SmålandsPosten > Nyheter

Saturday, 14 December, 07:20

SmålandsPosten - 03 dec 19 kl. 05:30

Skillnad på hur synpunkter framförsSven Erik Månsson ställde en rad frågor i en insändare den 18 november angående USA:s synpunkter på undertecknandet av FN:s konvention om kärnvapenförbud..
Läs mer på SmålandsPosten
Läs mer om:
Erik Månsson, USA, FN

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skillnadpå hur , synpunkter, framförs
SmålandsPosten - 27 jan 15 kl. 07:04

Svårt för äldre att föra fram synpunkter på hemtjänsten

Maten, trivseln och miljön har blivit bättre på äldreboenden, men möjligheterna att framföra synpunkter eller klagomål på hemtjänsten har blivit sämre. Det visar Sveriges kommuner och landstings och Socialstyrelsens Öppna jämförelser för vård och omsorg om äldre i Uppvidinge kommun. Årets rapport med jämförelser av hur vården och omsorgen fungerar i Sveriges kommuner och län är den femte.

Kristianstadsbladet - 27 feb 13 kl. 08:00

Synpunkter försenar C4 Shopping

Foto: Tommy Svensson
Detaljplanen för C4 Shopping har försenats bland annat på grund av länsstyrelsens kritiska synpunkter. När planen kan antas är nu oklart.
?

Skånskan - 16 maj 17 kl. 14:00

Ny Merab-vd vill göra skillnad för miljön

ESLÖV/HÖRBY/HÖÖR 1 juni får det regionala avfallsbolaget Merab en ny vd i Åsa Winkler när nuvarande chefen Bengt Svensson pensioneras. Åsa Winkler brinner för miljöarbete, men tror inte Mellanskåningarna kommer att märka någon större skillnad för att hon tar över. ERWP.

Expressen - 04 dec 18 kl. 23:03

Pode om konflikten i TFF: ”Framförde synpunkter”

Marcus Pode, 32, får inte stanna kvar i Trelleborgs FF.Nu berättar han om konflikten mellan spelarna och tränarteamet när TFF åkte ur allsvenskan.– Jag framför synpunkter för egen del, men även för övriga spelare, säger Pode..

Skånskan - 13 feb 19 kl. 15:57

Flera synpunkter på trafikprogram

ESLÖV
Kommunstyrelsen har en lång rad synpunkter på Region Skånes ”Trafikförsörjningsprogram för Skåne 2020–2013” som är ute på remiss. Bland annat påpekar man att Skånes utveckling består av mer än arbetspendling i kollektivstarka stråk och påpekar att kollektivtrafiken även behövs vid fritidsresor, inte minst för unga och för dem utan tillgång till bil.
Kommunstyrelsen vill stärka de svaga kollektivstråken, framförallt när det gäller regionbusstrafiken, så att inte klyftan mellan stad och landsbygd förstärks.

Sydsvenskan - 09 apr 11 kl. 06:30

Vill göra skillnad öga mot öga

Få människor lär ha tillbringat så många timmar på flyg.
Visserligen slog han personligt rekord 2010. Men få människor lär ha tillbringat så många timmar på flyg som Fadi Abbas gjort under de senaste fem åren.

Sydsvenskan - 09 apr 11 kl. 06:30

Fadi Abbas vill göra skillnad öga mot öga

Få människor lär ha tillbringat så många timmar på flyg. Förra året hade han 280 resdagar, nästan jämnt fördelade på USA och Asien. -?

Ekonomistas - 18 maj 18 kl. 14:17

Det är skillnad på inkomst och arbetsinkomst

I DN har Krisoffer Örstadius sedan en tid tillbaka ett utmärkt initiativ inför valet på temat ”Fakta i frågan”. I dagens diskussion under rubriken ”Hur mycket betalar vi i inkomstskatt?” saknas dock några viktiga aspekter som gör svaren ofullständiga och något missvisande.

Cornucopia - 27 okt 18 kl. 12:19

Tydlig skillnad på vänster- och högerdonationsopinionsbildning och agendajournalistik

Det verkar finnas en tydlig skillnad mellan den sk oberoende opinionsbildningen och agendajournalistiken, finansierad med donationer online. Medan högern har sina individuella rockstjärnor, så verkar dessa saknas på vänsterkanten, där man istället bildar organisationer. Samtidigt går det att tjäna riktigt bra med pengar på dessa donationer, och bilden av att vara outsider och mot systemet.

Dalarnas tidningar - 13 mar 14 kl. 06:24

Framför synpunkter i öppet brev

Personalen vid Söderåsens äldreboende har genom åren känt sig allt mer undanskuffad. De anser inte att de fått något gehör för sina synpunkter. Nu tycker personalen att arbetsgivaren kört över dem totalt genom att tvinga dem att jobba varannan helg..

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Medan du sov: Här är nattens händelser

En natt utan några större nyhetshändelser i Kalmar län eller Kronoberg..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Hittade stulen moped i bil – man greps

En bilförare misstänks bland annat för stöld sedan en polispatrull fann en stulen moped i bagageutrymmet. Mopeden ska ha stulits i Ljungby under fredagen..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Thomas Lissing: Återkommande klurigheter

Stina Berge är mest känd för sina kluriga korsord. Särskilt i tidningen Vi, där hon sätter de små grå på prov tillsammans med HC Nygårdh. Att hon också skapar fantasifulla assemblage kan man just nu se på Ljungby konsthall.

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Monique till Ryd i mammas fotspår

Monique Sérot Chaibi växte upp med berättelserna om koncentrationslägret Ravensbrück, där hennes mor satt i över ett år. Men det fanns en annan viktig plats i mammans liv – Ryd. Dit kom hon efter krigsslutet, räddad av de vita bussarna.

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Bussarna betydde frihet

Det har snart gått 75 år sedan de vita bussarna hämtade fler än 15000 människor från olika koncentrationsläger och förde dem till Sverige. En del av dem hamnade på olika förläggningar i Kronoberg, bland annat i Ryd..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Efter åren i Asien blev Jät hemma för Sören

Asiens myllrande metropoler har han sedan många år lämnat bakom sig. Numera lever Sören Håkansson ett stillsamt pensionärsliv på landet i Jät. Men minnena från ett långt liv i olika delar av Asien är många.

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Karlsson målskytt när Vegas bröt Dallas svit

William Karlsson stod för ett av målen när Vegas besegrade Dallas med 3–2 i NHL-hockeyn..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Hög tid att minska avfallsmängderna

Under 2020 tar vi till krafttag för att nå vårt mål att minska avfallet med 25 procent till 2025. Det skriver representanter från SSAM..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Växjö behöver ett avtal med Kvinnojouren

I Smålandsposten den 10 december skriver den moderatledda majoriteten i Växjö om att Socialdemokraterna sprider oro om Kvinnojouren i Växjö..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.