Alingsås tidning > Nyheter

Friday, 06 December, 07:34

Alingsås tidning - I förrgår: 07:44

Hemfridsbrott i AlingsåsVid 20-tiden på måndagskvällen får polisen in samtal från en person som säger att två personer befinner sig i utanför dennes adress och vägrar lämna. Enligt polisen känner den målsägande och de misstänkta till varandra och detta ska ha inträffat vid tidigare ett tillfälle tidigare. Det finns ingen gripen i ärendet.  En anmälan om hemfridsbrott är upprättad..
Läs mer på Alingsås tidning
Läs mer om:
Alingsås

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hemfridsbrotti , Alingsås
Nyan - 13 jan 17 kl. 09:52

Åtal för misshandel och hemfridsbrott

I går torsdag åtalades en ung man i Åland tingsrätt för misshandel, hemfridsbrott och lindrig skadegörelse.
En ung man åtalas för två fall av misshandel, hemfridsbrott och lindrig skadegörelse när han tagit sig in i sin före detta sambos hem. Målsäganden är mannens före detta sambo och hennes vän.

Sydsvenskan - 05 feb 11 kl. 01:30

Kvinna åtalas för hemfridsbrott med yxa

Kvinnan slog sin rival medvetslös och försökte föra bort henne i taxi.
Senare misshandlade hon rivalen med en hammare. Nu åtalas hon misstänkt för misshandel, hot, olaga frihetsberövande och hemfridsbrott.

Västerbottens Folkblad - 23 mar 12 kl. 22:14

Två hemfridsbrott i länet

VINDELN/HÖRNEFORS Under fredagskvällen har polisen fått två larm om hemfridsbrott. VINDELN/HÖRNEFORS Under fredagskvällen har polisen fått två larm om hemfridsbrott. Vid 20-tiden skickades en patrull till en adress i Vindeln.

Kristianstadsbladet - 08 mar 13 kl. 09:30

Är installationen ett hemfridsbrott?

Hyresgästen i Broby ville inte att bredbandsuttag installerades utan att hon var hemma. Men så blev fallet. Nu har händelsen polisanmälts som hemfridsbrott.

SmålandsPosten - 04 sep 13 kl. 06:55

Chef polisanmäls för hemfridsbrott

En chef är polisanmäld för hemfridsbrott efter att ha tagit sig in i en anställds lägenhet för att kontrollera att han var hemma. Händelsen skedde någon gång mellan tisdagen och onsdagen i förra veckan. Enligt polisen hade chefen inte hört av sin anställd och blev då orolig.

SmålandsPosten - 31 dec 13 kl. 09:59

48-åring anhållen för grovt hemfridsbrott

Under natten till nyårsafton trängde sig en 48-årig Växjöbo in i en grannlägenhet.
Han sitter anhållen för grovt hemfridsbrott. Vid halvtretiden på natten kontaktades polisen första gången.

SmålandsPosten - 16 jul 14 kl. 13:11

Misstänks för grovt hemfridsbrott

49-åringen festade till det och hamnade - via altandörren - i den före detta flickvännens soffa och somnade.
Grovt hemfridsbrott, anser åklagaren. Kvinnan som bor i lägenheten var tillfälligt borta när en polispatrull larmas till en adress i Linneryd fredagen den 2 maj.

Nyan - 19 sep 14 kl. 10:02

Utredningar om hemfridsbrott och bedrägeri är klara

Polisen är klar med en utredning gällande misstänkt hemfridsbrott och en utredning gällande misstänkt bedrägeri.
Det första fallet handlar om en händelse som inträffade i augusti i år då en kvinna anmälde att en till henne bekant man olovligen befann sig på hennes gård i Jomala. Polisen ryckte ut till platsen och en anmälan om misstänkt hemfridsbrott upprättades.

Helsingborgs Dagblad - 13 dec 15 kl. 05:04

Polis åtalas för hemfridsbrott

En polis åtalas för hemfridsbrott efter att han gått in i en lägenhet utan beslut om husrannsakan, och tvingat en misstänkt mopedtjuv att lämna ifrån sig nycklarna till fordonet.Händelsen inträffade i Göteborg i maj i år, skriver Göteborgs-Posten.Den misstänkte mopedtjuven gjorde polisanmälan.

