Realtid > Ekonomi

Saturday, 07 December, 03:28

Realtid - 03 dec 19 kl. 06:05

"Byggsektorn behöver större fokus på värdeskapande""Jag tror att en av många faktorer som kan hjälpa byggsektorn är nya eller modifierade kontraktsformer med större fokus på värdeskapande och med mer resultatbaserade affärsmodeller." Det skriver Einar Mattssons tidigare toppchef Mikael Anjou i sin replik på Jaana Nilssons debattinlägg..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
;byggsektorn, Einar Mattssons,  Mikael Anjou, Jaana Nilssons

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: quot;Byggsektornbehöver större , fokus, värdeskapande"

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 10 timmar sedan

Finansanalytikerna önskar mer hållbarhet och fler kvinnor

Sveriges Finansanalytikers Förening, SFF, vill få en bättre integration av hållbarhet i finansanalysen och hoppas få mer kvinnor till branschen. Nye ordföranden Lars Söderfjell tycker att det är "jättemärkligt" att så få kvinnor idag visar intresse..

Realtid - 10 timmar sedan

Finansanalytikerna önskar mer hållbarhet och fler tjejer

Sveriges Finansanalytikers Förening, SFF, vill få en bättre integration av hållbarhet i finansanalysen och hoppas få mer kvinnor till branschen. Nye ordföranden Lars Söderfjell tycker att det är "jättemärkligt" att så få tjejer idag visar intresse..

Realtid - 11 timmar sedan

Alf Göransson kan bli ny ordförande för NCC

Alf Göransson föreslås bli ny ordförande för NCC..

Realtid - 12 timmar sedan

Starka jobbsiffror i USA – Stockholmsbörsen lyfter på beskedet

I USA ökade antalet sysselsatta utanför jordbrukssektorn med 266 000 personer i november. Stockholmsbörsen lyfter kraftigt efter de nya siffrorna..

Realtid - 12 timmar sedan

Tyder fastighetsboomen på finansiell demens?

Samhällsfastigheter är det nya svarta inom finansbranschen. Realtids krönikör Per Lindvall undrar om inte om många investerare drabbats av kollektiv finansiell demens..

Realtid - 13 timmar sedan

Carnegie bäst på nordiska företagstransaktioner

Carnegie toppar för fjärde året i rad rankingen bland rådgivare av nordiska företagstransaktioner, enligt Kantar Sifo Prosperas senaste kundundersökning. .

Realtid - 15 timmar sedan

”Stark efterfrågan på logistik, kontor och hyresbostäder”

Konsolideringarna och uppköpen på fastighetsmarknaden kommer att fortsätta. Det är fredagspanelen överens om. Men hur framtiden för bostadsutvecklarna ser ut råder det delade meningar om..

Realtid - 15 timmar sedan

Nytt avtal hjälper Quickbit med krav för penningtvätt

Fintechbolaget Quickbit har ingått ett strategiskt viktigt avtal med Scrive. Avtalet ger Quickbit tillgång till en effektivare process för digital identifiering av kunder och autentisering av transaktioner..

Realtid - 16 timmar sedan

Rutger Arnhult ökar i Castellum

Ny data från ägartjänsten Holdings visar att huvudägaren Rutger Arnhult stärker greppet om fastighetsbolaget Castellum..

Realtid - 16 timmar sedan

Industrins orderingång tappar fart

Industrins totala orderingång minskade enligt SCB med 1,9 procent i oktober 2019 jämfört med september, i säsongrensade tal. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.