Cornucopia > Ekonomi

Monday, 09 December, 01:34

Cornucopia - 03 dec 19 kl. 06:52

Bra av Camilla Läckberg att korta vårdköerna för vanligt folkFörfattarkollegan Camilla Läckberg får utstå media- och ministerkritik för att ha investerat och startat en privatklinik för de som har råd att betala för sin primärvård. Det är dock ett gott initiativ som kortar köerna i den offentliga vården, utan att kosta några pengar för skattebetalarna.
Läs mer på Cornucopia
Läs mer om:
Camilla Läckberg, Lena Hallengren, Sophiahemmet, Göran Persson, Läckberg, PR, Hedda Care, Humlegårdsgatan, Östermalm, SEK, EKG, Region Stockholm, Aftonbladet, Östermalmsborna,  sophiahemmet, Jag, Adlibris, Fallet, Dagens Nyheter, Hedda Cares, Region Stockholms, Louboutin, Glöm, SACO, TCO, Socialdemokraternas LO, Norden

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Braav , Camilla, Läckbergatt , korta, vårdköernaför , vanligt, folk
Expressen - 10 okt 19 kl. 07:00

Camilla Läckberg slår tillbaka mot barnkritiken

Camilla Läckberg är inte bara bästsäljande deckarförfattare – hon är också mamma till fyra barn.I en intervju med Malou von Sivers berättar Camilla Läckberg att hon inte tyckte om småbarnsåren, något hon har fått kritik för.– Jag tyckte att de var både tråkiga och jobbiga faktiskt.

Kristianstadsbladet - 11 sep 13 kl. 08:33

Camilla Läckberg skriver schlager


Camilla Läckberg ger sig in i schlagerbranschen. Deckarförfattaren har skrivit en låt till Melodifestivalen och hoppas därmed få göra debut som låtskrivare i tävlingen, skriver Aftonbladet. Låten har hon skrivit tillsammans med Pelle Nylén.

Trelleborgs Allehanda - 11 sep 13 kl. 08:33

Camilla Läckberg skriver schlager


Camilla Läckberg ger sig in i schlagerbranschen. Deckarförfattaren har skrivit en låt till Melodifestivalen och hoppas därmed få göra debut som låtskrivare i tävlingen, skriver Aftonbladet. Låten har hon skrivit tillsammans med Pelle Nylén.

Trelleborgs Allehanda - 07 jul 13 kl. 13:10

Camilla Läckberg dansade hem silver


Lade deckarförfattaren Camilla Läckberg dansskorna på hyllan efter förra årets fjärdeplats i tv-tävlingen "Let's dance"? Icke.På lördagen ställde hon upp i tävlingen "Manhattan dancesport championships" i New York, skriver Expressen.

Expressen - 02 sep 15 kl. 13:20

Camilla Läckberg: Är fruktansvärt orolig

På Instagram berättar Camilla Läckberg om gravidoron. Där skriver författardrottningen om rädslan för att hennes ålder ska öka risken för kromosomavvikelser. "Är fruktansvärt orolig och nervös, är svårt att helt och fullt slappna av och glädja sig innan vi vet att allt är bra", skriver hon på Instagram..

Posh24 - 21 aug 13 kl. 12:08

Camilla Läckberg blev sårad av en Hollywoodfru: "Så otrevlig!"

I samband med gårkvällens premiär av Svenska Hollywoodfruar passade deckardrottningen Camilla Läckberg på att slänga en känga åt en medverkande Hollywoodfru, som Camilla menar inte alls är vem hon utger sig att vara.

"Ser programmet och blir bara ledsen och beklämd över hur otroligt otrevligt bemött jag blev vid flera tillfällen i våras av en av de så kallade "Hollywoodfruarna". Men jag lärde mig en viktig läxa om hur en offentlig bild inte stämmer med verkligheten", skriver Camilla på Instagram och tillägger att hon känner sig lättlurad av profilens "mysiga" och "gulliga" image.

Expressen - 22 aug 13 kl. 12:09

Camilla Läckberg: Montazami är falsk

Helyllebilden av Maria Montazami stämmer inte, menar Camilla Läckberg. Nu förklarar stjärnförfattaren, för Expressen, varför hon kallar Maria Montazami falsk. - Hon är en diva.

Expressen - 06 nov 13 kl. 19:16

Camilla Läckberg letar efter en ny kärlek

Camilla Läckberg och Martin Melin förlorade kärleken - och skildes som goda vänner. Nu letar författaren en ny kärlek, berättar hon i "Bergs bärbara talkshow" i Kanal 5. – Jag vill inte leva själv resten av livet, säger Camilla Läckberg i programmet..

Expressen - 21 apr 14 kl. 11:14

Camilla Läckberg drar in och säljer miljoner

Camilla Läckberg toppar försäljningslistor världen över - och drar in miljoner. Samtidigt fokuserar författaren på sin familj och hjälper Martin Melins exfru att hitta kärleken. - Vi är en stor familj, säger Camilla Läckberg..

