SVT > Inrikes

Thursday, 05 December, 16:44

SVT - I förrgår: 05:30

3 december: Nattens nyheter
Läs mer på SVT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 3 december, Nattens, nyheter
YLE - 01 apr 15 kl. 05:00

1 april - nattens nyheter och dagens agenda

Godmorgon! Vill du ha en snabb överblick över vad som hände medan du sov? Här är rubrikerna som sätter dig på kartan för i dag!

SVT - 05 dec 17 kl. 05:11

5 december: Nattens nyheter

SVT - 07 dec 17 kl. 06:14

7 december: Nattens nyheter

SVT - 08 dec 17 kl. 06:17

8 december: Nattens nyheter

SVT - 09 dec 17 kl. 04:50

9 december: Nattens nyheter

SVT - 10 dec 17 kl. 05:03

10 december: Nattens nyheter

SVT - 11 dec 17 kl. 04:46

11 december: Nattens nyheter

SVT - 08 dec 18 kl. 05:21

8 december: Nattens nyheter

SVT - 09 dec 18 kl. 05:55

9 december: Nattens nyheter

SVT - 10 dec 18 kl. 05:29

10 december: Nattens nyheter

SVT - 18 dec 18 kl. 05:04

18 december: Nattens nyheter

Fler nyheter från SVT

SVT - 3 timmar sedan

Här minglar Rapport-legendarerna

I dag fyller SVT:s Rapport 50 år. Det firades mingel i tv-husets entré, där både nya och gamla med Rapport-profiler möttes..

SVT - 3 timmar sedan

Här är bloopers från Rapport

Rapport fyller 50 år och det firar vi med att bjuda på några nyhetsmissar som skett under åren..

SVT - 4 timmar sedan

Arbetsförmedlingens nya chef presenteras i dag kl 12

Klockan 12 på torsdagen håller arbetsmarknadsminister Eva Nordmark (S) en pressträff där hon presenterar Arbetsförmedlingens nya generaldirektör. SVT Forum sänder direkt..

SVT - 5 timmar sedan

SVT:s politikreporter om mötet mellan M och SD: ”Var bara en tidsfråga”

I valrörelsen gick Moderaternas Ulf Kristersson ut och sa att partiet aldrig skulle samverka med Sverigedemokraterna – men i onsdags bjöd han in SD-ledaren Jimmie Åkesson till ett möte. – Egentligen var det bara en tidsfråga efter det besked som Ulf Kristersson gett om att samarbeta med SD, säger SVT:s politikreporter Elisabeth Marmorstein i Morgonstudion. Klockan 15 svarar hon på frågor om det politiska läget..

SVT - 5 timmar sedan

Polisen ”Anders”: ”Jag siktade mot huvudet”

Grannar slog larm om att maskerade män gick runt med automatvapen. När polisen ”Anders” kom till platsen såg han hur vapnet riktades mot honom. ”Jag får extrem dödsångest, jag känner att nu dör jag”, säger han.

SVT - 5 timmar sedan

“Trodde det var en skolskjutning på gång”

Det senaste halvåret har polisen ryckt ut flera gånger mot människor som gått runt med vapenliknande föremål på stan. – Många förstår nog inte allvaret, att man utsätter sig själv och andra för allvarliga risker, säger Evelina Molander, vid polisen i region Stockholm..

SVT - 8 timmar sedan

I dag beslutar Vänsterpartiet om misstroende mot Nordmark

Blir det en misstroendeförklaring mot arbetsmarknadsminister Eva Nordmark (S) eller inte? Det ska Vänsterpartiet ge besked om i dag. Men för att få de 35 mandat som krävs behöver de få med sig Moderaterna.

SVT - 12 timmar sedan

Kan vegansk kost revolutionera min träning?

I den nya filmen The Game Changers på Netflix så påstås det att vegansk kost kan revolutionera din träning. Men stämmer det verkligen? Kan man nå nya nivåer i sin träning bara genom att utesluta animaliska livsmedel?

SVT - 16 timmar sedan

Ryanairs besked om nedläggning kan bryta mot lagen

Ryanairs besked om att stänga sin bas i Skavsta utan att ha förhandlat med fackförbunden som organiserar medarbetarna på flygplatsen kan bryta mot lagen om medbestämmande i arbetslivet. – Det handlar inte om att informera efteråt, eller i samband med beslutet. Man ska förhandla innan beslutet om att göra neddragningar, säger Birgitta Nyström, professor i civilrätt vid Lunds universitet..

SVT - 19 timmar sedan

Annie Lööf har fått en dotter

Centerpartiets partiledare Annie Lööf har fått sitt andra barn – en dotter som föddes för tidigt. ”Vi kommer att få ligga på sjukhus en längre tid”, skriver Annie Lööf på Instagram men berättar också att både mor och barn under omständigheterna mår bra..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.