YLE > Finland

Saturday, 07 December, 03:26

YLE - 03 dec 19 kl. 05:31

Morgonkollen: Dramatisk dag att vänta när regeringskrisen skärps, Nato fyller 70, i Ryssland drabbar ny lag om utländska agenter även enskilda personerRegeringskrisen har drivits till sin spets bara timmar före interpellationsdebatten. Försvarsalliansen Nato firar 70 år i London, samtidigt som flera medlemsländer är oense om riktlinjerna inom pakten. I Ryssland hotas oppositionella av ytterligare påtryckningar, i form av en ny agentlag..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Ryssland, Nato, London

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Morgonkollen, Dramatisk, dagatt , väntanär , regeringskrisen, skärps, Nato, fyller 70 i Ryssland drabbar ny lag om utländska agenter även enskilda personer
YLE - 18 sep 17 kl. 05:49

Morgonkollen: Fallet Raoul Wallenberg på tapeten, unga sjukpensionärer ökar, president Niinistö träffar Antonio Guterres

Vi berättar vad som har hänt medan du sov och uppdaterar dig för dagen. Inrikes Samtidigt som sjukpensionärerna blir färre i de övre åldersgrupperna har de unga sjukpensionärerna bara blivit fler. Åtgärderna finns, men resultaten låter vänta på sig; många unga pensionärer har aldrig hunnit in i arbetslivet och faller därmed helt utanför.

YLE - 29 apr 16 kl. 05:44

29 april - Morgonkollen

God morgon! Vill du veta vad som hände medan du sov? Här är rubrikerna som sätter dig på kartan för i dag!

News55 - 16 dec 15 kl. 15:22

Äldre patienter får vänta längst på akuten

Väntetiderna på akuterna har ännu inte vänt åt rätt håll och den totala genomsnittliga väntetiden på landets akutmottagningar ligger på nästan tre timmar, det visar den årliga uppföljningen av Socialstyrelsen. LÄS MER: Läkare slår larm – Inhyrda doktorer med bristande kompetens riskerar liv – Den årliga ökningen är inte dramatisk men tendensen i riket är att väntetiderna blir längre för varje år. Samtidigt finns det flera sjukhus där väntetiderna har minskat.

News55 - 16 dec 15 kl. 15:22

Äldre patienter får vänta längst på akuten

Väntetiderna på akuterna har ännu inte vänt åt rätt håll och den totala genomsnittliga väntetiden på landets akutmottagningar ligger på nästan tre timmar, det visar den årliga uppföljningen av Socialstyrelsen.       LÄS MER: Läkare slår larm – Inhyrda doktorer riskerar liv – Den årliga ökningen är inte dramatisk men tendensen i riket är att väntetiderna blir längre för varje år. Samtidigt finns det flera sjukhus där väntetiderna har minskat.

YLE - 24 feb 17 kl. 04:58

Morgonkollen: Kim Jong-nam mördades med nervgas, Hälften av prästerna i Borgå stift vill tillåta homovigsel i kyrkan

Vad har hänt under natten? Vad står på agendan i dag? Vi uppdaterar dig med det viktigaste.

YLE - 24 feb 17 kl. 04:58

Morgonkollen: Kim Jong-nam mördades med nervgas, Hälften av Svenskfinlands präster säger ja till homovigsel i kyrkan

Vad har hänt under natten? Vad står på agendan i dag? Vi uppdaterar dig med det viktigaste.

YLE - 02 sep 15 kl. 06:07

2 september – Morgonkollen

Godmorgon! Vill du ha en snabb överblick över vad som hände medan du sov? Här är rubrikerna som sätter dig på kartan för i dag!

YLE - 20 mar 17 kl. 05:04

Morgonkollen: Brasilien försöker övertyga omvärlden om att skandalköttet inte är farligt, Attack mot asylsökande i Helsingfors centrum

Vi uppdaterar dig med det viktigaste inför dagen och berättar vad som har hänt medan du sov. Inrikes En asylsökande har blivit utsatt för en gasattack i Helsingfors centrum på Järnvägstorget där hen demonstrerade mot Finlands asylpolitik, rapporterar tidningen Helsingin Sanomat.
Arkivbild från de asylsökandes demonstration på Järnvägstorget i Helsingfors.

