Affärsvärlden > Ekonomi

Thursday, 12 December, 13:02

Affärsvärlden - 02 dec 19 kl. 13:35

Klarnas kreditförluster har ökat med över 100 procentDet svenska kredit- och betalbolaget Klarnas kreditförluster, utställdalånsom inte har betalats av kunder eller som bolaget bedömer inte kommer att betalas, har ökat med över 100 procent under årets nio första månader. Det uppger DI Digital med hänvisning till Klarnas delårsrapport..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Klarnas, DI Digital

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Klarnas, kreditförlusterhar , ökatmed över , 100procent
Realtid - 02 dec 19 kl. 14:21

1,2 miljarder kronor i kreditförluster för Klarna

Betalbolaget Klarnas kreditförluster har ökat med över 100 procent under årets nio första månader. Fram till slutet av september i år uppgick Klarnas totala kreditförluster till nästan 1,2 miljarder kronor..

DI - 30 aug 16 kl. 09:25

Klarnas kreditförluster rusar

Betalföretaget Klarnas snabba expansion kostar pengar. Kreditförlusterna har nära nog fördubblats jämfört med i fjol, enligt det färska bokslutet..

DI - 30 okt 18 kl. 09:32

Norwegian Finans faller tungt i Oslo efter ökade kreditförluster

Bank Norwegians ägarbolag Norwegian Finans ASA faller tungt på Oslobörsen efter att ha lämnat rapport för tredje kvartalet. Enligt delårsrapporten ökade bankens kreditförluster med över 100 procent..

Cornucopia - 11 feb 15 kl. 17:48

Skenande kreditförluster hos böndernas Landshypotek

Bondebanken Landshypotek gjorde ett rekordresultat under 2014, som går tillbaka som återbäring till bankens skuldsatta medlemmar. Samtidigt har dock kreditförlusterna rusat i höjden.

Dock handlar det inte om att bönderna generellt börjar kasta in handduken, utan det sägs vara ett färre antal stora lån som gått åt helvete.

PrivataAffärer - 31 okt 16 kl. 08:35

Rekordlåga kreditförluster för Collector

Collector redovisade rekordlåga kreditförluster i det tredje kvartalet och alla tidiga indikatorer på eventuellt framtida kreditförluster viker ner....

Kristianstadsbladet - 07 feb 18 kl. 11:33

Stora kreditförluster pressar Handelsbanken

Handelsbanken missar analytikernas förväntningar grovt. Stigande kreditförluster är en förklaring. - Kvartalsvis kan det skilja sig men under året har vi lägre kreditförluster än föregående år och de är på en mycket låg nivå, säger Anders Bouvin, vd på Handelsbanken, till TT.

YA - 07 feb 18 kl. 11:33

Stora kreditförluster pressar Handelsbanken

Handelsbanken missar analytikernas förväntningar grovt. Stigande kreditförluster är en förklaring. - Kvartalsvis kan det skilja sig men under året har vi lägre kreditförluster än föregående år och de är på en mycket låg nivå, säger Anders Bouvin, vd på Handelsbanken, till TT.

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 3 timmar sedan

Ny vd för Skistar

Tillräder den nya tjänsten till sommaren..

Affärsvärlden - 3 timmar sedan

Nordea har infört anställningsstopp i alla länder

Nordea har sedan mitten av november infört ett anställningsstopp som gäller i alla länder och i alla delar av organisationen..

Affärsvärlden - 4 timmar sedan

Köpråd för friluftsspecialisten - dagens nya aktieråd

Flera rekommendationsändringar har kommit in under torsdagen..

Affärsvärlden - 4 timmar sedan

Avvaktande på Asienbörserna

Asienbörserna var överlag upp på torsdagen efter att Federal Reserve lämnat den amerikanska styrränta orörd på onsdagskvällen..

Affärsvärlden - 5 timmar sedan

Securitas köper australiskt säkerhetsföretag

Securitas har ingått avtal om att förvärva ett australiskt säkerhetsföretag med försäljning på cirka 240 miljoner kronor. Priset beräknas bli motsvarande 210 miljoner kronor..

Affärsvärlden - 5 timmar sedan

Fed-chefen ser lägre behov av räntehöjningar

Behovet av räntehöjningar är lägre nu eftersom inflationen är fortsatt låg trots att arbetsmarknaden har utvecklats starkt. Det sade Fed-chefen Jerome Powell vid en presskonferens efter räntebeskedet tidigare på onsdagen..

Affärsvärlden - 5 timmar sedan

Holmen investerar miljarder i Blåbergsliden vindkraftpark

Skogsbolaget Holmen har fattat beslut om att uppföra Blåbergsliden vindkraftpark på egen mark utanför Skellefteå. Investeringen uppgår till 1,3 miljarder kronor och omfattar 26 vindkraftverk med en total effekt om 143 megawatt..

Affärsvärlden - 5 timmar sedan

Uppåt på USA-börserna

Börserna i New York handlades med dragning uppåt under onsdagen, samtidigt som den amerikanska centralbanken Federal Reserve lämnade räntan oförändrad..

Affärsvärlden - 5 timmar sedan

Arbetslösheten stiger

Totalt var 364.000 personer, 7,2 procent av arbetskraften, inskrivna som arbetslösa på någon av landets arbetsförmedlingar i slutet av november..

Affärsvärlden - 7 timmar sedan

Växlar ned i aluminiumbolaget

ANALYS Det nya förvärvet är strategiskt rätt, men på kort sikt tätnar orosmolnen. Affärsvärlden ställer sig vid sidan om aluminiumbolaget..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.