalet 2019..

Affärsvärlden - Igår: 13:31

Aktierna som backar på börsen

Stockholmsbörsen låg på plus vid lunchtid på fredagen, liksom andra Europabörser. Men vissa aktier går emot strömmen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.