YLE - 07 jul 17 kl. 05:51

Morgonkollen: Nazister kommer till Almedalen, G20-mötet inleds, Finland vill inte tvinga till vaccinering

Vi berättar vad som har hänt medan du sov och uppdaterar dig för dagen. Utrikes I dag inleds G20-mötet i Hamburg, där USA:s president Donald Trump i dag bland annat ska träffa Rysslands president Vladimir Putin. Under natten har det varit oroligt på gatorna när demonstranter och kravallpolis drabbat samman.

YLE - 02 dec 16 kl. 04:53

Morgonkollen: James "Mad dog" Mattis ska bli USA:s försvarsminister, gasläckan på Helsingfors-Vanda fortfarande ett mysterium

Vi uppdaterar dig med nattens nyheter och sätter dig på kartan inför den kommande dagen. Läget utrikes USA:s blivande president Donald Trump vill utnämna den pensionerade generalen James Mattis, bättre känd som "Mad Dog" Mattis, till försvarsminister. Valet kräver en undantagslag eftersom generaler måste vänta i sju år efter att ha lämnat försvarsmakten innan de kan utnämnas till försvarsminister.

Fler nyheter från YLE

YLE - 9 timmar sedan

Missade du intervjun med Lotta Backlund? Eller vill du se om intervjun med Tim Sparv? Här hittar du de svenska intervjuerna på slottet

Svenska Yle har intervjuat intressanta gäster på festen på slottet under självständighetsdagen 2019..

YLE - 17 timmar sedan

Självständighetsdagen var späckad av program - flagghissning, parad och festgudstjänst

Firandet av Finlands 102:a självständighetsdag inleddes i morse med traditionsenlig flagghissning på Observatorieberget i ett regnigt Helsingfors..

YLE - 14 timmar sedan

Tusentals demonstrerade i Helsingfors centrum – polisen har gripit 13 personer

Det ordnas många demonstrationer i Helsingfors under självständighetsdagen. Vi livebloggade och sände live från marscherna och demonstrationerna under dagen och kvällen..

YLE - 9 timmar sedan

Marcus Rosenlund: Livet på jorden har tagit stryk otaliga gånger och har återhämtat sig - vi samlar alla intervjuer på slottet på svenska

Svenska Yle har intervjuat intressanta gäster på festen på slottet under självständighetsdagen 2019..

YLE - 7 timmar sedan

Se de bästa bilderna från slottsbalen här!

Stämningarna, glittret och glamouren, de festligaste ögonblicken och de glammigaste stassarna – här samlar vi bilderna från självständighetsdagens festmottagning på Presidentens slott..

YLE - 9 timmar sedan

Fotbollslandslagets kapten Tim Sparv läser för många självbiografier - vi samlar alla intervjuer på slottet på svenska

President Sauli Niinistö anser att alla inom politiken har ett ansvar för att öka förtroendet inom politiken. Niinistö intervjuades inför festen på slotet..

YLE - 8 timmar sedan

President Niinistö: Vi har haft politisk turbulens tidigare - och klarat oss

President Sauli Niinistö kommenterade den turbulenta politiska veckan, i intevrjun för Yle inför Slottsbalen. Det har varit turbulent tidigare och vi har klarat det, konstaterade han..

YLE - 14 timmar sedan

Omkring 2 700 personer deltog i motdemonstration mot extremhögerns marsch i Helsingfors, 612-fackeltåget framme vid Sandudds begravningsplats – vi rapporterar live

Det ordnas många demonstrationer i Helsingfors under självständighetsdagen. Vi livebloggar och sänder live från marscherna och demonstrationerna under dagen och kvällen..

YLE - 9 timmar sedan

President Niinistö: Alla inom politiken har ett ansvar för förtroendet inom politiken - vi samlar alla intervjuer på slottet på svenska

President Sauli Niinistö anser att alla inom politiken har ett ansvar för att öka förtroendet inom politiken. Niinistö intervjuades inför festen på slotet..

YLE - 21 timmar sedan

Årets finaste fest är här – följ med självständighetsmottagningen på Presidentens slott

Finland fyller 102 år och Svenska Yle ger dig möjlighet att delta i självständighetsfirandet på många plattformer..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.