Sydsvenskan > Opinion

Thursday, 12 December, 05:25

Sydsvenskan - 03 dec 19 kl. 07:27

Man död i orkanen i FilippinernaEn man har mist livet i den kraftiga orkanen Kammuri som drabbat Filippinerna. Regnen har lett till att hundratals flygavgångar ställts in och offentliga verksamheter har stängts i huvudstaden. Bilder på sociala medier visar förstörda hus och träd som r.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Filippinerna, Kammuri

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Man död i orkaneni , Filippinerna
SVT - 12 nov 13 kl. 17:29

Så drabbade orkanen Filippinerna - se bildgalleri

Människor, städer och natur har drabbats hårt av ”monsterorkanen” över Filippinerna. Bilder visar på en närmast total förödelse och en kamp för överlevnad..

Regeringen - 11 nov 13 kl. 12:33

Insatser efter orkanen Haiyan

Den tropiska orkanen Haiyan har under helgen passerat Filippinerna och Vietnam. Främst i Filippinerna är skadorna stora, med raserade hus och utslagen infrastruktur.

Med anledning av naturkatastrofen i Filippinerna avråder Utrikesdepartementet tills vidare från icke-nödvändiga resor till öarna i Visayas (regionerna östra, västra och centrala Visayas).

SVT - 03 dec 19 kl. 01:36

Tusentals evakueras från orkan i Filippinerna

Tusentals personer i Filippinerna evakueras från sina hem inför att den tropiska orkanen Kammuri närmar sig landet. Orkanen, som lokalt kallas för Tisoy, väntas snart slå hårt mot kraftigt befolkade områden i Filippinerna, däribland huvudstaden Manilla..

SVT - 06 dec 14 kl. 11:47

Unicef-chefen: Barnen mest utsatta för orkanen

15 miljoner människor riskerar att drabbas när orkanen Hagupit drar in över Filippinerna – en tredjedel av dem är barn. Och det är just barnen som riskerar att drabbas hårdast i ovädret, enligt Lotta Sylwander, Unicefs chef på Filippinerna..

SVT - 13 sep 18 kl. 17:52

Filippinerna dåligt rustat för orkanen: ”Mänskliga lidandet kommer bli avsevärt”

En tropisk orkan med vindar på uppemot 60/70 meter per sekund närmar sig just nu norra Filippinerna. SVT:s meteorolog Nils Holmqvist beskriver orkanen som ”riktigt stygg” och Röda korsets Patrick Fox varnar för stort mänskligt lidande..

Helsingborgs Dagblad - 03 dec 19 kl. 07:27

Man död i orkanen i Filippinerna

En man har mist livet i den kraftiga orkanen Kammuri som drabbat Filippinerna. Regnen har lett till att hundratals flygavgångar ställts in och offentliga verksamheter har stängts i huvudstaden. Bilder på sociala medier visar förstörda hus och träd som r.

UNT - 03 dec 19 kl. 07:27

Man död i orkanen i Filippinerna

En man har mist livet i den kraftiga orkanen Kammuri som drabbat Filippinerna..

GöteborgsPosten - 03 dec 19 kl. 07:28

Man död i orkanen i Filippinerna

En man har mist livet i den kraftiga orkanen Kammuri som drabbat Filippinerna. Regnen har lett till att hundratals flygavgångar ställts in och offentliga verksamheter har stängts i huvudstaden..

SVT - 04 dec 14 kl. 11:36

Ny tropisk orkan på väg mot Filippinerna

De redan hårt prövade överlevarna efter den tropiska orkanen Haiyans härjningar på Filippinerna i fjol gör sig redo för ett nytt oväder. Hagupit ökar i styrka och ser ut att vara på väg mot Filippinerna..

Regeringen - 11 nov 13 kl. 12:33

Information med anledning av orkanen Haiyan

Den tropiska orkanen Haiyan har under helgen passerat Filippinerna och Vietnam. UD uppmanar svenskar i området följa lokala myndigheters instruktioner och höra av sig till anhöriga. Ambassaden i Bangkok står i tät kontakt med de svenska konsulaten i Manila och Cebu.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Dadelpalmen uppförd på FN:s kulturarvslista

Dadelpalmen har i årtusenden spelat stor roll för civilisationers etablering och tillväxt i heta och torra regioner i arabvärlden. Nu har kunskap om dadelpalmen samt traditioner och sedvänjor som har med den att göra satts upp på FN-organet Unescos list.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Fansens favorit klar för Malmö FF enligt SvFF:s hemsida

Melina Skarström en av två spelare som fått ny registrering i landslagsdatabasen..

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

NYT: Weinstein har gjort upp med kvinnorna

Filmmogulen Harvey Weinstein och hans tidigare filmbolag har gjort upp med ett 30-tal kvinnor som anklagat honom för olika sexbrott, erfar The New York Times. Enligt tidningens källor omfattar uppgörelsen 25 miljoner dollar varav merparten är ersättning.

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Så förändrar Handke-debatten synen på litterärt värde

Föreställningen om den rena textens överhöghet fungerar inte i offentligheten..

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Atalanta skräller vidare – klart för åttondel

Det var en stor skräll när Atalanta i våras kvalade in till Champions League för första gången i klubbens historia. Väl där gör italienarna knappast bort sig. Efter 3–0 borta mot Sjachtar Donetsk är laget klart för åttondelsfinal.

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

Henrik Bromander behärskar seriemediet briljant

Mattias Oscarsson läser ”Shahid/Skärvor”..

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

AIK-mittfältare borta åtta månader

Fotbollsallsvenskan har uppehåll men trots det har AIK redan drabbats av ett bakslag inför kommande säsong. Mittfältaren Nabil Bahoui har opererats för en "underkroppsskada", och väntas behöva rehabträna i åtta månader, skriver klubben på sin webbplats..

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

Uppgift: 70-tal döda i attack i Niger

Minst 70 soldater har dödats i en attack mot en militär postering i västra Niger, uppger flera källor för nyhetsbyrån Reuters. Militärlägret ligger i regionen Tillaberi, inte långt från gränsen till Mali. – Terroristerna besköt lägret med granater och a.

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

Times utnämning – ett uppvaknande

Times utnämning av Greta Thunberg till årets person kan tyda på att amerikanska medier börjar vakna upp i klimatfrågan, säger svensk-amerikanske medieforskaren Christian Christensen. Men den berömda utmärkelsen är inte nödvändigtvis ett ställningstagand.

Sydsvenskan - 10 timmar sedan

Två bilar i krock i Oxie

Krock i korsningen vid Galgebacksvägen och Byåkersvägen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.