YA > Lokalt

Thursday, 12 December, 18:34

YA - 03 dec 19 kl. 06:00

Mattias Lundvall: Vårt julpynt har utökats med en fiskPlötsligt hade första advent passerat och min lägenhet – som numera är ”vår”, min och flickvännens – är om möjligt ännu sämre pyntad än i fjor. Hittills har vi, att använda oss av som dekorationer, två stycken fiskar. .
Läs mer på YA
Läs mer om:
Lundvall

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mattias, LundvallVårt , julpynthar , utökatsmed en , fisk
Skånskan - 30 nov 15 kl. 11:33

Succé för cup i nya hallen

SVALÖV – Ett jättelyft för hela turneringen. Och till nästa år ska det bli ännu bättre.SBK-cupen har spelats för första gången i nybyggda Heleneborgshallen i Svalöv och både spelare, ledare, publik samt tävlingsledning kan lägga tre helgers intensivt matchande till handlingarna.

Fler nyheter från YA

YA - 1 timme sedan

17-åring döms för stryptag i skolkafeteria

I skolans kafeteria tog 17-åringen strypgrepp på en annan elev som gjorde att han föll baklänges och slog huvudet. Nu döms eleven för misshandeln. .

YA - 2 timmar sedan

Lönestrid: Beslut om lönetak på Sörf återtaget: ”Bra och klokt”

Beslutet att sätta ett lönetak för somliga av de anställda inom räddningstjänsten är upphävt. Ingen opponerade sig mot ordförandens förslag att anta det ursprungliga budgetförslaget..

YA - 5 timmar sedan

Arkiv: Glasmästare utökar i två nya lokaler

Artikeln publicerades 9 januari 2012: Johnssons glasmästeri har flyttat och bytt namn. Företaget som nu är en del av den rikstäckande glaskedjan Ryds har nya lokaler för glasmästeri och bilglas på östra industriområdet i Ystad. Ramverkstaden flyttar om några veckor till Malmövägen..

YA - 6 timmar sedan

Sjukhuset skickade vidare nakenbilder på cancerpatient

Kirurgen gjorde inte fel när han nakenfotograferade sin patient. Men när bilderna skickades vidare till patientnämnden begicks ett brott mot sekretessen, konstaterar Inspektionen för vård och omsorg (IVO)..

YA - 10 timmar sedan

Riksrevisionen: Se över lagen efter Ystadfall

Hur kunde fem barn i Ystad kommun få hållas isolerade och utanför skolan i åratal? Efter det uppmärksammade fallet har Riksrevisionen granskat den statliga styrningen bakom undantag från skolplikten i Sverige – och hittat ett flertal brister..

YA - 12 timmar sedan

”Mina föräldrars hund råkade få i sig rögad ål”

Bakom lucka 12 hittar vi musikern och låtskrivaren Christoffer Zaar, som i år utsågs till Årets kultureldsjäl i Ystads kommun. När det kommer till julmusik tycker han att den låter bäst i Disneyfilmer..

YA - 12 timmar sedan

Kommunen betalar inte för sviktande arenagolv

De sviktande golvet under läktarna i Ystad arena måste åtgärdas nästa sommar. Då kommer idrottshallen att stängas. – Vi kommer inte att stå för kostnaden, säger kommunens fastighetschef Olof Hübner..

YA - 23 timmar sedan

Gatuhus i centrum får pris som bästa renoverade kulturbyggnad

De två senaste åren har kommunen inte lyckats att hitta någon pristagare, men i år gick det. Myndighetsnämnden belönar ägaren till ett renoverat gatuhus på Klostergatan i centrum med priset ur Ingeborg och Emil A Borgs fond.

YA - 23 timmar sedan

Klartecken för rivning i hamnen

Myndighetsnämnden gav i tisdags klartecken att riva fyra byggnader i hamnområdet som en förberedelse för att bygga Hamnstaden..

YA - Igår: 12:59

Smugglade knark för att försörja sina barn – döms till fängelse

Mannen sålde sin skog i sitt hemland och köpte narkotika för pengarna. Avsikten var att sälja narkotikan i Norden. Hans planer gick dock om intet när tullen sökte genom hans bil och fann 117 800 narkotikaklassade tabletter instoppade överallt i bilen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.