SR > Nyheter

Friday, 13 December, 07:30

SR - 03 dec 19 kl. 08:34

Det blir dyrare att röka i DanmarkI Danmark finns nu en majoritet i Folketinget för att höja priset på cigaretter kraftigt..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Danmark, Folketinget

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Det blir dyrareatt , rökai , Danmark
Sydsvenskan - 29 nov 11 kl. 13:49

Dyrare buss i Danmark

Foto:Torbjörn Carlson
Det blir dyrare att åka kommunalt, även på andra sidan Sundet.
I Danmark har den dåvarande oppositionen länge lovat sänkta avgifter på tåg och buss. Nu sitter de partierna i regeringen och har beslutat höja priserna med 3,1 procent från 17 januari.

IDG - 28 apr 17 kl. 18:03

Dyrare appar i Danmark och euro-länder


På grund av valutakursförändringar har Apple beslutat att höja priserna för appar i App Store i Danmark, Mexiko och samtliga länder som använder euro..

FriaTider - 18 sep 14 kl. 20:43

Icke-vit invandring allt dyrare för Danmark

Kristianstadsbladet - 21 okt 12 kl. 15:12

Lite dyrare el i Malmövillan

Visst blev elen dyrare i södra Sverige, men inte så mycket som befarat.I snitt har kunderna i elområde Malmö fått betala 2,3 öre mer per kilowattimme jämfört med kunderna i Mellansverige.
För snart ett år sedan, den 1 november 2011, delades Sverige in i fyra elområden.

YLE - 15 sep 13 kl. 12:04

Maten blir bara dyrare

Maten var nästan en femtedel dyrare i Finland i fjol, än i EU-länderna i medeltal, visar Statistikcentralens jämförelse. Bland de femton så kallade gamla EU-länderna är Finland fjärde dyrast, efter Danmark, Sverige och Österrike. Och maten i Finland blir bara dyrare.

Sydsvenskan - 02 jan 12 kl. 11:18

Köpenhamn blir dyrare att bo i

Foto: Thomas Löfqvist
Billiga bostäder i Köpenhamn är på väg att bli dyrare. Stor inflyttning pressar upp priserna på lång sikt, säger experter.
Just nu är priserna på hus låga och marknaden ovanligt trög i Danmark.

SvD - 03 nov 11 kl. 06:05

Dyrare att röka och snaska i Danmark

Cigaretter, öl, vin, godis, läsk och choklad blir dyrare nästa år i Danmark om den nya regeringen får igenom det budgetförslag som presenteras i dag..

Sydsvenskan - 03 nov 11 kl. 08:24

Dyrare att röka i Danmark

Foto: Scanpix
Cigaretter, öl, vin, godis, läsk och choklad blir dyrare nästa år i Danmark om den nya regeringen får igenom det budgetförslag som presenteras i dag. Från 2013 omfattas även varor som sylt och ketchup.
KÖPENHAMN.

Kristianstadsbladet - 30 sep 14 kl. 15:52

Färre danska brev blir dyrare


Danskarna sänder allt färre brev med posten. Det får Post Danmark att ändra prissättningen.När julposten är utdelad höjs portot.

BT - 30 sep 14 kl. 15:52

Färre danska brev blir dyrare

Danskarna sänder allt färre brev med posten. Det får Post Danmark att ändra prissättningen. När julposten är utdelad höjs portot.

SR - 19 sep 19 kl. 07:01

Dyrare att röka i Danmark

Det ska bli dyrare att röka i Danmark..

Fler nyheter från SR

SR - 15 minuter sedan

Statsvetare: Genomtänkt strategi bakom Tories seger

Boris Johnson får sitta kvar som premiärminister – nu med en egen majoritet i parlamentet för konservativa Tories. Ett oväntat valresultat, enligt Nicholas Aylott, statsvetare vid Södertörns högskola, som nyss intervjuades i P1-morgon..

SR - 45 minuter sedan

Historiskt klimatbesked från EU

EU-länderna har enats om ett klimatneutralt EU år 2050. Det enades stats- och regeringscheferna om i natt på toppmötet i Bryssel. Men ett land ställde sig utanför - Polen - Men EU:s ordförande såg det ändå som en framgång..

SR - 2 timmar sedan

Löfven: Tråkigt med resultatet för Labour

Det blir en tydlig majoritet för Tories i det brittiska valet bäddar för att brexit blir av och att Storbritannien lämnar EU den 31 januari. Ett klart resultat var vad ledarna på EU:s toppmöte i Bryssel önskade sig..

SR - 1 timme sedan

Corbyn avgår – men inte än

Labour går mot sitt sämsta val på många årtionden, och partiledaren Jeremy Corbyn säger nu att han inte kommer att vara Labours ledare vid nästa val..

SR - 1 timme sedan

Säker majoritet för Tories

Boris Johnsons tories hat nu säkrat sin majoritet i det brittiska parlamentet..

SR - 6 timmar sedan

EU-länderna eniga om nollutsläpp år 2050

EU:s stats- och regeringschefer har nu avslutat sina klimatförhandlingar för natten på toppmötet i Bryssel..

SR - 7 timmar sedan

Labour riskerar sämsta valet sedan 80-talet

Om vallokalsundersökningen i Storbritannien står sig är det ett historiskt dåligt resultat för socialdemokratiska Labour. Inte sedan 80-talet har partiet fått ett så dåligt resultat i ett parlamentsval..

SR - 7 timmar sedan

Skotska SNP mot brakseger i Skottland

Det skotska nationalistpartiet SNP ser ut att få fullständig dominans i de skotska valkretsarna. 55 av 59 platser i det brittiska parlamentet går till SNP. Något som kan öppna för en ny omröstning om självständighet.

SR - 8 timmar sedan

Brittiska valrysaren pekar på seger för Boris Johnson och brexit

I den första vallokalsundersökningen efter det brittiska ödesvalet pekar mycket på att de konservativa i Tories, ledda av Boris Johnson får en klar majoritet i det brittiska parlamentet..

SR - 8 timmar sedan

Uppgifter om undertecknat handelsavtal USA-Kina

Det kommer uppgifter om att USA:s president Donald Trump ska ha skrivit under ett handelsavtal med Kina, efter den 17 månader långa handelskonflikten mellan länderna..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.