Sydsvenskan - 13 dec 15 kl. 05:04

Polis åtalas för hemfridsbrott

En polis åtalas för hemfridsbrott efter att han gått in i en lägenhet utan beslut om husrannsakan, och tvingat en misstänkt mopedtjuv att lämna ifrån sig nycklarna till fordonet.Händelsen inträffade i Göteborg i maj i år, skriver Göteborgs-Posten.Den misstänkte mopedtjuven gjorde polisanmälan.

Fler nyheter från Alingsås tidning

Alingsås tidning - 02 dec 19 kl. 08:41

Hittade okänd man i sin soffa

Tidigt på måndagsmorgonen fick polisen påringning från en person i Herrljunga som hittat en okänd man sovandes i sin soffa. Enligt polis var mannen påverkad och fick föras till sjukhus för vård. När mannen omhändertogs av polis hade han kniv på sig och han är misstänkt för grovt brott mot knivlagen.

Alingsås tidning - 02 dec 19 kl. 08:25

Misstänkt mordbrand i Fåglavik

Sent på söndagskvällen fick räddningstjänsten larm om brand i ett flerfamiljshus i Fåglavik. Innan räddningstjänsten hann fram till adressen hade boende själva hunnit släcka branden. Enligt uppgifter är det papper som har börjat brinna, och någon naturlig förklaring till branden ska inte finnas.

Alingsås tidning - 02 dec 19 kl. 05:20

Dramatik bakom pulkabacken

I Vårgårda har vintern fått lite hjälp på traven – av kommunen.
Men faktum är att den utlovade pulkabacken på Murartorget höll på att bli inställd.
– Vi var oroliga över tillgången på snö, medger gatuingenjör Daniel Miglavs.

Alingsås tidning - 01 dec 19 kl. 18:38

Man trängde sig in i bostad

Vid lunchtid på söndagen fick polisen in en anmälan om en man som trängt sig in i en bostad i Herrljunga. Inne i bostaden ska han ha slagit sönder en mängd föremål. Polis har upprättat en anmälan om hemfridsbrott, skadegörelse och misshandel..

Alingsås tidning - 01 dec 19 kl. 09:40

Rattfull blev av med körkort

På lördagsförmiddagen hade polisen nykterhetskontroll bland trafikanter i närheten kring Systembolaget i Vårgårda. En man fastnade i kontrollen och har rapporterats för rattfylleri. Hans körkort omhändertogs också av polis..

Alingsås tidning - 01 dec 19 kl. 09:44

Greps för stöld i butik

En person misstänks för stöld i en butik på Kungsgatan under lördagseftermiddagen. Väktare upptäckte stölden och grep den misstänkta gärningspersonen innan polis anlände och tog över ärendet..

Alingsås tidning - 01 dec 19 kl. 09:48

Tre fall av misshandel anmälda

Strax innan klockan tre på söndagsmorgonen fick polis larm om en misshandel på Östlyckan. En person fick föras med ambulans till sjukhus men enligt polis rör det sig inte om några livshotande skador. Tidigare under natten anmäldes två fall av misshandel i området kring Museiparken och Åmanska parken.

Alingsås tidning - 01 dec 19 kl. 05:20

Wallins blir Oves

På måndag lämnar syskonen Jesper Wallin och Sofia Hansson, tredje generationens ägare av Wallins grill, över till nya ägare.
– Det känns som att vi går ut när vi är på topp, säger Jesper Wallin.
Historien om Wallins grill tar sin början för 50 år sedan då Jespers och Sofias morfar Nils Boström köpte gatuköket, som då låg längre upp mot Museiparken.

Alingsås tidning - 30 nov 19 kl. 17:02

Isbanan lagas till tomteparaden

Isbanan på Lilla Torget ska vara i åkbart skick till söndagens tomteparad – det är beskedet efter att banan gick sönder under lördagens invigning.
Det är snabba ryck som nu gäller för att få ordning på den nedstängda isbanan på Lilla Torget. Banan fick stängas för skridskoåkning under lördagen, och det innan den hunnit öppnas för allmänhetens åkning.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.