Sydöstran > Nyheter

Sunday, 15 December, 09:36

Sydöstran - 03 dec 19 kl. 06:14

"Bevisbördan ligger på hyresgästen”– Om en hyresgäst inte får det hen betalar hyra för kan man ha rätt till nedsatt hyra. Det säger Susanne Björkman Ragnarsson som är hyresråd och domare vid hyresnämnden. .
Läs mer på Sydöstran
Läs mer om:
Susanne Björkman Ragnarsson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bevisbördan, ligger, hyresgästen
YA - 16 jun 14 kl. 10:24

Hon fick sin identitet kapad

Foto: Sprisse Nilsson
Någon har tagit lån och krediter på över 200 000 kronor i Maries namn. Hon vet inte vem som kapat hennes identitet och har polisanmält händelsen. Nu har kraven från inkassoföretag och kronofogden blivit så stora att familjen riskerar att få lämna huset.

YLE - 23 maj 14 kl. 15:40

Fem faktorer inför fotbollsfesten

Champions League-pokalen kommer att spendera det följande kalenderåret i Madrid, men nu är det upp till Real och Atletico att avgöra om bucklan hamnar i vita eller rödvita händer. Yle Sportens Antti Koivukangas listar fem saker som det lönar sig at hålla koll på i lördagens final. 1.

SVT Debatt - 10 jan 14 kl. 15:45

Fifflande taxikollegor och snåla hipsters

SKATTEFUSK Taxibranschen plågas av mygel och fusk. Skatteverket och polisen måste agera mot fifflet, samtidigt som kunderna måste ta ett större ansvar. Taxichaufförer måste sluta mygla och du som åker taxi måste sluta vara snål, skriver f d taxichauffören Carl-Magnus Helgegren.

SVT Debatt - 12 jan 14 kl. 14:00

Jag är trött på fifflande kollegor och snåla hipsters

SKATTEFUSK  Skatteverket och polisen måste agera mot myglet, och taxikunder måste ta ett större ansvar när de ska hem från krogen. Snålheten skapar en lukrativ marknad för svarttaxi och oseriösa bolag. Dags för branschen att sluta mygla och dags för kunderna att betala vad det kostar, skriver den tidigare taxichauffören Carl-Magnus Helgegren.

Kristianstadsbladet - 25 jan 13 kl. 12:54

Möjlig medicinbrist i höst


Det kan bli brist på läkemedel i höst, skriver Svensk farmaci. Anledningen är EU:s nya, tuffare regler för import av läkemedel som träder i kraft i juli.I dag tillverkas en stor del av de läkemedel som säljs i Sverige i länder som Kina och Indien, som vägrar att acceptera de nya reglerna.

Ekonomistas - 28 nov 14 kl. 06:00

Riksbanken och hushållens skuldsättning: Flodén svarar på Flams kritik

Det här är ett gästinlägg av Martin Flodén, vice riksbankschef och tidigare skribent på Ekonomistas. Harry Flam kritiserade förra veckan underlagen bakom Riksbankens syn på riskerna med hushållens skuldsättning. Harry menar att Riksbanken inte har underbyggt sin syn på riskerna med skriftliga underlag förrän i samband med stabilitetsrådets möte den 11 november.

YLE - 19 feb 15 kl. 12:05

Vasa hovrätt: Anneli Auer oskyldig

Vasa hovrätt anser att den mordåtalade Anneli Auer är oskyldig till mordet på sin man i Ulvsby 2006 . Auers advokat Juha Manner kommenterar domen på Yle Arenan med start kl. 13.

Dagens PS - 09 nov 18 kl. 11:37

Ledarkollen: DÖ lever ju…

Dagens ledarkoll handlar om att decemberöverenskommelsen fortfarande lever, om svensk psykvård, om att det är 80 år sedan Kristallnatten, om samtyckeslagen och om märkliga forskare. PS Ledarkollen – Varje dag läser, sammanfattar och serverar Dagens PS de viktigaste och mest intressanta ledarsidorna – både i Sverige och internationellt.  Decemberöverenskommelsen lever ännu DI skriver som det är: ”Det finns knappast några politiska ledare som längre försvarar decemberöverenskommelsen.

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 30 minuter sedan

Fem döda i indiska protester

Fem människor har dödats i samband med de våldsamma demonstrationerna i nordöstra Indien. I dag planeras nya protester i delstaten Assams största stad Guwahati..

Sydöstran - 30 minuter sedan

”Ett otroligt tillfredsställande uppdrag!”

Vill du bidra till att göra en medmänniskas liv lite bättre? Då finns det gott om möjlighet att bidra – behovet av goda män är nämligen mycket stort..

Sydöstran - 1 timme sedan

Väder: SMHI varnar för mycket hårda vindbyar

SMHI har gått ut med en klass 1 varning i Blekinge län under söndagskvällen. .

Sydöstran - 1 timme sedan

Räntehöjning sågas av tungviktare

Riksbankens planerade höjning av styrräntan sätter punkt för nästan fem års minusränta. Tunga bedömare beskriver räntehöjningen som felaktig och dåligt tajmad. Den befaras även slå mot marknadens förtroende för penningpolitikens mål..

Sydöstran - 1 timme sedan

Kommunen öppnar kriscenter efter krogmord

Sydöstran - 1 timme sedan

Rod Stewart slår åldersrekord

Sydöstran - 1 timme sedan

Julafton lika grön som granen i söder

I stora delar av landet kommer inte vädret att hjälpa julstämningen på traven i år. Enligt SMHI:s första prognos för julafton väntar småvarmt och grått väder i söder men i norr finns hopp om en kall och vit jul..

Sydöstran - 1 timme sedan

Tyska smågrisar "kräver" rättigheter

Årligen kastreras miljontals tyska smågrisar utan bedövning. Nu står djuren som klagande i ett uppmärksammat rättsärende inlämnat till landets högsta domstol – med målet att säkra de fyrbentas rättigheter..

Sydöstran - 1 timme sedan

Mäns våld mot kvinnor börjar tidigt

Hemmet blir ett hot, våld blir vardag. Nu rustar samhället för att stoppa våldet i nära relationer – som ofta börjar redan i ung ålder..

Sydöstran - 1 timme sedan

Sally Field greps vid klimatdemonstration

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.