Nyan > Svenskfinland

Sunday, 15 December, 17:31

Nyan - 03 dec 19 kl. 08:00

Tillfällig rondell vid HammarlandsvägTrafiken på Landsväg 1, Hammarlandsvägen, leds nu via en tillfällig rondell vid ”flygfältsrondellen” i Jomala Möckelö. Den temporära väglösningen gäller, enligt landskapsregeringens beslut i går den 2 december, under perioden 2 december 2019 till 31 maj 2020. (ab)
Tillbaka till startsidan
Tipsa Nyan.
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
Hammarlandsväg, Landsväg, Jomala Möckelö, Nyan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tillfällig, rondellvid , Hammarlandsväg
YLE - 02 aug 12 kl. 10:21

Tillfällig rondell vid Stormossen

En tillfällig rondell har upprättats vid Stormossen på Karlebyvägen i Korsholm. Den tillfälliga rondellen är ett led i bygget av omfartsvägen som ska gå mellan Stormossen i Korsholm och Hemstrand i Vasa..

YLE - 07 sep 17 kl. 04:20

Stor efterfrågan på tillfällig inkvartering i Östnyland

Entreprenörer som jobbar i Sköldvik till exempel under revisioner behöver någonstans att bo. En ny inkvartering har öppnat i Johannisberg i Borgå. Som bäst pågår en femårsrevision i Borealis i Sköldvik.

YLE - 24 aug 17 kl. 19:15

Kaskö föreslås få tillfällig stadsdirektör

Allt tyder på att Lis-Marie Enroth-Niemi blir tillfällig stadsdirektör i Kaskö. Hon ska sköta uppgiften i tre månaders tid. Kaskö söker som bäst efter en ny stadsdirektör och ansökningstiden går ut den 15 september.

Nyan - 16 feb 16 kl. 12:24

Tillfällig näringsrätt för Orkla

Landskapsregeringen har beviljat Orkla Confectionery and Snacks Finland Ab tillfällig näringsrätt för ett år. Bolagets två åländska styrelsemedlemmar Peter Grönlund och Kenneth Neovius har lämnat styrelsen och för att få ha näringsrätt på Åland måste en del av bolagsstyrelsen bestå av åländska ledamöter.

Bolaget ansökte om ett års tillfällig näringsrätt för att, enligt ansökan, ha tid att söka ersättare för Grönlund och Neovius och sedan kunna söka om permanent näringsrätt säger landskapets chefsjurist Sören Silverström.

Cornucopia - 17 okt 17 kl. 12:37

Regeringen: "[Loggar har bara] administrativt syfte av tillfällig betydelse"

Medan svenska folket alltså ska loggas i två år, så har regeringskansliets e-postloggar bara "administrativt syfte av tillfällig betydelse" och är bara "ett redskap för it-avdelningen att felsöka". Därför raderas loggarna inom två veckor istället för två år som för allmänheten om regeringen får bestämma.
Högst två veckors loggning pågår.

NSD - 24 nov 15 kl. 16:02

Dags för tillfällig rondell

Så var det dags igen, precis som Svartöleden öppnats för trafik igen är det dags för nya störningar i området..

Nerikes Allehanda - 17 okt 17 kl. 15:33

Rudbecksgatan öppen för trafik – tillfällig rondell blir kvar på Öster

Ombyggnationen av Rudbecksgatan på Öster börjar gå mot sitt slut, skriver Örebro kommun på sin hemsida.
Gatan är åter öppen för trafik..

Nerikes Allehanda - 17 okt 17 kl. 15:33

Rudbecksgatan har öppnats för trafik – tillfällig rondell blir kvar på Öster

Ombyggnationen av Rudbecksgatan på Öster börjar gå mot sitt slut, skriver Örebro kommun på sin hemsida.
Gatan är åter öppen för trafik..

Skånskan - 15 jun 18 kl. 14:00

Tillfällig bro när järnvägen byggs ut

HJÄRUP Jakriborg i Hjärup får en ny infart i samband med att järnvägen byggs ut till fyra spår.Trafikverket har arbetat med att flytta bullervallen vid Vragerupsvägen.
I augusti ska en tillfällig bro byggas över järnvägen och det har man förberett för genom att bygga upp med jordmassor.

