Skånskan > Opinion

Friday, 06 December, 05:20

Skånskan - I förrgår: 05:30

Förvånad över varför S överklagarFramgång för Svalöv bemöter publicerade artiklar från Socialdemokraterna gällande Svalövs bostadsbolag:
Efter entledigandet av vd för Svalövs kommunala bolag, har S nu inkommit med ett minst sagt förvånande dokument som de kallar överklagan.
Med tanke på det S ifrågasätter inte regleras inom aktiebolagslagen (ABL) samt hur S förhållit sig till kommunal bolagsstyrning historiskt, är detta enbart är ett politiskt utspel.
Trots att styrelseordförande kallat till möte enligt reglerna och anlitat juridiskt mötestöd väljer s att ömka sig trots att S egen vice ordförande valde att inte säkerställa sin närvaro.
Om S velat delta på mötet skulle man löst uppgiften och haft sin ersättare på plats.
Vad ägaren kan se, så har såväl ordf
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Svalöv, Socialdemokraterna, Svalövs, ABL, Styrelsen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Förvånadöver varför S , överklagar
Expressen - 4 timmar sedan

Stjärnan stoppade rån – då blev hon själv rånad

När sångerskan Katherine Jenkins såg en kvinna bli rånad ingrep hon.Det slutade med att hon själv blev rånad.Förövarna var två 15-åriga flickor enligt Daily Mail..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Därför överklagar äldre brodern häktningen för mordet på Lisa Holm

Det har gått två dagar sedan den äldre brodern, en 35-årig litauisk man, omhäktades i fallet Lisa Holm. Sedan tidigare har den yngre brodern samt kvinnan som var misstänkt släppts. LÄS MER: Teknisk bevisning knyter äldre brodern till mordet I dag överklagar 35-åringen tingsrättens beslut om omhäktning, meddelar hans advokat Inger Rönnbäck enligt Göteborgs-Posten.

Sydsvenskan - 11 nov 19 kl. 15:22

Dopningsdömde stjärntränaren överklagar

Den dopningsavstängde friidrottstränaren Alberto Salazar överklagar till Idrottens skiljedomstol Cas. Även Jeffrey Brown, som jobbade som endokrinolog och fysioterapeut vid Salazars träningscenter i Oregon, USA, överklagar sin dom. För en dryg månad sed.

Helsingborgs Dagblad - 11 nov 19 kl. 15:22

Dopningsdömde stjärntränaren överklagar

Den dopningsavstängde friidrottstränaren Alberto Salazar överklagar till Idrottens skiljedomstol Cas. Även Jeffrey Brown, som jobbade som endokrinolog och fysioterapeut vid Salazars träningscenter i Oregon, USA, överklagar sin dom. För en dryg månad sed.

BT - 02 aug 12 kl. 17:02

Överklagar fängelsedom för villainbrott - kräver att få tillbaka guldtackor

En av de två Göteborgsbröder som tidigare i år dömdes för villainbrott i bland annat Borås överklagar till hovrätten. Den 34-årige mannen dömdes till fängelse i fyra år och sex månader medan den yngre brodern fick en månad längre straff. Nu yrkar försvarsadvokat Björn Hurtig på att den äldre brodern frias på flera åtalspunkter och på ett lindrigare straff.

BT - 02 aug 12 kl. 17:02

Överklagar fängelsedom för villainbrott - kräver tillbaka guldtackor

En av de två Göteborgsbröder som tidigare i år dömdes för villainbrott i bland annat Borås överklagar till hovrätten. Den 34-årige mannen dömdes till fängelse i fyra år och sex månader medan den yngre brodern fick en månad längre straff. Nu yrkar försvarsadvokat Björn Hurtig på att den äldre brodern frias på flera åtalspunkter och på ett lindrigare straff.

Kristianstadsbladet - 23 okt 12 kl. 11:16

Åklagare överklagar

Åtta års fängelse är inte tillräckligt för den 21-årige man i Sölvesborg som i juni sköt sin kompis i magen. Det menar åklagaren som nu överklagar domen till hovrätten.
I förra veckan överklagade den 21-årige mannen som dömdes till åtta års fängelse för mordförsök och grovt vapenbrott domen.

UNT - 06 nov 12 kl. 11:48

RÅ överklagar dom om handbollsmål

För en månad sedan friade hovrätten en fritidsledare som i tingsrätten dömts för vållande till annans död, efter att en åttaårig pojke fått ett handbollsmål över sig och avlidit. Nu överklagar riksåklagaren domen.(TT).

Expressen - 05 apr 13 kl. 14:20

Nu överklagar Aranäs liganämndens beslut

Handbollsklubben Aranäs överklagar liganämndens beslut angående klubbens förlorade elitlicens. - I praktiken blir det omöjligt för liganämnden att straffa en förening som beviljats elitlicens i mars månad på ?manipulerade?

