Barometern > Nyheter

Friday, 06 December, 15:19

Barometern - 03 dec 19 kl. 05:51

Glassatsningens pris: 55 miljoner kronorSedan 2011 har politiker och Emmabodabor ställt frågor om hur mycket The Glass Factory i Boda egentligen kostat skattebetalarna. Svaren har varit otydliga. Nu kan Barometern avslöja att kommunen hittills har lagt 55 miljoner kronor på museet. – Det är en lite dyr verksamhet för en kommun av Emmabodas storlek, säger Emma Åhlander (M). .
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Emmabodabor, The Glass Factory, Boda, Barometern, Emmabodas, Emma Åhlander

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Glassatsningens, pris55 miljoner kronor
Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Kommunen efterlyser nomineringar till miljöpris

Båstads kommun efterlyser förslag till vem som ska få årets miljöpris..

YLE - 05 feb 14 kl. 17:03

Tollanders pris till Bo Lönnqvist

På Runebergsdagen firar Svenska litteratursällskapet i Finland sin 129:e årshögtid bl.a. med att belöna 20 författare, vetenskapsutövare och konstnärer för deras insatser för litteraturen, forskningen och konsten.

Skånskan - 06 okt 16 kl. 06:00

Ovan­ligt ak­tu­ella pris­ta­ga­re

Den här vec­kan pre­sen­teras årets No­bel­pris­ta­ga­re, en pris­ka­te­go­ri var­je dag. Priserna delas ut på No­bel­dagen, den 10 de­cem­ber.
Re­dan för två vec­kor se­dan kom be­sked om vil­ka som fått det som ofta kallas ”al­ter­na­tiva No­bel­priset”, allt­så Right Livelihood-priset.

YLE - 10 maj 16 kl. 23:01

Antirasism och scenkonst får pris av Kulturfonden

I april delade Kulturfonden ut 16,7 miljoner euro i bidrag. På onsdagen delar Kulturfonden dessutom ut det Stora kulturpriset samt fyra andra pris. Svenska kulturfondens stora pris på 20 000 euro går i år till författaren Märta Tikkanen.

HBL - 07 apr 15 kl. 20:15

Samarbete ska ge bonden ett bättre pris för skörden

Mera betalt för grödan och större möjlighet att påverka sin inkomst på sikt. De nyländska jordbrukarna slår sig ihop för att själva exportera sin skörd.Priset på spannmål är lägre i Finland än vad det är i många andra delar av världen.

Ekonomistas - 07 okt 15 kl. 19:44

Bör prisökningen på bostäder stoppas?

Riksbanken, OECD, IMF och senast Konjunkturinstitutet varnar för att utvecklingen av bostadspriserna i Sverige är ohållbar och kommer att sluta med att bubblan spricker. De tre senaste åren har priset på bostadrätter i storstäderna ökat med ca 14 procent per år. Samtidigt har disponibelinkomsten per capita ökat med ca 4,5 procent per år.

Skånskan - 07 okt 16 kl. 14:00

Kommunen skrotar pris till Årets förening

HÖRBY Hörby kommun skrotar priset Årets förening, och ersätter det med en nyinstiftad utmärkelse på 20 000 kronor för Årets initiativ. Samtidigt slås miljöpriset och miljöstipendiet samman till ett pris.
Beslutet var oenigt och sågas av Sverigedemokraterna och SPI.

Skånskan - 10 jan 17 kl. 14:30

Bamsefilm kan vinna biopublikens pris

Hundraettåringen som smet från notan och försvann, Morran & Tobias – som en skänk från ovan och så Malmöbaserade Sluggerfilms Bamse och häxans dotter. De är de tre filmer som har chansen att vinna Biopublikens pris på årets Guldbaggegala. ERWP.

YLE - 07 sep 17 kl. 19:00

Pris till personal och studenter då Åbo Akademi öppnade läsåret

Rektor Mikko Hupa öppnade Åbo Akademis läsår officiellt under torsdagen, då universitet höll inskription i Sibeliusmuseum. I sitt inskriptionstal poängterade Hupa samhörighet, samarbete och universitets samhällsengagemang. I samband med inskriptionen delades också pris ut till forskare, lärare och studenter som utmärkt sig.

Nyheter 24 - 22 feb 11 kl. 11:18

Sauk delar ut pris


Efter rekordåret 2010 ska landets främsta kampsportare koras. En av de som delar ut pris är skådespelaren Stefan Sauk. Den 26 mars är det dags för Kampsportsgalan 2011 där Sveriges främsta utövare ska prisas.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 15 minuter sedan

Svensken om listettan: Kämpat som ett djur

Céline Dions nya album "Courage" gick rakt in i topp på Billboards albumlista – med flera låtar av den rutinerade låtskrivaren Jörgen Elofsson..

Barometern - 15 minuter sedan

Läkarföreningen oroas över stort informationsflöde

Den ökade digitaliseringen inom sjukvården har lett till ett informationsflöde som orsakar stress och känsla av otillräcklighet bland personalen..

Barometern - 15 minuter sedan

Böter för rattfyllerist på moped

En man i 60-årsåldern stoppades av polisen när han kom körande på moped i en by utanför Blomstermåla..

Barometern - 30 minuter sedan

Provfuskare kan få behålla poäng

Personer som fuskat på högskoleprovet men hunnit börjat läsa på en utbildning bör få behålla sina avklarade poäng. Det föreslår regeringens utredare Anna Tansjö..

Barometern - 30 minuter sedan

Wozniacki lägger av efter Australian Open

Barometern - 45 minuter sedan

Mortensen taggad för tomterace: ”Härlig julstämning”

På lördagsförmiddagen är det återigen dags för hundratals tomtar att inta Kalmars gator. Då arrangerar Kalmars Rotaryklubbar Tomteracet för fjärde året i rad..

Barometern - 45 minuter sedan

Skansenskolans luciashow ställs in

Nya anställningsvillkor för musikläraren gör att Skansenskolans traditionsenliga luciashow ställs in. – Det är klart att det är lite tråkigt, säger musiklärare Moa Lund. .

Barometern - 30 minuter sedan

HD prövar inte våldtäktsdom

En ung man som dömts för bland annat våldtäkt i både tingsrätten och hovrätten, överklagade domen till Högsta domstolen. Men han får inte prövningstillstånd..

Barometern - 45 minuter sedan

De utmanade varandra i att bygga pepparkakshus

Det är inte bara gott att äta pepparkakor det är roligt att bygga pepparkakshus också. Åse Rees och hennes barn Olle och Elin från Oskarshamn utmanade varandra i husbygge – en pepparkakshus-challenge. .

Barometern - 45 minuter sedan

Då sker julgransflygning över Nybro

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.