Barometern > Nyheter

Friday, 13 December, 17:47

Barometern - 03 dec 19 kl. 06:00

”Ska vi verkligen behöva en särskild box för att kunna pausa bland folk?”Häromdagen när jag hukade mig för den iskalla vinden på en kullerstensgata i Kalmar ställde min sambo plötsligt en fråga. ”Vad önskar du dig i julklapp?” sa han och drog i sin stora mössa..
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Kalmar

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ska vi verkligen, behövaen , särskild, boxför , att kunna pausa bland folk
Barometern - 17 feb 14 kl. 21:57

?Tre poäng som vi verkligen behöver?

IK Oskarshamn tog ett litet kliv mot playoff.
Och säkrade i princip det allsvenska kontraktet. Trepoängaren mot Troja gör att IK Oskarshamns playoff-dröm lever i allra högsta grad.

Barometern - 17 feb 14 kl. 21:57

?Tre poäng som vi verkligen behöver?

IK Oskarshamn tog ett litet kliv mot playoff.
Och säkrade i princip det allsvenska kontraktet. Trepoängaren mot Troja gör att IK Oskarshamns playoff-dröm lever i allra högsta grad.

News55 - 16 jun 17 kl. 14:53

Äldre med krigstrauman behöver särskild vård

I takt med att allt fler människor flyr till Sverige ökar kraven på en äldreomsorg som är anpassad för äldre som har varit med om traumatiska upplevelser. Psykologen Frida Johansson Metson varnar för att äldre dementa personer löper stor risk att fastna i sina krigsminnen om deras posttraumatiska stress inte har behandlats. Därför måste äldrevården anpassas, ny kunskap måste till och andra typer av insatser, det rapporterar P4 Halland.

GöteborgsPosten - 17 okt 19 kl. 18:48

Staden behåller särskild anställningstrygghet

Tungt bakslag för alliansen: "en mycket olycklig utveckling att Göteborg ska frångå den svenska modellen"..

Dagensanalys.se - 07 apr 17 kl. 10:01

Box hjälper företag bli digitala

I början av veckan bjöd företaget Box in till sin World Tour i London. Över 800 personer deltog, däribland representanter från IBM, Google, Slack och många fler. Fokus låg på hur Box och deras partners kan hjälpa företag att bli digitala, och vad det faktiskt innebär att vara ett digitalt företag.

Dagensanalys.se - 29 aug 18 kl. 19:16

Box effektiviserar digitala arbetsplatser med innehållshantering

I dag på BoxWorks 2018 presenterade Box (NYSE:BOX) nyheter som underlättar säkert samarbete på digitala arbetsplatser. Företaget presenterade ett nytt och enhetligt aktivitetsflöde för filer som lagras i Box. Det blir enklare att se hur innehåll är kopplat till andra SaaS-program som medarbetarna använder varje dag, exempelvis Slack, Salesforce och DocuSign.

Dagensanalys.se - 21 sep 18 kl. 14:16

Box och Oracle NetSuite utökar sin integration

Box och Oracle NetSuite har utökat sin integration med NetSuite för att göra det ännu enklare att arbeta snabbare och mer koordinerat samt säkrare med deras uppkopplad innehåll i bägge systemen. Integrationen ger ett nytt lager av synlighet och kontroll för administratörer genom: · Förbättrad folder- och behörighetsmappning plus en ny kapslad mappstruktur som ger ett mer flexibelt och intuitivt sätt att hantera behörigheter på mapporganisationsstrukturen. · Frihet från root parent-mappar ger möjlighet att associera en befintlig Box-mapp med en NetSuite-post.

Dagensanalys.se - 25 okt 16 kl. 13:05

Box utmanar Dropbox med smarta molntjänster där du kan arbeta direkt i Google Docs

Vi har pratat med David Benjamin från Box som samarbetar med Google, Microsoft och Adobe. Trevligt att få en pratstund med dig, berätta gärna lite kort om dig själv om din bakgrund och din position på Box – Detsamma, tack. Jag har varit på Box i bara några veckor, men det känns väldigt spännande.

Dagensanalys.se - 23 aug 17 kl. 08:03

Box samarbetar med Google Cloud Vision för avancerad bildanalys

Box har numera ett samarbete med Google Cloud Vision. Det rör sig om en AI-funktion för bildanalys där användaren kan scanna eller fotografera exempelvis ifyllda formulär, för att trigga aktiviteter, eller tagga bilder för att sortera dem i olika kategorier. AI:n känner också igen vad som faktiskt är på bilden.

Kristianstadsbladet - 08 okt 12 kl. 06:30

Trygghetsboendet lockar: "Det ser verkligen bra ut"

Foto: Johanna Wallin
Huset i Hanaskog har blivit stort. Kerstin och Börje Johansson hade gärna flyttat in i det nya trygghetsboendet på Fridebo om möjligheten funnits. ?

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 15 minuter sedan

Nilsson om Karlssons förbud: "Inte påverkats"

Flera skidåkare påverkas av Frida Karlssons tävlingsförbud på grund av hälsoskäl. Men Stina Nilsson fokuserar mest på sitt..

Barometern - 15 minuter sedan

Skådespelaren Danny Aiello är död

Barometern - 15 minuter sedan

Melkemichel tillbaka i AFC

Barometern - 15 minuter sedan

Före detta OAIK-stjärnan till allsvensk klubb

2018 var han nära på att skjuta upp Oskarshamns AIK i superettan. Nu är William Kvist klar för allsvenska Varberg BoIS..

Barometern - 1 timme sedan

FN: Indisk lag kan diskriminera muslimer

Indiens nya medborgarlag har väckt ilska och demonstrationer i landet – och FN luftar nu oro över att lagen är diskriminerande mot muslimer..

Barometern - 45 minuter sedan

Sjuksköterskan Åsa: ”Sluta kalla oss hjältar”

Det är strax efter sommaren som jag hör en debatt på radion om hur sommaren varit i sjukvården. I sig tillför debatten inte direkt något nytt, det är samma gamla visa om minskat antal vårdplatser och personalbrist. Men det är en annan sak som slår mig och som gör mig arg.

Barometern - 45 minuter sedan

Taket är nått i bostadsbyggandet

Ekonomiskt förnuft och miljömedvetenhet borde få större plats i bostadspolitiken..

Barometern - 45 minuter sedan

Övertygande seger för Damkronorna

Barometern - 1 timme sedan

Emmy, 31, spreds som Greta Thunberg med vapen

Svenska Emmy Slinge, 31, lade upp en video på Twitter med ett skjutvapen. Men hon misstogs för Greta Thunberg och videon stals och spreds av en brasiliansk politiker..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.