Kristianstadsbladet - 08 maj 14 kl. 22:39

Lokalt mejeri överklagar mångmiljonvite

Kristianstadsmejeriet överklagar länsstyrelsens beslut om vite på 25 miljoner kronor om mejeriet förbrukar mer än 33 ton etanol i sin produktion.
Det var efter ett tillsynsbesök i februari som Länsstyrelsen i Skåne utfärdade beslut om att Kristianstadsmejeriet, som ingår i Skånemejerier, förbjuds att förbruka högst 30 ton etanol, för spritning av hårdost räknat som 100 procent etanol.Mejeriet överklagade till mark– och miljödomstolen som då beslutade att länsstyrelsens beslut skulle upphävas.

Barometern - 31 jul 14 kl. 19:27

Nazist överklagar hets mot folkgrupp dom

Sebastian Karlsson överklagar tingsrättens dom för hets mot folkgrupp.
Inläggen är att betrakta antingen skämt eller som inlägg i en politisk debatt, anser han. För knappt en månad sedan dömdes Sebastian Karlsson som ansvarig utgivare av nättidningen Realisten till dagsböter av Stockholms tingsrätt.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 15 minuter sedan

Rekordstor julbasar på tomtemuseet

Sjöbo På söndag är det dags för den traditionella julbasaren på Sjöbo tomtemuseum.
– Vi har aldrig haft så många försäljare och utställare som vi har i år, säger Bertil Persson.
Lucia gästar och tomten delar ut godis till alla barn.

Skånskan - 15 minuter sedan

Mobilias 75 platser får el från egna solceller

MALMÖ Köpcentrumet Mobilia har i särklass flest laddplatser i Malmö av stadens p-hus. Här kan 75 bilar laddas samtidigt. Elen kommer från solcellspanelerna på taket och de täcker behovet mer än väl.

Skånskan - 15 minuter sedan

Få laddplatser i stora p-hus

MALMÖ Allt flera köper elbil eller en laddhybrid. Möjligheten att ladda bilarna är begränsade för den som ger sig ut i staden. Flera köpcentrum har stora garage men få laddplatser.

Skånskan - 15 minuter sedan

Hälsoapp bevis mot pyromaner

Furulund/sydvästskåne Långa kärlekspromenader. Det menar Malmöparet som står åtalade för tretton av sommarens bilbränder att de ägnat sig åt nattetid. Deras hälsoappar ger en annan version, menar åklagaren som även ser parets många brandfilmer som starka bevis.

Skånskan - 15 minuter sedan

Hästtjejen Emmie blev årets ljusdrottning

SJÖBO I söndags fick hon veta att hon utsetts till Sjöbos lucia 2019.
Uppdraget, att sprida ljus, värme och glädje, tar Emmie Persson, 16, på största allvar.Hon funderar fortfarande på vem det var som nominerade henne till årets lucia.

Skånskan - 15 minuter sedan

Bröt foten vid Luciakröning

sätofta Kröningen av Höörs lucia hade knappt avslutats förrän en allvarlig olycka inträffade på Nya torg. Clara Borgs häst stegrade i folkvimlet och föll bakåt med henne på. Hon hamnade delvis under hästen vilket fick till följd att hon bröt fotleden.

Skånskan - 45 minuter sedan

Idoler med det bästa framför sig

I kväll är det dags – efter att finalisterna fallit ifrån en efter en är det bara Tusse Chiza och Freddie Liljegren kvar som kan bli 2019 års vinnare av Idol.
– Jag kunde verkligen inte bry mig mindre om hur den här tävlingen slutar för den har redan gett mig så mycket, säger Freddie Liljegren.Freddie om…
…sina finallåtar:
Eget val: ”Where the streets have no name”
– Eftersom vi ska stå i Globen ville jag ha en riktig arenalåt.

Skånskan - 7 timmar sedan

Max Görtz: ”Det är för dåligt”

ISHOCKEY Max Görtz fortsätter att producera mål. Men till någon poäng för hans Redhawks räcker det ändå inte.En rejält missnöjd Max Görtz kom ut ur omklädningsrummet efter ytterligare en knapp förlust för hans lag, som inte alls får saker och ting att stämma för tillfället.

Skånskan - 9 timmar sedan

Pratar om snöstormar och fläskstek

Skurup Om det bara blir äldre karlar i ett rum. Vad pratar de då om?
Svaret är snöstorm, fläskstek och tomtar.

Skånskan - 9 timmar sedan

Teaterföreningen bjuder på rock, visor och Hasse Alfredson

SJÖBO Visor, rockmusikal, en klassisk komedi och en föreställning om Hasse Alfredson.
Det bjuds både gammalt och nytt i Färs riksteaterförenings vårprogram.Det gamla blir en föreställning som hade premiär redan 1673.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.