SmålandsPosten - 20 maj 14 kl. 06:25

Tillfällig skolchef hela nästa läsår

Haganässkolan kommer förmodligen att ha en tillfällig chef ytterligare ett år. Nu tvingas man dessutom söka en ny rektor, sedan Olof Ivarsson valt att kliva av. Redan för ett år sedan rapporterade Smålandsposten om att Haganässkolans administration upplevde arbetsmiljön som stressig.

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 2 timmar sedan

Person misstänkts för skadegörelse på restaurang

Under natten till söndag fick polisen ett samtal från en restaurang i Mariehamn. En person misstänks nu för skadegörelse och utredningen fortskrider, uppger polisen. Polisen beskriver i övrigt en lugn helg trots att julen stundar och julfester ägt rum som i regel brukar innebär mera jobb för polisen.

Nyan - 3 timmar sedan

Julia kom in på polisutbildning

Julia Johnsson från Mariehamn är en av de ålänningar som har antagits till Polisyrkeshögskolan i Tammerfors. .

Nyan - 5 timmar sedan

Polisen utreder misstänkt sexualbrott på kryssningsfartyg

Svensk polis utreder ett misstänkt sexualbrott som ska ha ägt rum på Viking Lines m/s Mariella under natten till lördag, rapporterar rapporterar Iltalehti. Fartyget var på väg från Helsingfors till Stockholm. Enligt tidningen är offret för det misstänkta brottet en kvinna som steg av i Mariehamn.

Nyan - Igår: 14:22

Holmström 32:a i La Venosta

Isac Holmström gjorde ett starkt lopp och åkte in som 32:a man i La Venosta i långloppscupens andra del som avgjordes i idag. Holmström åkte in på tiden 1.34,20 vilket var knappt fyra minuter efter segraren Ermil Vokuev från Ryssland.

Nyan - Igår: 13:23

”Magin är mitt vapen”

Magikern Joe Labero har i år bland annat intagit Las Vegas med sin show ”Inferno: The fire spectacular”. Snart går flyttlasset till Asien och Macau, men innan flytten hinner Labero nu på söndag göra ett mellanspel på Åland med sin intimare föreställning ”Joe Labero på oväntat besök”. .

Nyan - Igår: 20:21

Ljus, värme och hållbarhet under årets luciafirande

Tillbaka till startsidan Tipsa Nyan.

Nyan - Igår: 19:05

De vill sprida pilgrimstanken genom vandring och cykling

– Vi vill sprida pilgrimstanken över Åland, säger Kiki Alberius-Forsman och Maria Widén som under vintern och våren leder vandring och cykling till de åländska kyrkorna. .

Nyan - Igår: 18:30

Ändrade planer för Holmström – startar i La Venosta

LÄNGDSKIDOR. Trots att Isac Holmström inte hade planerat för flera Visma-tävlingar innan årsskiftet kommer han ändå till start i italienska La Venosta. .

Nyan - Igår: 18:00

ÅEA utökar sin vindkraft

Puhuri Oy, i vilket Ålands Elandelslag äger 4,5 procent, investerar i en ny vindkraftspark i Haapavesi och Kärsämäki kommuner. – Parken består av åtta vindkraftverk med en beräknad årsproduktion som motsvarar cirka 45 procent av Ålands elkonsumtion, skriver ÅEA i ett pressutskick. Parken är en av sju parker ingår i det finska produktionsstödet för förnyelsebar energi som introducerades i början av 2019.

Nyan - I förrgår: 17:00

Eckerö vill ha socialhandledare

Eckerö kommunstyrelse har konstaterat att det finns behov att inrätta en tjänst som socialhandledare i kommunen. I nuläget är detta uppdrag tidsbegränsat. – En inrättad ordinarie tjänst bidrar till kontinuitet och stabilitet för socialkansliet och dess klienter, skriver fullmäktige.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.