Resume - 17 nov 14 kl. 13:56

"Kul att Camilla Läckberg kan skoja om sig själv"

I helgen stod det klart att ICA har med deckarförfattaren Camilla Läckberg i sin reklam för denna vecka – hon är aktuell med boken "Lejontämjaren" som säljs via ICA Hemma.– Reklamen talar mycket för sig själv, men det är kul att Camilla Läckberg kan skoja om sig själv, säger Frank Hollingworth, cd på King..

Fler nyheter från Cornucopia

Cornucopia - 8 timmar sedan

Julkalendrar - det var inte bättre förr

Kommer ni ihåg förr på den så kallat gamla goda tiden, när en julkalender innebar att man vek upp en lucka och som belöning fick se en billigt tecknad bild? Idag visar pryl- och godiskalendrarna tvärt om att det inte var bättre förr, utan speglar det välstånd vi utvecklat med åren, samtidigt som den lutherska anti-hedonismen och självkontrollen bevaras.
Men god gul då!

Cornucopia - 14 timmar sedan

Cybertruck: Kommer Tesla med nya billigare batterier?

Teslas kommande monster CyberTruck är misstänkt lågt prissatt, trots en räckvidd på 800 km och vad som antagligen är en dubbelt så stor batteribank som på Tesla Model X. Detta talar för att Tesla kan vara på väg att introducera ny och billigare batteriteknik. Frågan är vad det kommer få för konsekvenser på det övriga modellutbudet.

Cornucopia - Igår: 15:16

Svensk Soldat 2019: "Varje besked om att mobiliseringen och motståndet ska avbrytas är falskt."

I den nya utgåvan av Försvarsmaktens Svensk soldat & sjöman (SV SOLD 2019) tydliggörs den gamla slagdängan om att varje meddelande om att mobilisering eller motstånd ska avbrytas är falskt och att sociala medier eller SMS aldrig kommer användas officiellt.
Varje besked om att motståndet ska avbrytas är falskt.
Texten i SV SOLD 2019 lyder som följande i bilagan kring mobilisering:
"Observera!

Cornucopia - Igår: 12:29

Swedbank: Finns inget alternativ till aktier

Swedbanks säljare skriver i en så kallad analys att det inte finns något alternativ till aktier, och därför ska man köpa aktier oavsett värderingarna.
Billen på Vallgatan. Och bloggaren.

Cornucopia - Igår: 09:18

Varför arbetar man på coworking eller café?

Med anledning av de kommande höjda hyrorna för coworkingarbetsplatser så kan man diskuterar varför egenförertagare sitter och arbetar på coworkingarbetsplatser eller på caféer. Varför sitter man inte bara hemma? Svaren är antagligen lika många som egenföretagare, men några tankar följer.

Cornucopia - I förrgår: 16:17

Fredagsmys: Putin - ett skitpapper

Dags för ett kort fredagsmys igen. Inhandlade lite papper när jag var i Ukraina. Lite boktrivia nedan.

Cornucopia - I förrgår: 12:45

Förmys: Nya skattetabeller hos Skatteverket

Dags för lite förmys denna fredag. Eftersom skattesänkningarna tydligen var klubbade redan, så finns nu nya skattetabeller hos Skatteverket, så du kan se hur stor skattesänkning du faktiskt får från årsskiftet.Degen forsar in!

Cornucopia - I förrgår: 09:06

Inga skattesänkningar och inga höjda anslag om regeringen avgår

Om regeringen Löfven (S) väljer att avgå på grund av misstroendeförklaring mot arbetsmarknadsminister Eva Nordmark (S), så blir det eventuellt ingen ny statsbudget för nästa år. Det betyder bland annat att skattesäkningar som slopad värnskatt uteblir, och även att ökade anslag till försvar, polis, rättsväsende och alla de utlovade extra miljarderna till kommunerna går om intet.
Rosenbad och riksdagen.

Cornucopia - I förrgår: 07:43

Beskedet: Chockhöjning av hyran för delade arbetsplatser och co-working

De allt mer populära delade arbetsplatserna, så kallade co-working kontorshotell ska enligt ett besked från Skatteverket vara momsfria. Det innebär chockhöjningar av hyrorna, eftersom hyresvärdarna därmed inte får dra av momsen. Potentiellt kan det slå ut en hel bransch och göra att tusentals små- och egenföretagare blir utan arbetsplatser.

Cornucopia - 05 dec 19 kl. 20:04

V vill fälla S-minister för M och KD:s politik - får stöd av M och KD

Vänsterpartiet bestämde sig idag för att rösta om en misstroendeförklaring mot arbetsmarknadsminister Eva Nordmark för att regeringen går vidare med M+KD:s budget och nedskärningar av den meningslösa Arbetsförmedlingen, tillsammans med MP-C-L. M och KD säger sig stödja misstroendeförklaringen mot deras egen politik, men avgörandet fälls således av SD. Förvirrad?Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.