Sydsvenskan > Inrikes

Saturday, 07 December, 10:51

Sydsvenskan - 03 dec 19 kl. 07:00

Fårbondens år avslutas i skinnbutikenI vintertid sköter djuren sig själva. Då för bonden tid att sälja skinn och kött..
Läs mer på Sydsvenskan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fårbondens, år, avslutasi , skinnbutiken
Västerbottens Folkblad - 02 maj 12 kl. 09:39

Rättegång om kidnappning avslutas i dag

UPPSALA I dag avslutas rättegången om kidnappningen av den 25-årige Uppsalastudenten som hölls inspärrad i ett hus i Älglund, Robertsfors. UPPMÄRKSAMMAT. Intresset för rättegången har varit stort.

Helsingborgs Dagblad - 31 maj 12 kl. 13:54

Scoutfirande avslutas

Åstorps scoutkår fyller 100 år i år. På lördag 2 juni avslutas firandet med heldag i kommunparken. Det börjar med en tipsrunda klockan 11.

Magazin24 - 06 dec 12 kl. 20:34

Ett framgångsrikt år avslutas med Junior-EM

Förra hösten tröt motivationen för Agnes Sjöström. Men nu ett år senare har hon fått sitt genombrott. Nu på söndag avslutas ett framgångsrikt tävlingsår för löparen Agnes Sjöström från Köping.

Alingsås tidning - 03 nov 15 kl. 09:30

Mordrättegång avslutas i dag

I dag, tisdag, avslutas rättegången mot den mordmisstänkte 24-åringen.
Förmiddagen inleddes med att två extra vittnen hade kallats in i sista stund. Den ena hade kallats in av åklagaren, en polis som förhörde en av grannarna strax efter det misstänkta mordet.

Nyan - 19 nov 15 kl. 12:00

Landskapets läsprojekt avslutas 2016

Under 2016 ska läsprojektet där Elspeth Randelin varit anställd som samordnare fasas ut.

– Från början var det aldrig tänkt att bli ett treårigt projekt, utan ett ettårigt. Tre år var ett önsketänkande, säger Elisabeth Storfors, chef för utbildningsbyrån.

Skånskan - 08 jun 16 kl. 14:00

Ärende om svartslakt avslutas

Lövestad Trots att det fanns bevis på att det förekom svartslakt på gården nära Lövestad lyckades polisen inte få någon dömd för brottet. Kommunen ansökte om överprövning av fallet, men åklagaren meddelar nu att ärendet avslutas.Redan 1997 fick kommunen anonyma tips om att svartslakt förekom hemma hos en 45-åriga man i Lövestadstrakten.

SR - 05 jul 17 kl. 09:07

Göteborgs containerhamn: Medling avslutas utan uppgörelse

Medlingen mellan parterna i konflikten i Göteborgs containerhamn ser ut att avslutas utan att någon uppgörelse träffats, det uppger en av de statliga medlarna Anders Lindström för P4 Göteborg. Lindström ser inte att det finns några förutsättningar för parterna att enas och kommer (denna vecka) föreslå det Statliga Medlingsinstitutet att medlarnas uppdrag avslutas. Medlarna träffade parterna i går och inga mer tider är inplanerade.

Nyan - 18 sep 17 kl. 18:57

Mariehamn läser avslutas med bokprat

Projektet Mariehamn läser avslutas på tisdag med en öppen bokcirkel. Mariehamn läser är ett koncept som stadsbiblioteket testat för första gången under detta år. Det har arrangerats författarbesök, stadsvandringar och bokcirkel utgående från romanen Jakthistorier av den Ålandsbördiga författaren Lise-Lott Willén (bilden).

Expressen - 29 dec 17 kl. 13:59

Saab-rättegången avslutas – storägaren riskerar fängelse

Sex år har gått sedan Saab Automobiles gick i konkurs. Nu avslutas också det rättsliga efterspelet – där biltillverkarens dåvarande storägare Victor Muller anklagas för grovt svindleri och riskerar fängelse. Efter en friande dom i tingsrätten avslutas nu rättsprocessen i hovrätten.

SR - 02 maj 18 kl. 09:13

Terrordådet på Drottninggatan – nu avslutas rättegången

Efter mer än två månader avslutas nu tingsrättsförhandlingen mot Rakhmat Akilov. I dag håller målsägarbiträdena och försvaret slutpläderingar. Förhandlingen i säkerhetssalen i Stockholms tingsrätt kan avslutas i eftermiddag.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 45 minuter sedan

Åtta döda i misstänkt terrorattack i Kenya

Åtta personer har dödats i samband med att flera beväpnade män angrep en passagerarbuss i Kenya. Attacken ägde rum nära staden Wajir i landets nordöstra delar, nära gränsen mot Somalia. Bland de döda finns flera poliser, enligt ett uttalande från presid.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Kross bakom 14:e raka segern i NBA

Milwaukee Bucks är inne i ett riktigt stim i NBA. Hemma mot Los Angeles Clippers kom lagets 14:e raka seger – och den var minst sagt övertygande. Milwaukee ledde som mest med 41 poäng och vann till slut med 119–91, efter 27 poäng från stjärnan Giannis A.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Långt från frid i fredspristagarens Etiopien

Han hyllades som Guds son i ett febrigt Etiopien som drömde om förändring. Men motsättningarna har ökat och lovorden tystnat kring fredspristagaren Abiy Ahmed. – Smekmånaden är över, konstaterar en expert inför Nobelprisutdelningen nästa vecka.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Interna EU-bråk om klimatmål

EU sprider gärna bilden av sig själv med ledartröjan på i klimatomställningen. Men medlemsstaterna bråkar internt om ambitionsnivån och EU-toppmötet i veckan avgör om unionen kan skicka en enig signal till FN:s klimatmöte i Madrid. På torsdag möts EU-le.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

USA-källa: Talibansamtal återupptas

USA har återupptagit sina samtal i Qatar med talibanrörelsen, säger en amerikansk källa. Samtalen syftar för amerikanerna till att avsluta USA:s längsta krig. Parterna tycktes för tre månader sedan vara nära att enas om att USA skulle dra tillbaka tusen.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Malmöskejtarens succé: ”På alla sätt en drömdag”

Oskar Rozenberg Hallberg blev världsmästare i skateboardåkning för andra gången..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Goran Vojnović vill skriva om kärlek

”Under fikonträdet” är ett porträtt av forna Jugoslavien och tvåsamhetens orättvisa premisser, skriver Niklas Qvarnström..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Kalendern med Malmömiljöer blev en framgång – dags för fjärde året

För fjärde året har illustratören Loke Berg fångat Malmö i en årskalender..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Efter kritiken: Lomma kommun tar över sina äldreboenden i egen regi

Moderatledda kommunen har tröttnat på privata vårdbolag..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Anna Maria Ortese inspirerade Elena Ferrante att skriva Neapelkvartetten

Romanen ”Havet når inte Neapel” är en pärla, skriver Amanda Svensson..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.